Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Procitah jos po medijima vjerovatno da prvi igrac kojeg bude doveo ce biti subotic
Al to su mislim nagadjanja
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Neka je sretno! Ovo moze samo biti pozitivno za ligu, ali vala i za druge klubove (ne treba hint
). Sada da li će Klopp napraviti uspjeh kao što je sa Dortmundom, to treba vidjeti. BL se razlikuje od EPL, ali nema potrebe nista predvidjati, sve ce se vidjeti.
BTW nemojte nista nagadjati oko transfera. Nista se ne zna, barem do ljeta. Uzivajte u novom treneru

BTW nemojte nista nagadjati oko transfera. Nista se ne zna, barem do ljeta. Uzivajte u novom treneru

- Ponos Torina
- Kontakt:
senkY je napisao/la:Procitah jos po medijima vjerovatno da prvi igrac kojeg bude doveo ce biti subotic
Hummels kakav crni Subotic,dosta nam je sto imamo Lovrena jos nam i Subotic treba

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ehhhh Hummels bi bio Jackpot.
Kao subotic izgubio mjesto kod novog trenera a sa Kloppom kao dobro suradjivao.

Kao subotic izgubio mjesto kod novog trenera a sa Kloppom kao dobro suradjivao.

YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ka'e Sarma Flopp fotošopgaston je napisao/la:Pozdrav za @Sarmu uz pitanje :
Jesi li zadovoljan sad ?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da li ovo znaci da imamo najboljeg strucnjaka na Ostrvu ? 

-
- Kontakt:
Ako je Klopp došao ne mora značiti da će dovesti nekoga iz BVB. Onako na oko prava pojačanja bi bili Hummels, Gundogan i Reus ali ko zna hoće li ih oni prodavati i ako hoće za koliko para.
ehh ma znaš ti Sarmurio_Ferdy88 je napisao/la:ka'e Sarma Flopp fotošopgaston je napisao/la:Pozdrav za @Sarmu uz pitanje :
Jesi li zadovoljan sad ?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Paradajz je napisao/la:Da li ovo znaci da imamo najboljeg strucnjaka na Ostrvu ?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gdje mi najdrazi trener ode bas kod vas,ajd dobro sta se moze sretno vam da se sad bazirate na igru ne psovanje Brendona 

Ejj tigre to ti nama kao cestitas ,imas ti svog debelog on ti je najdrazi
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Ajd neka ti je pao kamen sa srca.gaston je napisao/la:Pozdrav za @Sarmu uz pitanje :
Jesi li zadovoljan sad ?

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Klopp's first 6 in charge of #LFC
Tottenham (A)
Rubin Kazan (H)
Southampton (H)
Bournemouth - CUP (H)
Chelsea (A)
Rubin Kazan (A)
Tottenham (A)
Rubin Kazan (H)
Southampton (H)
Bournemouth - CUP (H)
Chelsea (A)
Rubin Kazan (A)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
WELCOME KLOPPO

YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
+1kumkalesic je napisao/la:Ljepšu vijest dugo ne pročitah, a da je vezana za Liverpool fc
Nismo navikli da Ameri nesto pozitivno naprave, iako s druge strane, ovaj potez su morali napraviti.
I ne znam da li ima neko da nije zadovoljan sa dovođenjem Kloppa osim @fere

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Gdje je moj brat @fera
Moram čuti njegovo mišljenje

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kada su vec u Italiji toliko kratkovidni drago mi je da je najveci engleski klub uspio dovesti jednog od najboljih trenera danasnjice.Pratit ce se...
Izbori
Izbori

Cestitke ogromne. Svi smo ga prizeljkivali u Bayernu sl.sezone, ali odabrao je Liverpool, mozda je tako i bolje.
Iskreno se nadam, a vjerujem da ce tako i biti, od prve utakmice ce se primjetiti razlika
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Iskreno se nadam, a vjerujem da ce tako i biti, od prve utakmice ce se primjetiti razlika
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
Moram da priznam da mi je drago zbog Premiershipa i vaseg kluba, dosadilo mi je gledat dominaciju plasticnih klubova. Klopp je vrhunski trener, bitno mu je dati samo odrijesene ruke.
E sad, evidentno je da vi necete nesto narocito postici i sa Kloppom ove sezone, bit ce tu i poraza, mozda vec od Tottenhama, ali nek vas to ne sikira, tanak vam je tim , nema neke klase tu. Bitno je izboriti LP i onda kupovati pametno. Klopp nije odmah napravio uspjeh ni sa BVB , pa se strpite sezonu, dvije bar kad stignu prava pojacanja.
E sad, evidentno je da vi necete nesto narocito postici i sa Kloppom ove sezone, bit ce tu i poraza, mozda vec od Tottenhama, ali nek vas to ne sikira, tanak vam je tim , nema neke klase tu. Bitno je izboriti LP i onda kupovati pametno. Klopp nije odmah napravio uspjeh ni sa BVB , pa se strpite sezonu, dvije bar kad stignu prava pojacanja.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.