Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Pa i treba vala stavit plekiglass il šta god drugo da se nemogu ubacivat baklje jer ja kolko vidim nekoliko njih če se organizovat da naprave sranje u Belgiji...e onda se mi možemo j**** i opet ništa od prvenstva...
Kao sto DenimBug vec jednom napisa:
Ti si jedan, Ti si kadar .
Ti si jedan, Ti si kadar .
93,4 % " !!!
Zbog povrede protiv Slovenije nece Belgijanci moci racunati na sljedece igrace : Tom De Mul (KRC Genk), Stein Huysegems (KRC Genk), Vincent Kompany (Manchester City), Marouane Fellaini (Everton FC) i Wesley Sonck (Club Brugge KV)
Nadajmo se potajno da su to ozbiljne povrede.

Momcino, ne misli drugom zlo, gore ce ti se vratiti.Tarik14 je napisao/la:Zbog povrede protiv Slovenije nece Belgijanci moci racunati na sljedece igrace : Tom De Mul (KRC Genk), Stein Huysegems (KRC Genk), Vincent Kompany (Manchester City), Marouane Fellaini (Everton FC) i Wesley Sonck (Club Brugge KV)

Ako cemo se mi nadati da ce nam protivnik biti desetkovan, da bi ostvarili povoljan rezultat...nema onda nas nigdje.

Vom Jäger zum Gejagten
poziv za one koji bi zajedno na tribinu sa nama na tekmu BIH belgija nek se jave PM
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:Zbog povrede protiv Slovenije nece Belgijanci moci racunati na sljedece igrace : Tom De Mul (KRC Genk), Stein Huysegems (KRC Genk), Vincent Kompany (Manchester City), Marouane Fellaini (Everton FC) i Wesley Sonck (Club Brugge KV)
Ja te razumijem eheheh al nemoj da se povrede nevalja to tako - zlo se vraca - pa stas onda

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
Tarik14 je napisao/la:Zbog povrede protiv Slovenije nece Belgijanci moci racunati na sljedece igrace : Tom De Mul (KRC Genk), Stein Huysegems (KRC Genk), Vincent Kompany (Manchester City), Marouane Fellaini (Everton FC) i Wesley Sonck (Club Brugge KV)
Lakse su to Povrede nije nista ozbilno
Kompany u Fellaini su svakako dva najvaznija igraca Belgije da vidimo kako ce proci protiv Slovenije bez njih .
Jeva cekam da mart prodje, da se uvjerim da ne mozemo izborit baraz i onda se poceti nadati za euro 2012, ale ale
ovako se u iscekivanju ko u kakvoj sapunici

100% sportski i krajnje opušten potpis
- The_Target
- Kontakt:
Ne znam jesam li najbolje shvatio ovaj post, prvo što imam reći je da poštujem ljude ma kakvo oni imali mišljenje, pa čak i suprotno od mog...isto kao što ne valjda dizati euforiju tako ne valja ići ni u drugu krajnost, ako je cilj da nas provociraš bolje nemoj...RiNo je napisao/la:Jeva cekam da mart prodje, da se uvjerim da ne mozemo izborit baraz i onda se poceti nadati za euro 2012, ale ale![]()
P.S. Bosna i Hercegovina je moja domovina druge nemam, nit' mi treba...ajd živio
Rođeni brato
Znam, ni sam ja "sretan" sto su Belgijanci trenutno desetkovani ali ako uzmemo u obzir da nase reprezentacija bude cesto bex 5-6 kljucnih igraca onda je ovo dobra vijest.
Nas stoper, Damir Mirvic, tvrdi da je Stijn Stijnen (golman Belgije) najslabija tacka njihove reprezentacije.
Nas stoper, Damir Mirvic, tvrdi da je Stijn Stijnen (golman Belgije) najslabija tacka njihove reprezentacije.
to se pojedinci nadaju da ce belgija biti desetkovana kao i turska sto je bila...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
kokoroko je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Zbog povrede protiv Slovenije nece Belgijanci moci racunati na sljedece igrace : Tom De Mul (KRC Genk), Stein Huysegems (KRC Genk), Vincent Kompany (Manchester City), Marouane Fellaini (Everton FC) i Wesley Sonck (Club Brugge KV)
Lakse su to Povrede nije nista ozbilno
Kompany u Fellaini su svakako dva najvaznija igraca Belgije da vidimo kako ce proci protiv Slovenije bez njih .
ja mislim da i ako im budu igrali kompany i drugi nama je isto...POBJEDA JE NAŠA...a i moramo se osvetiti za onaj poraz od 4:1
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Bez zezanja ja sam vec prognozirao nasu pobjedu nad Belgijom a ponavljam mene muci sta ce biti u Zenici ako pobjedimo u Genku(ili bar nerjeseno).To je ono sto mene plasi hoce li Ciro moci smiriti euforiju.S druge strane mozda ni ja nebi trebalo da idem previse u buducnost vec utakmica za utakmicom.U svakom slucaju uprkos i nasem savezu i problemima s ozljedama optimista sam.
Bosna i Hercegovina je i moja domovina i druge nemam, nit' mi treba...ajd živio i tiThe_Target je napisao/la:Ne znam jesam li najbolje shvatio ovaj post, prvo što imam reći je da poštujem ljude ma kakvo oni imali mišljenje, pa čak i suprotno od mog...isto kao što ne valjda dizati euforiju tako ne valja ići ni u drugu krajnost, ako je cilj da nas provociraš bolje nemoj...RiNo je napisao/la:Jeva cekam da mart prodje, da se uvjerim da ne mozemo izborit baraz i onda se poceti nadati za euro 2012, ale ale![]()
P.S. Bosna i Hercegovina je moja domovina druge nemam, nit' mi treba...ajd živio
100% sportski i krajnje opušten potpis
Nikada i ne pomisljam da mozemo izgubiti i kada bi igrali protiv Brazila a ne protiv Belgije, nekazem da je Belgija slaba, nego kazem DA SMO MI JAKI; JAKI; JAKI i pobijedit ce mo akoBogda
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
-
- Kontakt:
ma daj ljudi pustimo prepucavanje nije vazno ko vodi ekipu vazno je da je ciro veliki trener i da s njim imamo sanse da odemo na to **** prvenstvo vis jednom koje svi prizeljkujemo a i to ko ce igrati u odbrani nadadu sredini................ svi znamo da nasi momci ko god da igro daju 150 posto od sebe......... svima nam je zadatak da ih bodrimo i da budemo uz njih pa kako bude........ako pobedimo dobro i ako izgubimo trebamo ostati do kraja uz njih jer znamo da i oni to zele koliko i mi...........iako je istina da nas taj savez sputava ali i to ce se rjesiti....................................................
ma bio sam veliki optimist al kad sam saznao da igramo sa rijekom sve je palo u vodu....koja je to sramota da nismo mogli naci protivnika pred kljucne utakmice kvalifikacija 

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
- The_Target
- Kontakt:
Nije mi do prepucavanja,al' ako je tako kao sto si prepisao od mene, cemu onda ovaj optimizam... (bold)RiNo je napisao/la:Bosna i Hercegovina je i moja domovina i druge nemam, nit' mi treba...ajd živio i tiThe_Target je napisao/la:Ne znam jesam li najbolje shvatio ovaj post, prvo što imam reći je da poštujem ljude ma kakvo oni imali mišljenje, pa čak i suprotno od mog...isto kao što ne valjda dizati euforiju tako ne valja ići ni u drugu krajnost, ako je cilj da nas provociraš bolje nemoj...RiNo je napisao/la:Jeva cekam da mart prodje, da se uvjerim da ne mozemo izborit baraz i onda se poceti nadati za euro 2012 ale ale![]()

Rođeni brato
Evo ko hoce da gleda utakmicu Belgija - Slovenija live
http://sporza.be/cm/sporza.be/voetbal/R ... _SVN_short
I pretisnete onda samo na taj link dole
Kijk via streaming naar de match in het Sporza Match Center, met ook een fase per fase
http://sporza.be/cm/sporza.be/voetbal/R ... _SVN_short
I pretisnete onda samo na taj link dole
Kijk via streaming naar de match in het Sporza Match Center, met ook een fase per fase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.