BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jasmin10
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la jasmin10 » 10 okt 2015, 11:55

On misli na Hadžića, a nema šanse da će Hodžić početi. 4 4 2 možemo igrati samo ako Edin bude spreman. A ako vodili Hodžić neće dobiti ni minute.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 okt 2015, 11:56

Koliko god volim i svoju državu i ovu repku, toliko mi je isto drago što večeras radim i što neću gledati utakmicu. Ne znam, do sad sam to mogao podnositi ali ovo večeras, malo mi je previše. Sretno momci, i obradujte nas.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 10 okt 2015, 11:58

EmirTM87 je napisao/la:
Santo je napisao/la:Ako hadzic pocne veceras, ili ne daj boze tss, necu ni gledat utakmicu.
Neces je onda drug ni gledat, htjeli mi to ne htjeli Hadzic ce poceti 100%.
Realno nema ko drugi ..
"We need to suffer. And we need to fight."

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 okt 2015, 11:59

Jos jedan od forumasa koji nije u toku...TSS nije u kadru za vecerasnju utakmicu, a Hadzic - pa hajde da malo vjerujemo momku i Mesi koji ce ga najvjerovatnije odabrati za poziciju DM-a (nadam se da odluka nece biti kobna kao ona protiv Belgije - Vranjes umjesto Sunjica).

S obzirom da Kolasinac nije tu, u tom slucaju moramo Zukanovica staviti na beka, a samim tim otpada opcija stavljanja Zuke na DM-a...jedino jos rjesenje koje bih ja iskoristio za poziciju DM-a je Emir Spahic (po ugledu na Real i Portugal - Pepe), najvise zbog njegovog iskustva, smirenosti,igranja objema nogama, postavljanja, ali i organizacije igre...stoperski dvojac bi mogli biti bilo ko od ove trojice jer su svi standardni (Sunjic, Bicakcic, Vranjes) pogotovo ako imamo u vidu da oni nemaju klasnog napadaca kojem treba posvetiti posebnu paznju...znam da Mesi nije ni naumpala slicna ideja.

Grahovac - njegova prednost u odnosu na Hadzica je sto je brzi koliko toliko i vise se krece, a opet Hadzic je bolji u defanzivnim zadacima.

Dakle, najvjerovatnije Hadzic na DM-a, s tim da se nadam da ce ga Mesa upozoriti da ne prelazi centar terena :D
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 10 okt 2015, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 10 okt 2015, 11:59

cikazubo je napisao/la:
Santo je napisao/la:Ako hadzic pocne veceras, ili ne daj boze tss, necu ni gledat utakmicu.
Ne razumijem :hmmmmm: TSS i nije za repke to je svima jasno, al Armin igra jako dobro, i ne vidim razlog zasto nebi istrčao ukoliko Džeko ne bude spreman, u slucaju neke 4-4-2 formacije, ako bude samo jedan spic logicno je da ce vedo igrat i tu nema nikakve sumnje i rasprave.
Izvinjavam se tek sad sam vidio da nije Hodzic :mrgreen: Slazem se takodje s tvojom konstatacijom da ona dvojica ne smiju poceti, tss ne smije ni na klupi sjedit, al et nadam se da su mu ovo zadnje kvale..

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 10 okt 2015, 12:01

hurem je napisao/la:Jos jedan od forumasa koji nije u toku...TSS nije u kadru za vecerasnju utakmicu, a Hadzic - pa hajde da malo vjerujemo momku i Mesi koji ce ga najvjerovatnije odabrati za poziciju DM-a (nadam se da odluka nece biti kobna kao ona protiv Belgije - Vranjes umjesto Sunjica).

S obzirom da Kolasinac nije tu, u tom slucaju moramo Zukanovica staviti na beka, a samim tim otpada opcija stavljanja Zuke na DM-a...jedino jos rjesenje koje bih ja iskoristio za poziciju DM-a je Emir Spahic (po ugledu na Real i Portugal - Pepe), najvise zbog njegovog iskustva, smirenosti,igranja objema nogama, postavljanja, ali i organizacije igre...stoperski dvojac bi mogli biti bilo ko od ove trojice jer su svi standardni (Sunjic, Bicakcic, Vranjes) pogotovo ako imamo u vidu da oni nemaju klasnog napadaca kojem treba posvetiti posebnu paznju...znam da Mesi nije ni naumpala slicna ideja.

Grahovac - njegova prednost u odnosu na Hadzica je sto je brzi koliko toliko i vise se krece, a opet Hadzic je bolji u defanzivnim zadacima.

Dakle, najvjerovatnije Hadzic na DM-a, s tim da se nadam da ce ga Mesa upozoriti da ne prelazi centar terena :D
Morat ce proci polovinu , kada bude slobodni :D
Juninho iz Austrije :D

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 10 okt 2015, 12:03

Captain4 je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:
Realno nema ko drugi ..
Ako je Salihovic kao centralni i prednji vezni u reprezentaciji mogao igrati lijevog beka, ne vidim zasto ne bi mogao odigrati zadnjeg veznog. Realno tesko je ocekivati da Grahovac debituje ovdje, bar ne od prve minute. A da se ja pitam Zukanovic bi mi igrao zadnjeg veznog a Kvesic konacno dobio priliku na lijevom beku.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 10 okt 2015, 12:05

Jos jedan u nizu, Kvesic uopce nije pozvan za ove dvije utakmice :D
Zamislite iznenadi nas Mesa sa S.Vranjesom u prvih 11, i to pozitivno. :)

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 10 okt 2015, 12:08

quote="Captain4"]
EmirTM87 je napisao/la:
Realno nema ko drugi ..[/quote]

Ako je Salihovic kao centralni i prednji vezni u reprezentaciji mogao igrati lijevog beka, ne vidim zasto ne bi mogao odigrati zadnjeg veznog. Realno tesko je ocekivati da Grahovac debituje ovdje, bar ne od prve minute. A da se ja pitam Zukanovic bi mi igrao zadnjeg veznog a Kvesic konacno dobio priliku na lijevom beku.[/quote]
Pa gdje ćeš debitanta u ovako važnoj tekmi od 1. minute? Nadam se da neće debitanti igrati od početka , jer to je mač sa dvije oštrice ..

Nerminovic
Kontakt:

BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Nerminovic » 10 okt 2015, 12:13

Oj lošeg vremena

Postano kroz Forum SportSport.ba app
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 10 okt 2015, 12:23

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

idemooooo :D :D

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 10 okt 2015, 12:34

IDEMO LUDO IDEMO JAKOOOOO

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 okt 2015, 12:41

Vrijeme je uzas

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 okt 2015, 12:42

Captain4 je napisao/la:IDEMO LUDO IDEMO JAKOOOOO
IDEMO U FRANCUSKU, NAPADAMO ZLATO
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 okt 2015, 13:06

Vrijeme je boli glava, samo ostaje pitanje kome ce ovo ici na stetu :mrgreen: rekao bih prije nama, ipak igramo protiv otocke ekipe.

ne znam, nisam optimistican, al' se makar konacno osjeca neko uzbudjenje koje je bilo nestalo od SP :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Santo
Kontakt:

Post Postao/la Santo » 10 okt 2015, 13:07

Moja greska, tek sad vidim da tss nije u rosteru. No svejedno, ostajem pri misljenju da Hadzic ne smije imati tako bitnu ulogu u ovako bitnoj utakmici.
naprijed rejal

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 okt 2015, 13:11

Ma ko god veceras bude igrao sigurno ce dati svoj maksimum. Ja sam uvjeren da Wels nocas lagano pada. Ajmo Zmajevi :bih: :bih:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 10 okt 2015, 13:13

Adi_Zepce je napisao/la:Ma ko god veceras bude igrao sigurno ce dati svoj maksimum. Ja sam uvjeren da Wels nocas lagano pada. Ajmo Zmajevi :bih: :bih:
ANEL HADŽIĆ 69. MINUT 1:0 , IZ SLOBODNOG :D

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 okt 2015, 13:14

[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Mostarska i 15 gostiju.