BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Pod palicom Bazdarevica samo se nazaduje do sad, haj makar da je isprobao kakvog mladjeg igraca pa i nekako, ma jok i dalje ko mutavac! Bezmidno bezidejno i mikad gora igra fuuuj
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
hodzica ili dzeku umjesto hadzica odmah na poluvrijemenu ionako je hadzic igrac manje na terenu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Losa igra, teren natopljen...
Daj Boze da zivnu u nastanku.
Daj Boze da zivnu u nastanku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Principatus
- Kontakt:
Hadzic vani, Dzeko in. Hajrovic in. Pustiti se ovih visokoh lopti i pinball-a. Prizemljiti igru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jedino dobro za ovih 45 minuta je što je Salihović dokazao da je potreban.
Loši smo i tačka.
Loši smo i tačka.
#Salihović
Loše, loše, loše... Sunjic ce nas kostat, je.bo te svako Mesa mijenjaj ga na poluvremenu je.bem te u oci.. pa kakva je ovo utakmica boze dragi katastrofa.. Hadzic bolji nego sto sam ocekivao. Jedino pozitivno sto Izrael igra 0:0 al je.bes i Euro ako cemo tamo ici sa ovakvom igrom.
Susic>Bazdarevic
Susic>Bazdarevic
This time next year we'll be millionaires.
sreca je pa zidovi igraju 0 0 pa mi ovdje remi bio kao i pobjeda
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
nema nikave volje grč teško mučno
publika je čisti kuratz
ne znam kako ćemo ovo ako DŽeko ne uđe
publika je čisti kuratz
ne znam kako ćemo ovo ako DŽeko ne uđe
Semper Fidelis
Ovo je negledljivo totalno. Ne da mi se ni nervirat.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Zukanovic je dobar dosada bio
Lulic najlošiji, frajer prosto ne zna sta da radi, nije lose povezivanje na terenu al mi ne igramo waiting game nego moramo dati gol, msm da u nekih paklenih 10 minuta mozemo doci do pobjede i nadam se da hoćemo!
Hajrovic, Hodzic i Edin, sve u napad se mora ako rezultat bude ovakav i dalje
Lulic najlošiji, frajer prosto ne zna sta da radi, nije lose povezivanje na terenu al mi ne igramo waiting game nego moramo dati gol, msm da u nekih paklenih 10 minuta mozemo doci do pobjede i nadam se da hoćemo!
Hajrovic, Hodzic i Edin, sve u napad se mora ako rezultat bude ovakav i dalje
- PeppermintSA
- Kontakt:
antipropaganda fudbala
Pape, vrati se. Sve ti je oprošteno.
Pape, vrati se. Sve ti je oprošteno.
Hadzic katastrofa.
Seju treba da desnu stranu prebaciti da opuca po golu.
Zukanovic dodaje loptu njima, centarsut gadja ptice.
Steta za onaj promasaj Visce.
Jedino dobro na tekmi je ona Pjaniceve asistencija za Viscu i onaj prodor Visce gdje Pjanic nije stigao loptu.
Kisa nas zajeba.va
Lulic je rovit, pokusava al jbg.
Seju treba da desnu stranu prebaciti da opuca po golu.
Zukanovic dodaje loptu njima, centarsut gadja ptice.
Steta za onaj promasaj Visce.
Jedino dobro na tekmi je ona Pjaniceve asistencija za Viscu i onaj prodor Visce gdje Pjanic nije stigao loptu.
Kisa nas zajeba.va
Lulic je rovit, pokusava al jbg.
Slaba igra I slaba atmosfera sto jes jes .Slabo navijanje skroz .ovo je grotlo ? Ma daj nemoj me zajebavat.
Borbena tekma.
U drugom bi valjalo ubaciti Bicakcica umjesto Spahe (koji ce vjerovatno imati jos koji duel sa Baleom, a visi na ivici crvenog), te se ova pozicija zadnjeg veznog treba refresovati.
Trecu izmjenu rezervisati za Dzeksona, pa makar dobio 10 min.
U drugom bi valjalo ubaciti Bicakcica umjesto Spahe (koji ce vjerovatno imati jos koji duel sa Baleom, a visi na ivici crvenog), te se ova pozicija zadnjeg veznog treba refresovati.
Trecu izmjenu rezervisati za Dzeksona, pa makar dobio 10 min.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Mi ga do sabaha dati necemo ako Edin ne udje.
Katastrofa.
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
Katastrofa.
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Fakat, Hadzic ko da libera igra jbte. Lik je 90 minuta okrenut ledjima protivnickom golu, cim dobije loptu vraca je BegovicuJackTheStripper je napisao/la:Igramo ko qurac. Pjanic nevidljiv, Hadzic samo sto nije do Begovica stao na gol.

Lulic po meni najlosiji, svaki njegov kontakt s loptom zavrsi njihovim posjedom lopte. Daj Hodzica i Dzeku pa makar na stakama. Medunjanina negdje od 60 minute jer jedini ima mu-da da puca sa 20-30 metara.
Kako trenutno igramo gol mozemo dati jedino iz nekog slobodnjaka.
Kurceva igra. Krenuti od 46. sa dva napadaca na sve ili nista pa ko ga ****. Svakako i ovako ispadamo
FORZA MARŠAL !!!
Očekivati da će ovaj sada izbaciti Balea.
Meša vjerovatno neće ništa mijenjati na poluvremenu nego će sačekati još 5-10 minuta.
Očekujem igru sa 2 napadača, Hodžić umjesto Vede i Višća ispred, Hajrović umjesto Pjevača, treća izmjena možda Bico, sumnjam da će Grahovac dobiti priliku mada bih volio.
Meša vjerovatno neće ništa mijenjati na poluvremenu nego će sačekati još 5-10 minuta.
Očekujem igru sa 2 napadača, Hodžić umjesto Vede i Višća ispred, Hajrović umjesto Pjevača, treća izmjena možda Bico, sumnjam da će Grahovac dobiti priliku mada bih volio.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lose, isuvise anemicno, bez imalo hrabrosti i sa puno straha i pogresnih dodavanja.
Salihovic i Hadzic su previse spori tako da nije ni cudo sto nismo skoro nista napravili u fazi napada. Ibisevic je previse odsjecen i u igri sa tri stopera ga nema nigdje.
Dzeko ce ocito morati unutra a sto se mene tice i Hodzic jer mi on djeluje onako robusno i jako te da je sposoban da se nosi sa stoperima Velsa.
Salihovic i Hadzic su previse spori tako da nije ni cudo sto nismo skoro nista napravili u fazi napada. Ibisevic je previse odsjecen i u igri sa tri stopera ga nema nigdje.
Dzeko ce ocito morati unutra a sto se mene tice i Hodzic jer mi on djeluje onako robusno i jako te da je sposoban da se nosi sa stoperima Velsa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ajax je napisao/la:SRECA NEVJEROVATNA da nisu poveli. Odma uvest HODZICA na poluvremenu. Lulic VAN. Mislim da bi cak i Medunjanin bolje odigrao na zadnjem veznom od Hadzica. Bar bi pojacali sredinu i napadali bi a u defanzivi su i jedan i drugi truba. Hajrovic iako totalno van forme bi mogao opet da se proslavi.
Svaka ti je na mjestu, daj Medunjanina na desetku a Pjanica i Salihovica na zadnje vezne.
Hajrovic nek samo puca ybg jedna će uci, Višća nije los al u ovoj utakmici to ne prolazi.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, ebi46, Mostarska, RajvoSA03 i 38 gostiju.