BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la esprit24 » 10 okt 2015, 22:55

EdoBa je napisao/la:Ne zna djuric jezik al nabada
Ne znaju ni Beg,Bicakcic, Pjanic :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

muhamedhulk
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la muhamedhulk » 10 okt 2015, 22:56

X31987 je napisao/la:Recite mi kakav je rasplet u ostalim grupama ? Da li cemo eventualno biti nosioci u barazu ? Koje su nam moguce ekipe ?
Male su sanse..imamo sansu da budemo nosioci aBda, ali zadnje kolo ima dosta utakmica za drugo/trece mjesto..budemo vidjeli :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Captain4
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Captain4 » 10 okt 2015, 22:56

esprit24 je napisao/la:
EdoBa je napisao/la:Ne zna djuric jezik al nabada
Ne znaju ni Beg,Bicakcic, Pjanic :D
Pjanić zna uglavnom :D
"We need to suffer. And we need to fight."

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 10 okt 2015, 22:56

brile je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Sad se "mora" racunati na ibisevica vele ova dva kloca u studiju; a lopta se od njeg odbija ko od balvan! Covjek dao gol sa 25 cm i sad kralj, joj sto nemogu ovo ahhhhh
ne rise
Ma izvini ibisevic kralj, dao je gol, kakav je to mag, izvini ja ipak nisam dobro vidio
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 10 okt 2015, 22:57

calcio je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Milost sa nebesa je spustena, hvala ti Svevisnji. :tokralju:

Hvala i Mesi, sa invalidom Hadzicem nas je doveo do pobjede u jednoj skoro pa izgubljenoj utakmici.

Hvala momci, ucinili ste nas ponosnim. :tokralju:
Prvo naziva igraca invalidom pa onda konstatuje da ga je ucinio ponosnim. :ljepota:

De covjece opusti se malo, kako mozes pratiti sta ko pise i traziti neke nelogicnosti.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 okt 2015, 22:57

calcio je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Milost sa nebesa je spustena, hvala ti Svevisnji. :tokralju:

Hvala i Mesi, sa invalidom Hadzicem nas je doveo do pobjede u jednoj skoro pa izgubljenoj utakmici.

Hvala momci, ucinili ste nas ponosnim. :tokralju:
Prvo naziva igraca invalidom pa onda konstatuje da ga je ucinio ponosnim. :ljepota:
:lol:

A gle, nije sada da je i Djuric postao igracina nakon ovog veceras, 9/10 ljudi ga ne bi uvelo u igru u situaciji kada smo bili nikakvi na lopti. Vedo isto tanak, ma kao i vecina veceras. Vise srece nego pameti, kao Grci smo odigrali.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 10 okt 2015, 22:57

Meša majstore, bolji si od Teleta definitivno

Za ove hejtere, mars u rupu, nismo ni toliko lose igrali, bili smo povezani, imao sam osjecaj da cemo dobiti ako stisnemo i BRAVO MOMCI NEAM GLASA VIŠE!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 okt 2015, 22:57

loše, baš loše smo igrali, faktički bez šanse, osim one prilike Višće .. totalno bezidejno, nije nam ni Wales pomogao svojom defanzivnom igrom, međutim, ovo je više sretna, nego spretna pobjeda :roll:

al' ajde, preživjeli smo, protiv Cipra mora bolje, inače pušiona, Cipar je večeras odigrao bolje nego mi ;)

carnevale

Post Postao/la carnevale » 10 okt 2015, 22:58

De,Batistuta Gabriele nabroj nam kobne greske Hadzica!???
Postavi i Video ako si sposoban!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 okt 2015, 22:58

Dado je napisao/la:Ne ide mi u glavu kako se Djuric nije mogao bolje prodati od Serie B. Perfektna utakmica danas. Dobio 99% zracnih duela, odlicno odradio ulogu pivota, dao gol za 1:0 i asistirao za drugi.
Igrač reprezentacije, hebiga dešava se dosta slučajeva da neki igrač igra super za Repku a Klubska karijera ****!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 10 okt 2015, 22:58

@fudo
Ibi se vraca u formu..forma je prolazna, klasa vjecna ;) Svi smo ga cekali da se 'probudi', i docekali.. :))))

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 10 okt 2015, 22:58

_dreamer_ je napisao/la:Milan ili Dzeko su bili jedino logicno rjesenje jer nismo mogli nista uvezati, dakle samo je ostalo da probamo s visokim loptama...
Ono od noge do noge, kratki pasovi, niđe veze, ništa nismo uspjeli protiv ekipe koja se ovako branila. U prvom poluvremenu smo se više dodavali na svojoj nego na njihovo polovini. Tek poneka duga lopta je unijela malo života u našu igru. Ulaskom Đurića u 60. minuti napokon mijenjamo igru. Đurić odlično odigrao, najzaslužniji za pobjedu.
FK Željezničar 1921

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 10 okt 2015, 22:59

Treba povesti Mevlida Jasarevica na Kipar, on dobro puca ubjeđen sam da pobjeđujemo!!!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 10 okt 2015, 22:59

Kakav napad imamo , Đura , Ara , Džekson i Ibišević :D
"We need to suffer. And we need to fight."

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 okt 2015, 23:00

Losa utakmica, ali ne bih se slozio da nije bilo zalaganja. Vi koji to govorite morate shvatiti da je Walse igrao na bod i kontre, dobro su stojali, a i los teren je sigurno nama otezao. Kad tome dodate cinjenicu da su nam falila dva najbolja igraca i momci koji imaju najveca muda, Dzeko i Besic, onda je jasno bilo i prije utakmice da ce ovo biti rovovska borba. Mi smo bez Dzeke i Besica slabiji 20%.

Mesa je uradio jedinu stvar koja nam je preostala kada je vidio da nece proci akcija ni do slijedeceg bajrama - probati na visoke lopte. I potpuno ispravna odluka ubacivanja Milana, jer Armin bi se utopio u sivilo ove bezidejne igre.

Dobro je, no tek smo dali sah, a cemo da vidimo hocemo li matirati izrael i kipar. Iskreno se nadam da ce Edin moci igrati barem drugo pol, jer cisto sumnjam da moze biti spreman za 90 minuta.

edit:

I nismo mi proigrali od 70 minute jer smo procepili, nego jer se Wales otvorio i samim time ostavio vise prostora nazad.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 10 okt 2015, 23:00

AA23 je napisao/la:Meša majstore, bolji si od Teleta definitivno

Za ove hejtere, mars u rupu, nismo ni toliko lose igrali, bili smo povezani, imao sam osjecaj da cemo dobiti ako stisnemo i BRAVO MOMCI NEAM GLASA VIŠE!!!
Isti ti bi pljuvao da je ostalo 0-0 ili da smo izgubili a igrom je tako i trebalo! Posto smo pobjedili na ogromnu srecu vi uzdizete pojedince kao prvo mesu kojem se posrecilo, hvala bog pa je tako ispalo ali nece ivjek biti srece trebs i znanja
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 okt 2015, 23:01

Al pohvalise ova dvojica atmosferu :D
=\_1921_/=

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 10 okt 2015, 23:01

Ja sam reko bezze se mi plašimo ovih govancadi, likovi su mrtva prosjecna ekipa koja ne zasluzuje da bude u top 10 najboljih svijeta. Pa Rumuni su za njih tate fudbala, bar imaju dvojicu likova koji nesto znaju (Dorin Rotariu i George Puscas), a ovaj Vels je presmjesna ekipa, presmjesna. Da im nije Balea kurca mogli ne bi. Valja sad 10 dana najmanje trpit svrsavanja na Ibisevica kako je on golgeter. **** te tito, kakav kloc
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 10 okt 2015, 23:02

nadam se da su welsani uvidjeli ko su i sta su
Zarathustra

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 okt 2015, 23:02

Fudo je napisao/la:
brile je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Sad se "mora" racunati na ibisevica vele ova dva kloca u studiju; a lopta se od njeg odbija ko od balvan! Covjek dao gol sa 25 cm i sad kralj, joj sto nemogu ovo ahhhhh
ne rise
Ma izvini ibisevic kralj, dao je gol, kakav je to mag, izvini ja ipak nisam dobro vidio
Momak ti kaze da se malo radujes. Jest da nije nista uradio veceras, ali mora se priznati da mu niko nije dodao loptu kako treba. A to je najvise zbog odlice odbrane Velsa...

Sto se tice tekme, dosadna ali pogledat cu je opet. Mislim da su ovo utakmice iz kojih Mesa zna izvuci rezultat.

Za igrace, ono sto je Hadzic odigrao mi se ne cini lose. Samo cim primi loptu, treba je odmah dodati Pjanicu ili Salihovicu, zato jer pojma nema sa njom. Dobro se je postavljao, zatvarao prostor. Ipak je Besic Gattuso za njega.

Ibisevic nije imao mjesta u napadu, a Velsani su odlicno zatvarali Pjanica. Moraju bolje. Protiv Kipra ce biti puno teze nego danas.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.