I meni je to preglupo brate, ja recimo kda je bas bas gusto (protiv vas za titulu zadnju na Kosevu) i kad idem gledati repku popijem Badel. Bas pomogne covjeku jbt, bolje nego lijek i nikad nisam nikakav problem napravio.AnelZ je napisao/la:Meni je cista glupost sto se npr. pivo ne prodaje na stadionu kod nas u podtribinskom prostoru pa da mozes polako gledati utakmicu i pijuckati pivo. Pretpostavljam da je to zbog zakonske regulative i savezi da su pametni borili bi se protiv toga jer tu se moze uzet fina dodatna cifra novca po utakmici, a usput bi zadovoljstvo publike bilo na vecem nivou. Cista nebuloza je trenutno stanje dok konzumacija cigareta je dozvoljena...
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Recimo na Olimpiku ima cuga ali je pivo 0% alkohola. (Tako je bilo u martu 2013.)
1-0 u subotu za nas.
1-0 u subotu za nas.

- Gabon
- Kontakt:
Nemamo mi veze sa Albanijomzgembo89 je napisao/la:Ko je gledao utakmicu Srbija Albanija mogao je vidjeti sta je nervoza uradila ALbancima doslovno ih pojela nisu mogli akcije sastaviti nadam se da i mi necemo isto izgledati smušeno i nervozno i da ćemo uspjeti zadržavati loptu u svom posjedu..

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Prije ce Vels biti pod tom nervozom, nego mi. I njima je kao i Albancima ovo prvi put da se bore za nesto. Dok smo mi sakupili vec to iskustvo protiv Danske, SiCG, Francuske i konacnici Litvanije.Gabon je napisao/la:Nemamo mi veze sa Albanijomzgembo89 je napisao/la:Ko je gledao utakmicu Srbija Albanija mogao je vidjeti sta je nervoza uradila ALbancima doslovno ih pojela nisu mogli akcije sastaviti nadam se da i mi necemo isto izgledati smušeno i nervozno i da ćemo uspjeti zadržavati loptu u svom posjedu..ekipa koja se brani kuci, ceka prekid, korner..
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ako Bog da 2:0.
Vidimo se na jugu.
Vidimo se na jugu.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nema kod Velsa nervoze, oni su već na EPTMovac je napisao/la:Prije ce Vels biti pod tom nervozom, nego mi. I njima je kao i Albancima ovo prvi put da se bore za nesto. Dok smo mi sakupili vec to iskustvo protiv Danske, SiCG, Francuske i konacnici Litvanije.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JohnCleese
- Kontakt:
Odlican termin, ako ga izborimoJavierBosnia je napisao/la:U novembru valjda, otprilike mjesec dana poslije ovih zadnjih utakmicaJohnCleese je napisao/la:Kad se igraju utakmnice baraza ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bale zivi od spreme, a obzirom da ga nije bilo 20-ak dana, msm da nije u stanju tek tako razbiti nasu odbranu, jos pogotov ako bude nerijeseno il cak povedemo do poluvremena.
U veznom redu protivnika ocekujem trojac King - Edwards - Ramsey, te da cemo vjerovatno imati mnogo posjeda, a Vedo bi na sve to mogao profitirati, prije svih ako spustimo loptu jer su Velsani skolovani za razbijanje centarsuteva, a svega dva primaljena gola dovoljno govore o betonu pozadi.
U veznom redu protivnika ocekujem trojac King - Edwards - Ramsey, te da cemo vjerovatno imati mnogo posjeda, a Vedo bi na sve to mogao profitirati, prije svih ako spustimo loptu jer su Velsani skolovani za razbijanje centarsuteva, a svega dva primaljena gola dovoljno govore o betonu pozadi.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Dok nas god sa klupe vodi Safet Sušić nema tu hajra jedino ako uđe Hajrović ko protiv Slovačke
juskowiak je napisao/la:Dok nas god sa klupe vodi Safet Sušić nema tu hajra jedino ako uđe Hajrović ko protiv Slovačke
Ako si pokusao biti smijesan ne ide ti.

Prazna na mom stolu, nekad ti si pila
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.
pevaljka je pevala, a ja sam case griza'.
Kakve veze ima smeh sa mojim postom. Zar misliš da Safet može parirati Welšanima? ??Sikiric je napisao/la:juskowiak je napisao/la:Dok nas god sa klupe vodi Safet Sušić nema tu hajra jedino ako uđe Hajrović ko protiv Slovačke
Ako si pokusao biti smijesan ne ide ti.
- MysticAladin
- Kontakt:
Jednu ekipu ne čine imena, čini je atmosfera i hemija u ekipi. Pa tako imaš Srbiju koja je po imenima Argentina i Španija u jednom za ovaj Vels, ali se ne mogu sastavit sa loptom evo tri ciklusa. Imao si Grčku koja je je*ala sve redom bez obzira što protiv sebe imala velesile. Opet, ta hemija ne može vječno da traje, jedna generacija diše kao jedan, kad oni više ne mogu dolazi do izražaja kvalitet, pa se ti prelazi kod velikih reprezentacija ne osjete.majestic24 je napisao/la:Reprezentacija koja u svojim redovima ima Hennesseya,Collinsa,Daviesa,Ashley Williamsa,Joe Allena,Ramseya i Balea,se nemoze nazvati prosjecno reprezentacijom...al ok,svako ima pravo na svoje misljenje.
Taj Vels je završavao kvalifikacije na 4. ili 5. mjestu u prethodnih 4-5 kvalifikacija. Sad im se poklopilo i liče na Slovačku sa Hamšikom koja je bljesnula 2010.-e godine, pa je evo nigdje nema do 2016.-e. Taj Vels ništa nije bolji od recimo Izraela, Mađarske ili Rumunije. To će i naredni ciklus kvalifikacija da pokaže. Ista je stvar i sa Austrijom. Bljesnuli su u ovom ciklusu, u narednom gola borba za drugo ili treće i eventualni baraž.
Što se nas tiče, naša je realnost 13 dobrih igrača i trebat će dosta truda da se taj broj kvalitetnih igrača drži, da ne pričam o tome da se eventualno proširi. Posljedica toga će biti ove borbe za plasman, drugo ili treće mjesto u grupi. Dobra atmosfera u i oko ekipe nam nisu u krvi. Desi nam se godinu-dvije dobar period, ali onda se tipični Balkanac umisli i počne dovoditi komplet familiju u hotel i počne da se petlja u sastavljanje ekipe. Eto ti narušavanja atmosfere i vraćaš se u realno stanje - borba za drugo ili treće mjesto i eventualni baraž.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Ja pročita sperme,pa kontamAsteriks je napisao/la:Bale zivi od spreme, a obzirom da ga nije bilo 20-ak dana, msm da nije u stanju tek tako razbiti nasu odbranu, jos pogotov ako bude nerijeseno il cak povedemo do poluvremena.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Narode, ukoliko se plasiram u baraz, zna li neko hocemo li biti nosioci u barazu ili ne?
BosnaE
bit cemo nosiocinewton_heath_lyr je napisao/la:Narode, ukoliko se plasiram u baraz, zna li neko hocemo li biti nosioci u barazu ili ne?
Nad tobom sunce najljepše sja
- MysticAladin
- Kontakt:
Captain4 je napisao/la:Belgija sa pobjedom bi se našla u prvom šeširu za grupe na Euru , tako da njima je to bitan mečAlphonseKauders je napisao/la: - da Belgija u zadnjem kolu pobijedi Izraela (iako joj neće trebati ni za šta, budući da će se pobjedom protiv Andore direktno plasirati); Ovoga me je najveća bojazan.

Scenariji za Belgiju i šešire na Euru.
Sa 6 bodova će biti nosioci ako se Holandija ne kvalifikuje ili ako Italija nabije gol razliku sa +6 na +20, jer sad Belgija ima +14 (a Italiji treba 3 više od Belgije). Što u prevodu znači - sa 6 bodova je Belgija nosioc!
Sa 4 boda (remi sa Izraelom u zadnjem, time mi ispadamo skroz) će biti nosioci ako se ispune dva uslova:
- Njemačka ne ode
- Španija ne ode
- Engleska obje izgubi
- Portugal obje izgubi
- Holandija ne ode
- Italija uzme max 4 boda (Azerbejdžan tamo i čeka Norvešku)
Ostanu joj zadnje dvije stavke i moraju se ispunit obje. Italija ima realne šanse da dobije i Azerbejdžan i Norvešku kući i Belgija ga puši. Holandija isto tako teoretski može ići, tako da i u tom slučaju Belgija puši.
Zaključak - moraju ići na obje pobjede ako hoće da budu nosioci

I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- sigurnoable
- Kontakt:
Nisam neki bas fan nogometa, vise sam kosarke ali kad repka u pitanju onda pokusavam sve utakmice pogledati. Imam jedno pitanje za ove sto su vise upuceni. Kako je to moguce da jedan stadion od samo oko 13.000 mjesta nije rasprodat u jednom danu i sto je najgore u pitanju je jedna od najvazniji utakmica do sada u kvalifikacijama. Kako jedna web stranica javlja ostalo je jos oko 1000 ulaznica. Ovo mi sve smrdi na prljave radnje unutar saveza ili je ipak istina da nama ne treba veci kapacitet stadiona zbog nezainteresirane javnosti? Ipak drzava od skoro 4 mil. stanovnika bi trebala napuniti i Kosevo do posljednjeg mjesta....
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, cak i da ne moraju, ja ne bi sumnjao u Belgijance. Pa, cak i da Wilmots izvede izmjesan sastav, priliku ce dobiti igraci koji vrijede kao cijela izraelsa jedanaestorica, i gledace na ovo kao na priliku da se nametnu. Samo da je nama nase zavrsiti kako treba, i nece biti problema.MysticAladin je napisao/la:
Zaključak - moraju ići na obje pobjede ako hoće da budu nosioci
- akisarajevo92
- Kontakt:
I to svega 10 000 ulaznica je pusteno u prodaju.sigurnoable je napisao/la:Nisam neki bas fan nogometa, vise sam kosarke ali kad repka u pitanju onda pokusavam sve utakmice pogledati. Imam jedno pitanje za ove sto su vise upuceni. Kako je to moguce da jedan stadion od samo oko 13.000 mjesta nije rasprodat u jednom danu i sto je najgore u pitanju je jedna od najvazniji utakmica do sada u kvalifikacijama. Kako jedna web stranica javlja ostalo je jos oko 1000 ulaznica. Ovo mi sve smrdi na prljave radnje unutar saveza ili je ipak istina da nama ne treba veci kapacitet stadiona zbog nezainteresirane javnosti? Ipak drzava od skoro 4 mil. stanovnika bi trebala napuniti i Kosevo do posljednjeg mjesta....

Don't believe the hype.
Hajde ne lupaj. Eto ti znas sta ce biti u buducnosti.MysticAladin je napisao/la:Jednu ekipu ne čine imena, čini je atmosfera i hemija u ekipi. Pa tako imaš Srbiju koja je po imenima Argentina i Španija u jednom za ovaj Vels, ali se ne mogu sastavit sa loptom evo tri ciklusa. Imao si Grčku koja je je*ala sve redom bez obzira što protiv sebe imala velesile. Opet, ta hemija ne može vječno da traje, jedna generacija diše kao jedan, kad oni više ne mogu dolazi do izražaja kvalitet, pa se ti prelazi kod velikih reprezentacija ne osjete.majestic24 je napisao/la:Reprezentacija koja u svojim redovima ima Hennesseya,Collinsa,Daviesa,Ashley Williamsa,Joe Allena,Ramseya i Balea,se nemoze nazvati prosjecno reprezentacijom...al ok,svako ima pravo na svoje misljenje.
Taj Vels je završavao kvalifikacije na 4. ili 5. mjestu u prethodnih 4-5 kvalifikacija. Sad im se poklopilo i liče na Slovačku sa Hamšikom koja je bljesnula 2010.-e godine, pa je evo nigdje nema do 2016.-e. Taj Vels ništa nije bolji od recimo Izraela, Mađarske ili Rumunije. To će i naredni ciklus kvalifikacija da pokaže. Ista je stvar i sa Austrijom. Bljesnuli su u ovom ciklusu, u narednom gola borba za drugo ili treće i eventualni baraž.
Što se nas tiče, naša je realnost 13 dobrih igrača i trebat će dosta truda da se taj broj kvalitetnih igrača drži, da ne pričam o tome da se eventualno proširi. Posljedica toga će biti ove borbe za plasman, drugo ili treće mjesto u grupi. Dobra atmosfera u i oko ekipe nam nisu u krvi. Desi nam se godinu-dvije dobar period, ali onda se tipični Balkanac umisli i počne dovoditi komplet familiju u hotel i počne da se petlja u sastavljanje ekipe. Eto ti narušavanja atmosfere i vraćaš se u realno stanje - borba za drugo ili treće mjesto i eventualni baraž.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant