Na kog ovaj bot trosi izmjene
Ubaci i drugog golmana kad si tako pametan
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vjerovatno se Spahic povrjedio...GabrielBatistuta je napisao/la:Cuj Cocalic
Na kog ovaj bot trosi izmjene
Ubaci i drugog golmana kad si tako pametan
Ne lupetaj napamet i ne ****. Jedini debitant koji bi trebao imati zapazenu ulogu danas kao sto sam i pisao masu puta je HODZIC. Cak stavise Hodzic je morao odigrati protiv Andore sto je bila idealna utakmica za njega. Tako da sada nebi bio debitant sto su isto mnogi pisali tada. Hadzic je odigrao jako lose ulogu zadnjeg veznog danas. Koji je tvoj problem ?? Covjek je jako los danas. Ako to ne vidis onda ne znam sta ti gledas.calcio je napisao/la:@Ajax se sigurno slaze sa navedenom konstatacijom.
Da, zbog Hadzica igramo lose. Odlicna analiza. Bravo.Ajax je napisao/la:Ne lupetaj napamet i ne ****. Jedini debitant koji bi trebao imati zapazenu ulogu danas kao sto sam i pisao masu puta je HODZIC. Cak stavise Hodzic je morao odigrati protiv Andore sto je bila idealna utakmica za njega. Tako da sada nebi bio debitant sto su isto mnogi napisali. Hadzic je odigrao jako lose ulogu zadnjeg veznog danas. Koji je tvoj problem ?? Covjek je jako los danas. Ako to ne vidis onda ne znam sta ti gledas.calcio je napisao/la:@Ajax se sigurno slaze sa navedenom konstatacijom.
Jel' ti to dosadno?SGD53 je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Ako gledamo istu utakmicu, a gledamo, jeste.Pirke je napisao/la:Jel' ti to dosadno?SGD53 je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Guraju nas prema bokovima. Tu ti preostane samo centarsut, gdje Djuric moze biti opasan. Samo sto mi ne mozemo ni to.invincible1921 je napisao/la:Cuj poslo djurica na zagrijavanje ako ga ubaci a hodzica ili dzeku ostavi na klupi ne ostavku da odma...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, GG3, invincible1921, Mostarska i 65 gostiju.