Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Merhaba
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Merhaba » 09 okt 2015, 15:23

Osim Bayera , Radovac ima jos par ponuda ali ono sto je sigurno jeste da odlazi na zimu...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 09 okt 2015, 15:30

Merhaba je napisao/la:Osim Bayera , Radovac ima jos par ponuda ali ono sto je sigurno jeste da odlazi na zimu...
Ono sto je sigurno je da niko ne zna sta je u glavama celnih ljudi naseg kluba i klubova koji ga zele dovesti, sve ostalo je pusta prica.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 okt 2015, 15:35

Gabon je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Radovac pred prelazak u Leverkusen.

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... dovac.html
Abd da ispali na zimu iz ove kukuruzare.. Njemacka idealna :kafa:
Njemacka zakon za nase. Samo da digne sidro i ode.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 09 okt 2015, 15:56

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 09 okt 2015, 15:59

PerryFred je napisao/la:Belgija/Holandija idealna :kafa:
Kad prekucaš ovo onda ideš u Bundesku :kafa:
Tako nesto, recimo ovi ga kupe i posude u Vitesse ili Standard, hmmm :)
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 okt 2015, 16:59

Kako je krenuo i koliko sam mogao vidjeti u jucerasnjoj utakmici Milosevic ce brzo pokucati na vrata prvog tima i mogao bi biti taj dugo cekani AM.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 09 okt 2015, 17:07

Demantovani su natpisi koji povezuju Samira sa Bayerom..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 09 okt 2015, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 09 okt 2015, 17:31

dubrovnik je napisao/la:Kako je krenuo i koliko sam mogao vidjeti u jucerasnjoj utakmici Milosevic ce brzo pokucati na vrata prvog tima i mogao bi biti taj dugo cekani AM.
Ima Tino Lino iz Intera :kafa: Hadzic isto moze odg. 100 % sve od sebe da..
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 okt 2015, 17:33

Gabon je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Kako je krenuo i koliko sam mogao vidjeti u jucerasnjoj utakmici Milosevic ce brzo pokucati na vrata prvog tima i mogao bi biti taj dugo cekani AM.
Poznato mi je tvoje postovanje za Tina i ja se bas i ne slazem po pitanju tog igraca sa pretstavnicima africkih nacija. Sto se Hadzica tice i ja sam nesvrstani.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 09 okt 2015, 17:36

dubrovnik je napisao/la:
Gabon je napisao/la:
Poznato mi je tvoje postovanje za Tina i ja se bas i ne slazem po pitanju tog igraca sa pretstavnicima africkih nacija. Sto se Hadzica tice i ja sam nesvrstani.
Rijec je o igracu Intera, 25godisnji talent familije Susic :kafa: DM, AM, AML.
Hadzic moze u pjevace ebes Balju :kafa:
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la bhsport » 09 okt 2015, 18:02

emir79 je napisao/la:Radovac blizu prelaska u Leverkusen.

Kako navode Tan ce odluciti da li ce ga na zimu prodati ili u ljetnom prelaznom roku. Cijena oko milion Eura.

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... dovac.html
Izmišljotina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 okt 2015, 18:16

Ma kakav Bayer ljudi moji. Pa navijači Sarajeva u yebenoj bh PL nisu zadovoljni s njegovim partijama a ne da ga kupi jedan bundesligaš. Gled'o sam ga u Mostaru pod BB (ECQ U-19), on već dobrano kasni fizičkim karakteristikama za svojim godištima u evropskim klubovima. Njegova fizička spremnost, snaga, brzina, refleksi, sve je na jako lošem nivou ako ćemo gledati neki evropski nivo, a ne ove naše livade.

Njemu treba dobar, dobar kondicioni trener, isto tako dobar trener koji će ga voditi kroz teretanu, i mnogo mnogo, mnogo rada da bi mogao uopšte pomišljati da dobaci do ozbiljnijih liga.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 09 okt 2015, 18:20

Moram priznati da sam se naivno upecao na pitarsko papeljubsku laz. :oops:

Hvala momci :kafa:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2015, 18:28

zizu1991 je napisao/la:Ma kakav Bayer ljudi moji. Pa navijači Sarajeva u yebenoj bh PL nisu zadovoljni s njegovim partijama a ne da ga kupi jedan bundesligaš. Gled'o sam ga u Mostaru pod BB (ECQ U-19), on već dobrano kasni fizičkim karakteristikama za svojim godištima u evropskim klubovima. Njegova fizička spremnost, snaga, brzina, refleksi, sve je na jako lošem nivou ako ćemo gledati neki evropski nivo, a ne ove naše livade.

Njemu treba dobar, dobar kondicioni trener, isto tako dobar trener koji će ga voditi kroz teretanu, i mnogo mnogo, mnogo rada da bi mogao uopšte pomišljati da dobaci do ozbiljnijih liga.
Ako ne uspije kao atleticar uvijek se moze prebaciti na fudbal jer navodno ima talenta za loptu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 okt 2015, 18:31

calcio je napisao/la:Ako ne uspije kao atleticar uvijek se moze prebaciti na fudbal jer navodno ima talenta za loptu.
Nek' si mi rek'o. Svaka ti čast! Ne zaslužuješ ni quote na quote-anje moga prijašnjeg posta.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2015, 18:45

zizu1991 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ako ne uspije kao atleticar uvijek se moze prebaciti na fudbal jer navodno ima talenta za loptu.
Nek' si mi rek'o. Svaka ti čast! Ne zaslužuješ ni quote na quote-anje moga prijašnjeg posta.
AKo mi nesto ide na neku stvar to je amerikanizacija naseg plemenitog sporta. Sve oni gledaju kroz brzinu, snagu, statistiku...
Dzaba ti druze da si Usain Bolt ako ne znas sutnut loptu. Prva stvar na koju fudbalski skauti obracaju paznju je kontrola lopte, druga stvar je kontrola lopte i ponasanje pod presingom. Tek onda dolaze te stvari koje su kod tebe i kod amerikanaca na ubjedljivom prvom mjestu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 okt 2015, 18:48

calcio je napisao/la:AKo mi nesto ide na neku stvar to je amerikanizacija naseg plemenitog sporta. Sve oni gledaju kroz brzinu, snagu, statistiku...
Dzaba ti druze da si Usain Bolt ako ne znas sutnut loptu. Prva stvar na koju fudbalski skauti obracaju paznju je kontrola lopte, druga stvar je kontrola lopte i ponasanje pod presingom. Tek onda dolaze te stvari koje su kod tebe i kod amerikanaca na ubjedljivom prvom mjestu.
Nije to amerikanizacija, to je ponašanje prema današnjim standardima. Osnova nogometa danas je jaka fizička spremnost i snaga. Onda ostalo dolazi.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 09 okt 2015, 18:51

calcio je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
AKo mi nesto ide na neku stvar to je amerikanizacija naseg plemenitog sporta. Sve oni gledaju kroz brzinu, snagu, statistiku...
Onda bi Medunjanin trebao igrati hladno za Barcelonu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2015, 18:55

zizu1991 je napisao/la:
calcio je napisao/la:AKo mi nesto ide na neku stvar to je amerikanizacija naseg plemenitog sporta. Sve oni gledaju kroz brzinu, snagu, statistiku...
Nije to amerikanizacija, to je ponašanje prema današnjim standardima. Osnova nogometa danas je jaka fizička spremnost i snaga. Onda ostalo dolazi.
Spremnost i snaga su stvari koje se za mjesec dana treniranja mogu popraviti.
Sto se tice brzine, svaka ubleha od dvadesetak godina koja je u koliko-toliko dobroj fizickoj spremi moze istrcati 100m za 12, 13, 14 sekundi.
Oni koji mogu trcati brze od toga, svakako da im je to plus, ali daleko od toga da neko zahtjeva od svakog igraca da bude brzi Gonzales. Oni koji su sporiji od toga svakako nemaju sta traziti u profesionalnom fudbalu i vjerovatno nemaju ni pretenzije da budu profi. Znaci opet se vracamo na najbitnije stvari, kakav si sa loptom i razumjevanjem igre, dodavanja, itd.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 okt 2015, 18:59

calcio je napisao/la:Spremnost i snaga su stvari koje se za mjesec dana treniranja mogu popraviti.
Sto se tice brzine, svaka ubleha od dvadesetak godina koja je u koliko-toliko dobroj fizickoj spremi moze istrcati 100m za 12, 13, 14 sekundi.
Oni koji mogu trcati brze od toga, svakako da im je to plus, ali daleko od toga da neko zahtjeva od svakog igraca da bude brzi Gonzales. Oni koji su sporiji od toga svakako nemaju sta traziti u profesionalnom fudbalu i vjerovatno nemaju ni pretenzije da budu profi. Znaci opet se vracamo na najbitnije stvari, kakav si sa loptom i razumjevanjem igre, dodavanja, itd.
Mogu popraviti, ali do koje granice?
Djeca se forsiraju od malih nogu i prave se temelji za buduće kapacitete.
Oni ako ne odu sa 16 vani, već im je kasno za razvoj na najvećem mogućem nivou.
Pričao sam sa čovjekom koji se bavio profesionalno košarkom, i lično iz moga mjesta, iz Mostara je masa momaka 18+ otišla u inostranstvo, i upravo ih je fizička (ne) spremnost vraćala kući.

Nisu mogli izdržati treninge sa generacijom 16+ a kamoli da pišemo o njihovoj generaciji. To je osnova, osnova.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Mahmalone i 23 gosta.