BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Raduj se nacijo!Dobili smo ih sa "B" timom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovaj Bale da nema brzine bio bi na nivou Seje Salihovića. 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
I Kipar moze u baraz tako da ce biti mnogo tesko.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Očekivana pobjeda. Wales je nula od ekipe
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
HAHAHAAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA svi smo ovako reagovaliinvincible1921 je napisao/la:Đurić ulazi....je.bo te on mesa po sred supka
"We need to suffer. And we need to fight."
- invincible1921
- Kontakt:
Bezveze me ovaj Virtual napada i proziva, a i on je to pomislioCaptain4 je napisao/la:HAHAHAAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA svi smo ovako reagovaliinvincible1921 je napisao/la:Đurić ulazi....je.bo te on mesa po sred supka

=\_1921_/=
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Basakisarajevo92 je napisao/la:koja smo sila postali, ljudi slave poraze protiv nas
vcrs rasplet iz snova

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Nisam vjerovao da se ovako može večeras rasplesti, da ćemo na kraju imati sve u svojim rukama. Čak u zadnjem kolu možemo i sa remijem do baraža, ako Izrael ne pobijedi u Belgiji.
FK Željezničar 1921
- Omerbavarac
- Kontakt:
Milost sa nebesa je spustena, hvala ti Svevisnji.
Hvala i Mesi, sa invalidom Hadzicem nas je doveo do pobjede u jednoj skoro pa izgubljenoj utakmici.
Hvala momci, ucinili ste nas ponosnim.

Hvala i Mesi, sa invalidom Hadzicem nas je doveo do pobjede u jednoj skoro pa izgubljenoj utakmici.
Hvala momci, ucinili ste nas ponosnim.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sad na Cipar ..bitno je da odljucujemo sami o sebi
Dobro je ovo, odigrali smo taraba, a nekako zabili dva komada. Hvala bogu, pa ovaj put ne moramo slaviti "moralne pobjede". Ipak, ništa nije gotovo, treba za tri dana napasti u Nikoziji, a ovi ispadoše solida od ekipe. Tamo gdje su oni uzeli, mi se proveli ko bosi po trnju...
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Kad je izvlacenje za baraz i kad se igraju prve utakmice?
Jako lose prvo poluvrijeme. Ali eto neka i nas sreca jednom pogleda kao i drugi rezultati poslje toliko puno godina. Jako lose prvo poluvrijeme. Sreca u nesreci je bila da je i Wales bio los i nudili su se ljudi. Da je bila Belgija dobili bi nas ljudi vec u prvih 45 minuta sa par golova razlike. Lulic rovit samo ocigledno je nekako stisnuo zube.Fudo je napisao/la:Najgora tekma repke u zadnjih 10 godi a, ama uzasna utakmica na kojoj i ako je iko zasluzijo da pobjedi to je wales, ali eto naplatili smo neke druge pehove i to sa kanatama! Bazdarevic ne je totalno razocarao jer nikakav sistem igre nemamo! Hvala bogu na 3 bobr

Tako da nema sada puno mjesta za neke kritike. Nadamo se da ce izvuci neke pouke iz ove utakmice.
Cekao sam da zavrsi utakmica pa da te citiram. Ajde sad fino u misju rupu... Jel ti mislis da bi Hodzic imao sanse protiv robusne odbrane Walesa, a pritom jos kod nas citavu utakmicu nije u timu dao pas kako treba???Alipasino je napisao/la:Mesa sram te bili.Smradu.
Jedno je sto ti hoces da vidis svog pulena, ali Milan ili Dzeko su bili jedino logicno rjesenje jer nismo mogli nista uvezati, dakle samo je ostalo da probamo s visokim loptama...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ima prije toga Kiparzlatniljiljan je napisao/la:Kad je izvlacenje za baraz i kad se igraju prve utakmice?

Ma budi realan, ni Vels nije ovdje zaslužio pobjedu, nisu ništa bolji il gori od nas bili. Ovo je bila klasična mrtva utakmica za remi bez golova, al eto sreća nas poslužila i ništa drugo. Đurić i Ibišević ni sami ne znaju kako su zabili ove golove.Fudo je napisao/la:Najgora tekma repke u zadnjih 10 godi a, ama uzasna utakmica na kojoj i ako je iko zasluzijo da pobjedi to je wales, ali eto naplatili smo neke druge pehove i to sa kanatama! Bazdarevic ne je totalno razocarao jer nikakav sistem igre nemamo! Hvala bogu na 3 bobr
Ja sam mu sve živo opsovao hahahainvincible1921 je napisao/la:Bezveze me ovaj Virtual napada i proziva, a i on je to pomislioCaptain4 je napisao/la:HAHAHAAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA svi smo ovako reagovaliinvincible1921 je napisao/la:Đurić ulazi....je.bo te on mesa po sred supkaAL haj pobjedi se ne gleda u zube svaka cast Milane

"We need to suffer. And we need to fight."
Ova utakmica na Kipru je gora od one u Litvaniji, baraz je u novembru jel da?
SALIHOVIC DOC.DR za medunjanina
SALIHOVIC DOC.DR za medunjanina
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ciste li se kartoni pred baraz?
Milane, oprosti nam
kakva tekma, gol i asistencija.
Da se ne lazemo, igra i zalaganje katastrofa, tek smo zadnjih dvadesetak minuta proigrali. Kako smo ovo dobili, vjerovatno ni mi sami ne znamo.
Al' ajde, tri bobe su tu, raduj se nacijo.
A kako nam je tek ovaj poraz Izraela legao, pa eeej
Kipar kao Kipar jest tezak protivnik, ali s obzirom da i njima trebaju 3 boda za baraz morati ce krenuti u napad sto ce nama odgovarati, puno bolje nego da igraju bunker i kontre. A sta znas, velike sanse da ce nam i bod biti dovoljan.

Da se ne lazemo, igra i zalaganje katastrofa, tek smo zadnjih dvadesetak minuta proigrali. Kako smo ovo dobili, vjerovatno ni mi sami ne znamo.

A kako nam je tek ovaj poraz Izraela legao, pa eeej

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.