BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
On misli na Hadžića, a nema šanse da će Hodžić početi. 4 4 2 možemo igrati samo ako Edin bude spreman. A ako vodili Hodžić neće dobiti ni minute.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koliko god volim i svoju državu i ovu repku, toliko mi je isto drago što večeras radim i što neću gledati utakmicu. Ne znam, do sad sam to mogao podnositi ali ovo večeras, malo mi je previše. Sretno momci, i obradujte nas.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Realno nema ko drugi ..EmirTM87 je napisao/la:Neces je onda drug ni gledat, htjeli mi to ne htjeli Hadzic ce poceti 100%.Santo je napisao/la:Ako hadzic pocne veceras, ili ne daj boze tss, necu ni gledat utakmicu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Jos jedan od forumasa koji nije u toku...TSS nije u kadru za vecerasnju utakmicu, a Hadzic - pa hajde da malo vjerujemo momku i Mesi koji ce ga najvjerovatnije odabrati za poziciju DM-a (nadam se da odluka nece biti kobna kao ona protiv Belgije - Vranjes umjesto Sunjica).
S obzirom da Kolasinac nije tu, u tom slucaju moramo Zukanovica staviti na beka, a samim tim otpada opcija stavljanja Zuke na DM-a...jedino jos rjesenje koje bih ja iskoristio za poziciju DM-a je Emir Spahic (po ugledu na Real i Portugal - Pepe), najvise zbog njegovog iskustva, smirenosti,igranja objema nogama, postavljanja, ali i organizacije igre...stoperski dvojac bi mogli biti bilo ko od ove trojice jer su svi standardni (Sunjic, Bicakcic, Vranjes) pogotovo ako imamo u vidu da oni nemaju klasnog napadaca kojem treba posvetiti posebnu paznju...znam da Mesi nije ni naumpala slicna ideja.
Grahovac - njegova prednost u odnosu na Hadzica je sto je brzi koliko toliko i vise se krece, a opet Hadzic je bolji u defanzivnim zadacima.
Dakle, najvjerovatnije Hadzic na DM-a, s tim da se nadam da ce ga Mesa upozoriti da ne prelazi centar terena
S obzirom da Kolasinac nije tu, u tom slucaju moramo Zukanovica staviti na beka, a samim tim otpada opcija stavljanja Zuke na DM-a...jedino jos rjesenje koje bih ja iskoristio za poziciju DM-a je Emir Spahic (po ugledu na Real i Portugal - Pepe), najvise zbog njegovog iskustva, smirenosti,igranja objema nogama, postavljanja, ali i organizacije igre...stoperski dvojac bi mogli biti bilo ko od ove trojice jer su svi standardni (Sunjic, Bicakcic, Vranjes) pogotovo ako imamo u vidu da oni nemaju klasnog napadaca kojem treba posvetiti posebnu paznju...znam da Mesi nije ni naumpala slicna ideja.
Grahovac - njegova prednost u odnosu na Hadzica je sto je brzi koliko toliko i vise se krece, a opet Hadzic je bolji u defanzivnim zadacima.
Dakle, najvjerovatnije Hadzic na DM-a, s tim da se nadam da ce ga Mesa upozoriti da ne prelazi centar terena

Zadnja izmjena: hurem, dana/u 10 okt 2015, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
Izvinjavam se tek sad sam vidio da nije Hodziccikazubo je napisao/la:Ne razumijemSanto je napisao/la:Ako hadzic pocne veceras, ili ne daj boze tss, necu ni gledat utakmicu.TSS i nije za repke to je svima jasno, al Armin igra jako dobro, i ne vidim razlog zasto nebi istrčao ukoliko Džeko ne bude spreman, u slucaju neke 4-4-2 formacije, ako bude samo jedan spic logicno je da ce vedo igrat i tu nema nikakve sumnje i rasprave.

Morat ce proci polovinu , kada bude slobodnihurem je napisao/la:Jos jedan od forumasa koji nije u toku...TSS nije u kadru za vecerasnju utakmicu, a Hadzic - pa hajde da malo vjerujemo momku i Mesi koji ce ga najvjerovatnije odabrati za poziciju DM-a (nadam se da odluka nece biti kobna kao ona protiv Belgije - Vranjes umjesto Sunjica).

Juninho iz Austrije

Ako je Salihovic kao centralni i prednji vezni u reprezentaciji mogao igrati lijevog beka, ne vidim zasto ne bi mogao odigrati zadnjeg veznog. Realno tesko je ocekivati da Grahovac debituje ovdje, bar ne od prve minute. A da se ja pitam Zukanovic bi mi igrao zadnjeg veznog a Kvesic konacno dobio priliku na lijevom beku.Captain4 je napisao/la:Realno nema ko drugi ..EmirTM87 je napisao/la:Neces je onda drug ni gledat, htjeli mi to ne htjeli Hadzic ce poceti 100%.Santo je napisao/la:Ako hadzic pocne veceras, ili ne daj boze tss, necu ni gledat utakmicu.
Jos jedan u nizu, Kvesic uopce nije pozvan za ove dvije utakmice
Zamislite iznenadi nas Mesa sa S.Vranjesom u prvih 11, i to pozitivno.

Zamislite iznenadi nas Mesa sa S.Vranjesom u prvih 11, i to pozitivno.

quote="Captain4"]
Ako je Salihovic kao centralni i prednji vezni u reprezentaciji mogao igrati lijevog beka, ne vidim zasto ne bi mogao odigrati zadnjeg veznog. Realno tesko je ocekivati da Grahovac debituje ovdje, bar ne od prve minute. A da se ja pitam Zukanovic bi mi igrao zadnjeg veznog a Kvesic konacno dobio priliku na lijevom beku.[/quote]
Pa gdje ćeš debitanta u ovako važnoj tekmi od 1. minute? Nadam se da neće debitanti igrati od početka , jer to je mač sa dvije oštrice ..
Realno nema ko drugi ..[/quote]EmirTM87 je napisao/la:Neces je onda drug ni gledat, htjeli mi to ne htjeli Hadzic ce poceti 100%.Santo je napisao/la:Ako hadzic pocne veceras, ili ne daj boze tss, necu ni gledat utakmicu.
Ako je Salihovic kao centralni i prednji vezni u reprezentaciji mogao igrati lijevog beka, ne vidim zasto ne bi mogao odigrati zadnjeg veznog. Realno tesko je ocekivati da Grahovac debituje ovdje, bar ne od prve minute. A da se ja pitam Zukanovic bi mi igrao zadnjeg veznog a Kvesic konacno dobio priliku na lijevom beku.[/quote]
Pa gdje ćeš debitanta u ovako važnoj tekmi od 1. minute? Nadam se da neće debitanti igrati od početka , jer to je mač sa dvije oštrice ..
- Nerminovic
- Kontakt:
BiH - Wales / Kipar - BiH
Oj lošeg vremena
Postano kroz Forum SportSport.ba app
Postano kroz Forum SportSport.ba app
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
idemooooo

[youtube][/youtube]
idemooooo

- Goalgetter
- Kontakt:
Vrijeme je uzas
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
IDEMO U FRANCUSKU, NAPADAMO ZLATOCaptain4 je napisao/la:IDEMO LUDO IDEMO JAKOOOOO
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Vrijeme je boli glava, samo ostaje pitanje kome ce ovo ici na stetu
rekao bih prije nama, ipak igramo protiv otocke ekipe.
ne znam, nisam optimistican, al' se makar konacno osjeca neko uzbudjenje koje je bilo nestalo od SP

ne znam, nisam optimistican, al' se makar konacno osjeca neko uzbudjenje koje je bilo nestalo od SP

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Moja greska, tek sad vidim da tss nije u rosteru. No svejedno, ostajem pri misljenju da Hadzic ne smije imati tako bitnu ulogu u ovako bitnoj utakmici.
naprijed rejal
Ma ko god veceras bude igrao sigurno ce dati svoj maksimum. Ja sam uvjeren da Wels nocas lagano pada. Ajmo Zmajevi

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ANEL HADŽIĆ 69. MINUT 1:0 , IZ SLOBODNOGAdi_Zepce je napisao/la:Ma ko god veceras bude igrao sigurno ce dati svoj maksimum. Ja sam uvjeren da Wels nocas lagano pada. Ajmo Zmajevi![]()

[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano