BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la bodi123 » 08 okt 2015, 23:27

Koji je sistem natjecanja na euru ako neko moze objasniti detaljnije :?:

Znam da su 24 repke podjeljene u 6 grupa po 4 ekipe, koliko prolazi u drugi krug i kako dalje ide ?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 08 okt 2015, 23:31

Masterr27 je napisao/la:da li neko ima iskustva da je bio na utakmici u Zenici (ili ako nije a ima ideju) da je uspio sa sobom unijeti alkohol?? Ima li neki "trik" ili "caka" kako unijeti npr. polovku rakije? :D :oops:

Ako neko zna nek me citira ili u pp da kaze ,Hvala.
Bio sam protiv Kipra, kontrola je na dosta visokom nivou, bocu mislim da nema šanse da uneseš, a u nekoj kesici, ne bih se zaje*avao sa tim haha
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 08 okt 2015, 23:32

bodi123 je napisao/la:Koji je sistem natjecanja na euru ako neko moze objasniti detaljnije :?:

Znam da su 24 repke podjeljene u 6 grupa po 4 ekipe, koliko prolazi u drugi krug i kako dalje ide ?
Prve dvije ekipe u grupi prolaze u narednu fazu natjecanja , 4 trećeplasirane ekipe idu također u narednu fazu. Putem ždrijeba se odredi ko ide na koga . Znači 8 ekipa ispada nakon grupne faze i onda ide na ispadanje :D
"We need to suffer. And we need to fight."

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 08 okt 2015, 23:32

Ko ce biti kapiten u subotu jer Dzeko ocigledno nece poceti utakmicu. Spahic ili neko drugi?

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 08 okt 2015, 23:34

Masterr27 je napisao/la:da li neko ima iskustva da je bio na utakmici u Zenici (ili ako nije a ima ideju) da je uspio sa sobom unijeti alkohol?? Ima li neki "trik" ili "caka" kako unijeti npr. polovku rakije? :D :oops:

Jedino u gace pa šta bude HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :bih:
Begović će biti kapiten vjerovatno.
"We need to suffer. And we need to fight."

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 08 okt 2015, 23:44

Captain4 je napisao/la: Jedino u gace pa šta bude HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :bih:
Begović će biti kapiten vjerovatno.
hahah ako krene dole da pipne onda je belaj jel hahah
JavierBosnia je napisao/la:Bio sam protiv Kipra, kontrola je na dosta visokom nivou, bocu mislim da nema šanse da uneseš, a u nekoj kesici, ne bih se zaje*avao sa tim haha
Znam i ja iz iskustva da je kontrola na visokom nivou ali nisam nikad prije probao da unesem :) znaci da ne eksperimentisem? haha
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 08 okt 2015, 23:45

malta071 je napisao/la:Kralju, pricas isto ko da igramo protiv Reala a ne hebenog Velsa. Bale treba lopte da bi bio prijetnja.
Ocekujem da cemo imati veliki posjed lopte i pobjedu u svakom slucaju. Cak vjerujem i sa 2+ razlike. Bilo bi pametno pokusavati izvuci prekrsaje u zoni suta. Onaj manijak ne zna promasiti u zadnje vrijeme :mrgreen:
Ne treba brate...da niej bilo Besica tamo bi nam napravio 3 stopostotne sanse iz bukvalno NICEGA
=\_1921_/=

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 08 okt 2015, 23:46

Kad se igraju utakmnice baraza ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 08 okt 2015, 23:46

dojpak sokić na slamku ;) , meni je kolega podvalio viljamovku u dojpaku ... ,a ja onako žedan stisnuo ga da ga svučem iz cuga ...dok sam skonto' šta je u njemu bilo je kasno ... suza suzu goni :mrgreen:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 08 okt 2015, 23:49

JohnCleese je napisao/la:Kad se igraju utakmnice baraza ?
U novembru valjda, otprilike mjesec dana poslije ovih zadnjih utakmica
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 08 okt 2015, 23:50

no rules je napisao/la:dojpak sokić na slamku ;) , meni je kolega podvalio viljamovku u dojpaku ... ,a ja onako žedan stisnuo ga da ga svučem iz cuga ...dok sam skonto' šta je u njemu bilo je kasno ... suza suzu goni :mrgreen:
aahahha a drame.. mogu mislit kako ti je poslije bilo :) nego vidis nije ti ta losa ideja sa dojpak sokicem :) :thumbup:
a moze i dvojni c ,ha? :lol:
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 08 okt 2015, 23:52

Druze,moj ti je savjet nemoj,sto ti treba da utakmicu gledas u nekom od obliznjih kafica i to ako nadjes mjesto.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 okt 2015, 23:55

vala buraz ko da moras tih 90 minuta ako ti je zelja popij prije :D
posto rizikujes bezze da ti nadji, a znas i sam kako pretresaju
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 08 okt 2015, 23:59

Trebala bi moderacija ove sumnjicavce poslati u rudnik dok ne prodje utakmica.

Šala mala,ali dajte se malo presaberite,y.bo vas Vels sta je s vama,digli ih ko da su Njemacka.

Njima je u subotu prizemljenje neizbjezno,sanse su im nikakve,ne postoje.Huk s tribina i ofanziva na terenu,ni puno bolji od njih to ne mogu izdrzati.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 okt 2015, 00:02

Jarane, ako ces da pijes onda mars u neki restoran i tamo prati utakmicu...sto ne mogu ove pijanice koje piju gdje treba i gdje ne treba...a da su svjesni nekih stvari nikada se alkoholu ne bi priblizili, ali eto, svakom svacije.

Nadam se da ce se ponoviti Grcka, da rahat odgledamo utakmicu, bez imalo stresa...malo stvari kvari izostanak Kolasinca, jer s njim na beku i Zukom na DM-u ne bi nam mogli dati gol taman da se igra 3 dana a ne 90 min.
Ovako, nadam se da ce Mesa pronaci rjesenje...
Nadam se da Salihovic nece biti opet zrtva taktike (bek).

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 09 okt 2015, 00:03

ma popit cu ja i prije ali bojim se da cu se otrijezniti za vrijeme utakmice haha :)
Da ne spamamo vise dobio sam odgovor od decka koji je spomenuo dojpak sokic :) i fertig ;)

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 09 okt 2015, 00:10

hurem je napisao/la:Jarane, ako ces da pijes onda mars u neki restoran i tamo prati utakmicu...sto ne mogu ove pijanice koje piju gdje treba i gdje ne treba...a da su svjesni nekih stvari nikada se alkoholu ne bi priblizili, ali eto, svakom svacije.
o nisam te prepoznao ,zab sam kad smo se ono upoznali? Posto vidim imas "potvrdu" da sam pijanac :o Take care lave ruzno je ogovarat bez dokaza ;)

p.s. Dobijamo mi Wels samo u slucaju da ne primimo gol ,moje licno misljenje - i nadam se da mozemo prvi povesti u suprotnom tesko cemo protiv welsa preokrenuti rezultat.

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 09 okt 2015, 01:11

Sad protiv Andore je na jugu bio stand na sredini tribine sa picem i grickalicama fazonima. Sad jel bilo alkohola ne znam, ja sokic uzeo, fino dete.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 09 okt 2015, 02:26

Meni je cista glupost sto se npr. pivo ne prodaje na stadionu kod nas u podtribinskom prostoru pa da mozes polako gledati utakmicu i pijuckati pivo. Pretpostavljam da je to zbog zakonske regulative i savezi da su pametni borili bi se protiv toga jer tu se moze uzet fina dodatna cifra novca po utakmici, a usput bi zadovoljstvo publike bilo na vecem nivou. Cista nebuloza je trenutno stanje dok konzumacija cigareta je dozvoljena...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 okt 2015, 02:31

Bilo bi dozvoljeno da se kod nas pivo pije u normalnim kolicinama i da se ne rade nikakve gluposti. :mrgreen:

Raja se napije i onda pocne belaje praviti, od medjusobnih nereda na tribinama do nereda na terenu. Nekoc se svasta ubacivalo medjutim zabranom tocenja alkohola ma stadionima se situacija koliko toliko normalizovala.

Svabe su prica za sebe, kulturan narod cak i u nesvjesnom (pijanom) stanju. :mrgreen:

PS: Bale je rovit obzirom da se tek oporavio i sigurno da nije u najboljoj formi.
Vise od 60 minuta nece moci izdrzati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, HariTz, No99, Normus90, Proximic, Skojevska i 43 gosta.