Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

edoode
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la edoode » 09 feb 2009, 19:17

Pa i treba vala stavit plekiglass il šta god drugo da se nemogu ubacivat baklje jer ja kolko vidim nekoliko njih če se organizovat da naprave sranje u Belgiji...e onda se mi možemo j**** i opet ništa od prvenstva...

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 09 feb 2009, 19:23

Kao sto DenimBug vec jednom napisa:

Ti si jedan, Ti si kadar .
93,4 % " !!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 10 feb 2009, 00:54

Zbog povrede protiv Slovenije nece Belgijanci moci racunati na sljedece igrace : Tom De Mul (KRC Genk), Stein Huysegems (KRC Genk), Vincent Kompany (Manchester City), Marouane Fellaini (Everton FC) i Wesley Sonck (Club Brugge KV)

Nadajmo se potajno da su to ozbiljne povrede. :P

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 feb 2009, 01:14

Tarik14 je napisao/la:Zbog povrede protiv Slovenije nece Belgijanci moci racunati na sljedece igrace : Tom De Mul (KRC Genk), Stein Huysegems (KRC Genk), Vincent Kompany (Manchester City), Marouane Fellaini (Everton FC) i Wesley Sonck (Club Brugge KV)

Momcino, ne misli drugom zlo, gore ce ti se vratiti. :mrgreen: :mrgreen:
Ako cemo se mi nadati da ce nam protivnik biti desetkovan, da bi ostvarili povoljan rezultat...nema onda nas nigdje. :evil:
Vom Jäger zum Gejagten

_BIH_
Kontakt:

Post Postao/la _BIH_ » 10 feb 2009, 08:30

poziv za one koji bi zajedno na tribinu sa nama na tekmu BIH belgija nek se jave PM

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 10 feb 2009, 09:45

Tarik14 je napisao/la:Zbog povrede protiv Slovenije nece Belgijanci moci racunati na sljedece igrace : Tom De Mul (KRC Genk), Stein Huysegems (KRC Genk), Vincent Kompany (Manchester City), Marouane Fellaini (Everton FC) i Wesley Sonck (Club Brugge KV)

Ja te razumijem eheheh al nemoj da se povrede nevalja to tako - zlo se vraca - pa stas onda :roll: hehe
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 10 feb 2009, 10:06

Lakse su to Povrede nije nista ozbilno

Kompany u Fellaini su svakako dva najvaznija igraca Belgije da vidimo kako ce proci protiv Slovenije bez njih .

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 10 feb 2009, 11:13

Jeva cekam da mart prodje, da se uvjerim da ne mozemo izborit baraz i onda se poceti nadati za euro 2012, ale ale 8-)
ovako se u iscekivanju ko u kakvoj sapunici :)
100% sportski i krajnje opušten potpis

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 10 feb 2009, 11:54

RiNo je napisao/la:Jeva cekam da mart prodje, da se uvjerim da ne mozemo izborit baraz i onda se poceti nadati za euro 2012, ale ale 8-)
Ne znam jesam li najbolje shvatio ovaj post, prvo što imam reći je da poštujem ljude ma kakvo oni imali mišljenje, pa čak i suprotno od mog...isto kao što ne valjda dizati euforiju tako ne valja ići ni u drugu krajnost, ako je cilj da nas provociraš bolje nemoj...
P.S. Bosna i Hercegovina je moja domovina druge nemam, nit' mi treba...ajd živio
Rođeni brato

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 10 feb 2009, 13:19

Znam, ni sam ja "sretan" sto su Belgijanci trenutno desetkovani ali ako uzmemo u obzir da nase reprezentacija bude cesto bex 5-6 kljucnih igraca onda je ovo dobra vijest.

Nas stoper, Damir Mirvic, tvrdi da je Stijn Stijnen (golman Belgije) najslabija tacka njihove reprezentacije.

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 10 feb 2009, 13:25

ma kod nas je ovo sve u raspadu oko reprezentacije
mes que un club

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 10 feb 2009, 14:11

to se pojedinci nadaju da ce belgija biti desetkovana kao i turska sto je bila...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 feb 2009, 14:59

kokoroko je napisao/la:

Lakse su to Povrede nije nista ozbilno

Kompany u Fellaini su svakako dva najvaznija igraca Belgije da vidimo kako ce proci protiv Slovenije bez njih .

ja mislim da i ako im budu igrali kompany i drugi nama je isto...POBJEDA JE NAŠA...a i moramo se osvetiti za onaj poraz od 4:1
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 10 feb 2009, 18:48

Bez zezanja ja sam vec prognozirao nasu pobjedu nad Belgijom a ponavljam mene muci sta ce biti u Zenici ako pobjedimo u Genku(ili bar nerjeseno).To je ono sto mene plasi hoce li Ciro moci smiriti euforiju.S druge strane mozda ni ja nebi trebalo da idem previse u buducnost vec utakmica za utakmicom.U svakom slucaju uprkos i nasem savezu i problemima s ozljedama optimista sam.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 10 feb 2009, 19:57

The_Target je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Jeva cekam da mart prodje, da se uvjerim da ne mozemo izborit baraz i onda se poceti nadati za euro 2012, ale ale 8-)
Ne znam jesam li najbolje shvatio ovaj post, prvo što imam reći je da poštujem ljude ma kakvo oni imali mišljenje, pa čak i suprotno od mog...isto kao što ne valjda dizati euforiju tako ne valja ići ni u drugu krajnost, ako je cilj da nas provociraš bolje nemoj...
P.S. Bosna i Hercegovina je moja domovina druge nemam, nit' mi treba...ajd živio
Bosna i Hercegovina je i moja domovina i druge nemam, nit' mi treba...ajd živio i ti
100% sportski i krajnje opušten potpis

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 10 feb 2009, 20:24

Nikada i ne pomisljam da mozemo izgubiti i kada bi igrali protiv Brazila a ne protiv Belgije, nekazem da je Belgija slaba, nego kazem DA SMO MI JAKI; JAKI; JAKI i pobijedit ce mo akoBogda
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

juve zauvjek
Kontakt:

Post Postao/la juve zauvjek » 10 feb 2009, 20:52

ma daj ljudi pustimo prepucavanje nije vazno ko vodi ekipu vazno je da je ciro veliki trener i da s njim imamo sanse da odemo na to **** prvenstvo vis jednom koje svi prizeljkujemo a i to ko ce igrati u odbrani nadadu sredini................ svi znamo da nasi momci ko god da igro daju 150 posto od sebe......... svima nam je zadatak da ih bodrimo i da budemo uz njih pa kako bude........ako pobedimo dobro i ako izgubimo trebamo ostati do kraja uz njih jer znamo da i oni to zele koliko i mi...........iako je istina da nas taj savez sputava ali i to ce se rjesiti....................................................

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 10 feb 2009, 21:21

ma bio sam veliki optimist al kad sam saznao da igramo sa rijekom sve je palo u vodu....koja je to sramota da nismo mogli naci protivnika pred kljucne utakmice kvalifikacija :x
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 10 feb 2009, 22:37

RiNo je napisao/la:
The_Target je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Jeva cekam da mart prodje, da se uvjerim da ne mozemo izborit baraz i onda se poceti nadati za euro 2012 ale ale 8-)
Bosna i Hercegovina je i moja domovina i druge nemam, nit' mi treba...ajd živio i ti
Nije mi do prepucavanja,al' ako je tako kao sto si prepisao od mene, cemu onda ovaj optimizam... (bold) :roll:
Rođeni brato

kokoroko
Kontakt:

Post Postao/la kokoroko » 11 feb 2009, 20:45

Evo ko hoce da gleda utakmicu Belgija - Slovenija live

http://sporza.be/cm/sporza.be/voetbal/R ... _SVN_short

I pretisnete onda samo na taj link dole

Kijk via streaming naar de match in het Sporza Match Center, met ook een fase per fase

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.