Ne znaju ni Beg,Bicakcic, PjanicEdoBa je napisao/la:Ne zna djuric jezik al nabada

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne znaju ni Beg,Bicakcic, PjanicEdoBa je napisao/la:Ne zna djuric jezik al nabada
Male su sanse..imamo sansu da budemo nosioci aBda, ali zadnje kolo ima dosta utakmica za drugo/trece mjesto..budemo vidjeliX31987 je napisao/la:Recite mi kakav je rasplet u ostalim grupama ? Da li cemo eventualno biti nosioci u barazu ? Koje su nam moguce ekipe ?
Pjanić zna uglavnomesprit24 je napisao/la:Ne znaju ni Beg,Bicakcic, PjanicEdoBa je napisao/la:Ne zna djuric jezik al nabada
Ma izvini ibisevic kralj, dao je gol, kakav je to mag, izvini ja ipak nisam dobro vidiobrile je napisao/la:ne riseFudo je napisao/la:Sad se "mora" racunati na ibisevica vele ova dva kloca u studiju; a lopta se od njeg odbija ko od balvan! Covjek dao gol sa 25 cm i sad kralj, joj sto nemogu ovo ahhhhh
calcio je napisao/la:Prvo naziva igraca invalidom pa onda konstatuje da ga je ucinio ponosnim.Omerbavarac je napisao/la:Milost sa nebesa je spustena, hvala ti Svevisnji.![]()
Hvala i Mesi, sa invalidom Hadzicem nas je doveo do pobjede u jednoj skoro pa izgubljenoj utakmici.
Hvala momci, ucinili ste nas ponosnim.
calcio je napisao/la:Prvo naziva igraca invalidom pa onda konstatuje da ga je ucinio ponosnim.Omerbavarac je napisao/la:Milost sa nebesa je spustena, hvala ti Svevisnji.![]()
Hvala i Mesi, sa invalidom Hadzicem nas je doveo do pobjede u jednoj skoro pa izgubljenoj utakmici.
Hvala momci, ucinili ste nas ponosnim.
Igrač reprezentacije, hebiga dešava se dosta slučajeva da neki igrač igra super za Repku a Klubska karijera ****!!Dado je napisao/la:Ne ide mi u glavu kako se Djuric nije mogao bolje prodati od Serie B. Perfektna utakmica danas. Dobio 99% zracnih duela, odlicno odradio ulogu pivota, dao gol za 1:0 i asistirao za drugi.
Ono od noge do noge, kratki pasovi, niđe veze, ništa nismo uspjeli protiv ekipe koja se ovako branila. U prvom poluvremenu smo se više dodavali na svojoj nego na njihovo polovini. Tek poneka duga lopta je unijela malo života u našu igru. Ulaskom Đurića u 60. minuti napokon mijenjamo igru. Đurić odlično odigrao, najzaslužniji za pobjedu._dreamer_ je napisao/la:Milan ili Dzeko su bili jedino logicno rjesenje jer nismo mogli nista uvezati, dakle samo je ostalo da probamo s visokim loptama...
Isti ti bi pljuvao da je ostalo 0-0 ili da smo izgubili a igrom je tako i trebalo! Posto smo pobjedili na ogromnu srecu vi uzdizete pojedince kao prvo mesu kojem se posrecilo, hvala bog pa je tako ispalo ali nece ivjek biti srece trebs i znanjaAA23 je napisao/la:Meša majstore, bolji si od Teleta definitivno
Za ove hejtere, mars u rupu, nismo ni toliko lose igrali, bili smo povezani, imao sam osjecaj da cemo dobiti ako stisnemo i BRAVO MOMCI NEAM GLASA VIŠE!!!
Momak ti kaze da se malo radujes. Jest da nije nista uradio veceras, ali mora se priznati da mu niko nije dodao loptu kako treba. A to je najvise zbog odlice odbrane Velsa...Fudo je napisao/la:Ma izvini ibisevic kralj, dao je gol, kakav je to mag, izvini ja ipak nisam dobro vidiobrile je napisao/la:ne riseFudo je napisao/la:Sad se "mora" racunati na ibisevica vele ova dva kloca u studiju; a lopta se od njeg odbija ko od balvan! Covjek dao gol sa 25 cm i sad kralj, joj sto nemogu ovo ahhhhh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.