Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Stisni zube dijamantu, trebaš nam 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Gabon
- Kontakt:
Prilika da skokne do carsijeHariTz je napisao/la:Može opravdano ostati u Rimu i laditi mu.da a on je ipak na treningu repke.
Kapitenu

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Ma nek ode i u bordel, nema mu ko šta prigovorit. Čovjek sa povrijeđenim koljenom na terenu.Gabon je napisao/la:Prilika da skokne do carsijeHariTz je napisao/la:Može opravdano ostati u Rimu i laditi mu.da a on je ipak na treningu repke.
Kapitenu
Pa Bože daj da u budućnosti imamo nekog barem približnog Džeki..

- Gabon
- Kontakt:
Ija isto kazemHariTz je napisao/la:Ma nek ode i u bordel, nema mu ko šta prigovorit. Čovjek sa povrijeđenim koljenom na terenu.Gabon je napisao/la:Prilika da skokne do carsijeHariTz je napisao/la:Može opravdano ostati u Rimu i laditi mu.da a on je ipak na treningu repke.
Kapitenu
Pa Bože daj da u budućnosti imamo nekog barem približnog Džeki..![]()

Ne vjerujem da ce kapiten startati utakmicu.
Mozda udje zavisno öd rezultata zadnjih 20 min.
Dzekson ako se sad ozbiljnije povrijedi gotovo je.
Tek je dosao i u romu,skrasio se konacno bilo bi krajnje neozbiljno forsirati ga bez potrebe.
Sama njegova pojava na klupi uopste utice na momke pozitivno.ako vec bude koliko toliko spreman,samo u slucaju nepovoljnog rezultata nek udje,zasluzio je dzeki da ga malo pripazimo.
Mozda udje zavisno öd rezultata zadnjih 20 min.
Dzekson ako se sad ozbiljnije povrijedi gotovo je.
Tek je dosao i u romu,skrasio se konacno bilo bi krajnje neozbiljno forsirati ga bez potrebe.
Sama njegova pojava na klupi uopste utice na momke pozitivno.ako vec bude koliko toliko spreman,samo u slucaju nepovoljnog rezultata nek udje,zasluzio je dzeki da ga malo pripazimo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Igrat će po mom mišljenju sigurno , samo broj minuta je upitanVirtu4l je napisao/la:Joj kad bi zaigrao![]()
![]()
![]()
![]()

"We need to suffer. And we need to fight."
- JavierBosnia
- Kontakt:
Imaju dvije, podjednako realne opcije:
1. Da igra od prve sa Vedom i da pokušamo što prije postići pogodak i ukoliko se to desi onda da na poluvremnu izadje i udje neko defanzivniji da se ojača zadnja linija.
2. Da počne sa klupe, Vedo da igra sam u napadu sa krilima Lulicem i Viscom i da ako do poluvremena ili 55-60 minute ne budemo vodili da uleti da pokuša izvadit iz govana.
1. Da igra od prve sa Vedom i da pokušamo što prije postići pogodak i ukoliko se to desi onda da na poluvremnu izadje i udje neko defanzivniji da se ojača zadnja linija.
2. Da počne sa klupe, Vedo da igra sam u napadu sa krilima Lulicem i Viscom i da ako do poluvremena ili 55-60 minute ne budemo vodili da uleti da pokuša izvadit iz govana.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ja mislim da ce poceti sa klupe jer i ovaj nismak sa treninga vidi se da ne igra 100% isto kao da ispituje svoje tijelo kad prima loptu kad se krece sve ono ko polakice i po meni to je najbolje rjesenje VEdo pocne sam sa LUlicem i Viscom i trojica u veznom da cuvaju loptu ako nista ne uspije ubacit DZeku u drugom i ici na sve
bolje je da udje s klupe a da bude spreman za kipar, jer ce to bit puno teza utakmica
Nista sa klupe,nista kalkulacije.
U ovakvim utakmicama se ide na glavu,amaterski je kalkulisati.
Nadam se i vjerujem da ce Dijamant igrati od prve minute i da ne mozemo biti toliko glupi pa da cekamo nesto,ne smijemo nista cekati,odmah ih razvalit.
U ovakvim utakmicama se ide na glavu,amaterski je kalkulisati.
Nadam se i vjerujem da ce Dijamant igrati od prve minute i da ne mozemo biti toliko glupi pa da cekamo nesto,ne smijemo nista cekati,odmah ih razvalit.
- JavierBosnia
- Kontakt:
O Kipru je trenutno previse glupo razmisljatiBigDaddy je napisao/la:bolje je da udje s klupe a da bude spreman za kipar, jer ce to bit puno teza utakmica
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
a ja vec razmisljam o barazu, i s kojom formacijom igrat protiv mađarskeJavierBosnia je napisao/la:O Kipru je trenutno previse glupo razmisljatiBigDaddy je napisao/la:bolje je da udje s klupe a da bude spreman za kipar, jer ce to bit puno teza utakmica

Madjarska ide direktno. Valja uloviti Albance ili SlovenceBigDaddy je napisao/la:a ja vec razmisljam o barazu, i s kojom formacijom igrat protiv mađarskeJavierBosnia je napisao/la:O Kipru je trenutno previse glupo razmisljatiBigDaddy je napisao/la:bolje je da udje s klupe a da bude spreman za kipar, jer ce to bit puno teza utakmica

Ja od kako znam za sebe mi smo u prvom poluvremenu Brazil a u drugom Andora.Dzeko ako ne pocne utakmicu nema sta trazit ni u drugom poluvremenu jer mu nece imati ko ubaciti loptu,svi ce biti vec istroseni
Ja mislim sa ce se nakon prvog poluvremena vec 90% znati krajnji ishod utakmice tj ispadamo li ili imamo jos sanse.

Madjarska ide direktno. Valja uloviti Albance ili SlovenceDado je napisao/la:a ja vec razmisljam o barazu, i s kojom formacijom igrat protiv mađarskeBigDaddy je napisao/la:[quote="JavierBosnia"
O Kipru je trenutno previse glupo razmisljati

I Albanija najvjerovatnije ide direktno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ma kakvi smo pehovi dobicemo Lale u barazu.Kakav baraz veceras se zavrava projekat teleca glava.The eind.
Ovdje ima dosta istine,koliko god ovo glupo zvucalo skoro svaku tekmu se ovako ispostavi.Jednostavno nemamo u rosteru 5 6 spremnih igraca koji mogu izdrzati visoki tempo,zatim nemamo 5 6 igraca koji pruzaju kvalitetnu igru ili vec koji su fakat kvalitet.autogol je napisao/la:Ja od kako znam za sebe mi smo u prvom poluvremenu Brazil a u drugom Andora.Dzeko ako ne pocne utakmicu nema sta trazit ni u drugom poluvremenu jer mu nece imati ko ubaciti loptu,svi ce biti vec istroseniJa mislim sa ce se nakon prvog poluvremena vec 90% znati krajnji ishod utakmice tj ispadamo li ili imamo jos sanse.
Mi se moramo nadati i ja se nadam da ce nam sve poklopit i da cemo biti u barazu

- Gabon
- Kontakt:
Nisam se ni nadao ni 1% da ce igrati, tako da sve ostalo je bonus ako uleti igru pri rez. 0-0 il 1-1 zadnji 20min....ok ako moze
Budemo li vodili nema potreba za Dzeku, kao i ako budemo gubili....dosta nas je covjek vadio.
Papke

Budemo li vodili nema potreba za Dzeku, kao i ako budemo gubili....dosta nas je covjek vadio.
Papke

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, izdzezveubrazil, jasmin10, Proximic i 29 gostiju.