EDIT:

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Solidna utakmica Krunića imao je par zapaženi poteza.Momciluk je napisao/la:Krunic igra u pocetnoj za Empoli, ima utakmica na Arenisport4.. pocelo drugo poluvrijeme tek sad vidio da igra
Pa ja sam gori, gledao jedno 10 minuta tekme i nisam uopste povezao da je Krunic u EmpolijuMomciluk je napisao/la:Krunic igra u pocetnoj za Empoli, ima utakmica na Arenisport4.. pocelo drugo poluvrijeme tek sad vidio da igra
Nista nije pokazo u 2-gom poluvremenu djeluje Spor i Po meni nema snage dovoljno ali to mu je prva utakmica i vjerovatno ce biti bolje iz utakmice u utakmicuHusika je napisao/la:Pa ja sam gori, gledao jedno 10 minuta tekme i nisam uopste povezao da je Krunic u EmpolijuMomciluk je napisao/la:Krunic igra u pocetnoj za Empoli, ima utakmica na Arenisport4.. pocelo drugo poluvrijeme tek sad vidio da igra![]()
Trebali bi njega zvati u repku, nemamo ovakvog igraca. Hajrovic opet presjedio na klupi. Nadam se da grijesim al on evo vec treci klub u koji je dosao sjedi na klupi.Virtu4l je napisao/la:Ne žuri nam se sa njim sve dok imamo Lulića, siguran sam da će kad tad doći na red. Njegovo je samo da nastavi sa igrama iz Ujpešta.
Mislim da ga vise ne treba ni spominjati na ovoj temi jer nikada nece dobiti poziv, to je bar sada svima jasno, bar ja mislim.Pivopija je napisao/la:Mahmutovic usao pred kraj utakmice i postigao gol za Plzen.
Nazalost, igraci tipa Misimovic su izumirujuca vrsta u fudbalu. Sve se vise svodi na dobre fizikalije.Virtu4l je napisao/la:Meni je Deni Milošević bio potencijalni nasljednik Misimovića,
hurem je napisao/la:Zabio 3 za Beveren u 3 tekme za redom.
Abd da ispali na zimu iz ove kukuruzare.. Njemacka idealnaemir79 je napisao/la:Radovac pred prelazak u Leverkusen.
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... dovac.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.