BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
DragonGirl je napisao/la:I od mene svaka čast i sve pohvale za plemeniti gest i velika srca ovih Velšana. Zaista je lijepo vidjeti kako se ljudska dobrota može izdići iznad sportskih okvira. Bravo!

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: BiH - Wales / Kipar - BiH
Aferim Velsani! 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Svaka cast za Velsane i hvala im i od mene za poklone ovoj djecici ali sutra ce napustiti stadion pognute glave.
Tri-nula, realno.
Tri-nula, realno.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
E sada i 3 boda nasoj reprezentaciji i ostat ce mi u lijepom sjecanju. Za ovaj gest respect i neka bude pocetak darivanja.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 09 okt 2015, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nama tri boda sutra, njma na Andori svakako treba jedan, to je rjeseno. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kako vrijeme leti, kao da sam ih jucer pratio u Cvajti, a evo ih sad veterani.pinoglavi je napisao/la:
Ajmo otpisaniiii
Ne ocekujem previse, niti sam se nadao, al opet sto se vise blizi utakmica, nervoza je tu. Jbg to je jace od mene kad igra reprezentacija. Kad vidim kakve ce sve ekipe biti na EP, pomisao da mi necemo biti tamo..

Don't believe the hype.
Hajde da nesto napisem 
Sto se tice tekme ne ocekujem previse,ako dobijemo bit ce vrh...
Ali tesko,vels igra tvrdo...
Primili su samo 2 gola a dali samo 9...
S druge strane mi igramo najbolje kad nam najvise treba...
Jedna madjarska,albanija ce najvjrovatnije u baraz volio bi da se sretnemo sa jednom od ove dvije repke akoBogda u barazu..
Iz razloga sto mozemo sa njima igrati...
Albaniji def.njima ne lezimo kao i Srbija...
Ibisevic prvi izbor,ali sredina terena,odbrana je veci problem...

Sto se tice tekme ne ocekujem previse,ako dobijemo bit ce vrh...
Ali tesko,vels igra tvrdo...
Primili su samo 2 gola a dali samo 9...
S druge strane mi igramo najbolje kad nam najvise treba...
Jedna madjarska,albanija ce najvjrovatnije u baraz volio bi da se sretnemo sa jednom od ove dvije repke akoBogda u barazu..
Iz razloga sto mozemo sa njima igrati...
Albaniji def.njima ne lezimo kao i Srbija...
Ibisevic prvi izbor,ali sredina terena,odbrana je veci problem...
-
- Kontakt:
Prodajem kartu bih wels zapad 40KM
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Ne bih volio da Edin pocne utakmicu pa da se ne daj Boze desi da ne mozes. Da ne gubimo izmjenu tj. prinudnu izmjenu ako ne moze barem 45. minuta da odigra kako treba bolje ga i ne stavljati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tako je !MysticAladin je napisao/la:Captain4 je napisao/la:Belgija sa pobjedom bi se našla u prvom šeširu za grupe na Euru , tako da njima je to bitan mečAlphonseKauders je napisao/la: - da Belgija u zadnjem kolu pobijedi Izraela (iako joj neće trebati ni za šta, budući da će se pobjedom protiv Andore direktno plasirati); Ovoga me je najveća bojazan.
![]()
Scenariji za Belgiju i šešire na Euru.
Sa 6 bodova će biti nosioci ako se Holandija ne kvalifikuje ili ako Italija nabije gol razliku sa +6 na +20, jer sad Belgija ima +14 (a Italiji treba 3 više od Belgije). Što u prevodu znači - sa 6 bodova je Belgija nosioc!
Sa 4 boda (remi sa Izraelom u zadnjem, time mi ispadamo skroz) će biti nosioci ako se ispune dva uslova:
- Njemačka ne ode
- Španija ne ode
- Engleska obje izgubi
- Portugal obje izgubi
- Holandija ne ode
- Italija uzme max 4 boda (Azerbejdžan tamo i čeka Norvešku)
Ostanu joj zadnje dvije stavke i moraju se ispunit obje. Italija ima realne šanse da dobije i Azerbejdžan i Norvešku kući i Belgija ga puši. Holandija isto tako teoretski može ići, tako da i u tom slučaju Belgija puši.
Zaključak - moraju ići na obje pobjede ako hoće da budu nosioci
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma nisu g0vna grbavska vrijedna pomena.X31987 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se da cemo sutra dobiti !

Pored toga sto sa dvije pobjede imaju velike sanse da budu u prvoj jakosnoj skupini za izvlacenje grupa za EURO 2016, Belgija ima jos jedan razlog zasto da ide na dvije pobjede u naredne dvije utakmice i to iz narednog razloga:
Belgija u slucaju pobjede protiv Andore i Izraela ce biti prva na FIFA rang listi za novembar zbog poraza koje su dozivjeli Njemacka i Argentina
Vjerujem da to zaista zele da ostvare jer ce tesko nekada u skorije vrijeme opet biti tako blizu tome
Belgija u slucaju pobjede protiv Andore i Izraela ce biti prva na FIFA rang listi za novembar zbog poraza koje su dozivjeli Njemacka i Argentina
Vjerujem da to zaista zele da ostvare jer ce tesko nekada u skorije vrijeme opet biti tako blizu tome

- sarajevo46
- Kontakt:
i mi s njima grad dijelimoX31987 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Debili
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tuga me uhvati kada vidim da je jedan Wales obezbjedio plasman na EP i to 2 kola prije kraja, tako da ljudi ove dvije utakmice igraju opusteno, bez imalo stresa, kao da su im prijateljske...a s druge strane mi...hm...tuga, tuga golema.
Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, Goalgetter, Sheyi i 63 gosta.