Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
Lewat pravi partibrejker i to iz karambola, opet Škoti ostaju kratkih rukava 

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 08 okt 2015, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Ovaj komentator bi svršavao i da ste Gibraltar uzeli 2:0 tako da,nemoj mi pametovati.dscile je napisao/la:GabrielBatistuta je napisao/la:Komentator dozivio orgazam u utakmici koja je nebitna za Srbiju,sta bi tek bilo da je utakmica za plasman...
Pa ne igra se utakmica sa Kazakstanom ili Ekvadorom. Zna se ko su i sta su Albanci za Srbe i logicno je da ova utakmica ima naboj i ulog, bez obzira na to da li je takmicarski znacajna.
2:0, ja sam zadovoljan. Mada sam siguran da bismo ih dobili i u Beogradu da nije bila prekinuta.. sto sam pisao i tada.
Inače u sljedecem kolu nas ceka fantasticna utakmica između Irske i Poljske u direktnoj utakmici za plasman na prvenstvo.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Zasluženo je Srbija uzela, i ovakvi su televizor u boji za Albaniju, izgleda da će ljudi ni krivi ni dužni u FrancuskuNYKnicks Fan je napisao/la:Koji lik, ne vjerujemFaraonTM je napisao/la:"Laku noć Tiranaa i možemoo sadaa reći................... dobro jutro Rusija"![]()
Koji king braćo moja![]()
![]()
![]()

Al' spiker je lik, neko ko ne zna rekao bi da im pobjeda osigurava Euro, al' kad reče ovo gore pa je valjda skontao da ne idu nigdje... Al' dobro se povadio sa Rusijom na kraju

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Šteta. Sretno Albancima u baražu.
Bravo Irci 

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
bravo komsije! nek ste smirili siptare, i to u 90. minuti!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Donnie Darko
- Kontakt:
Inače me peče kožica za Škotima, ali sinoć gledao ponovo Hrabro Srce tako da sam sada poprilično tužan 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Srbija vidno bolja, samo sto su u grcu. Nekako su se dobar dio utakmice i bojali napasti ali su pametno cekali da se otvori. A uvijek se otvori par puta..
Albanija limitirana, ovi likovi ne zasluzuju baraz
Albanija limitirana, ovi likovi ne zasluzuju baraz
Baš mi žao Škotske , ali više bih volio Poljsku na EURU od njih i Irskoj jer su jači 

"We need to suffer. And we need to fight."
Ovaj debil sa RTRS:
Srbska ekipa, srbski napad, srbska lopta (srpski zrak u lopti), srbska korner zastavica, srbski kontra napad, srbski talijan sudija Ricoli, srbska odbrana, srbska rukavica kod golmana ....
Pa yebi ti Dodik srbin sve sto imas i sto ces imati.
Srbska ekipa, srbski napad, srbska lopta (srpski zrak u lopti), srbska korner zastavica, srbski kontra napad, srbski talijan sudija Ricoli, srbska odbrana, srbska rukavica kod golmana ....
Pa yebi ti Dodik srbin sve sto imas i sto ces imati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Škotska bila tako blizu, a tako daleko, nekako mi ih žao, gotivni su drama
Ja ne znam kakvi tebe kompleksi pucaju i o kojem komentatoru pricas..to prvenstveno. Zbog toga sto smo takvi kakvi smo, gledao sam mnogo utakmica bez takmicarskog znacaja u kojim smo bili dobri, pobijedjivali, ali nikada nisam vidio da su komentatori "svrsavali" na takvim mecevima.GabrielBatistuta je napisao/la:Ovaj komentator bi svršavao i da ste Gibraltar uzeli 2:0 tako da,nemoj mi pametovati.dscile je napisao/la:GabrielBatistuta je napisao/la:Komentator dozivio orgazam u utakmici koja je nebitna za Srbiju,sta bi tek bilo da je utakmica za plasman...
Pa ne igra se utakmica sa Kazakstanom ili Ekvadorom. Zna se ko su i sta su Albanci za Srbe i logicno je da ova utakmica ima naboj i ulog, bez obzira na to da li je takmicarski znacajna.
2:0, ja sam zadovoljan. Mada sam siguran da bismo ih dobili i u Beogradu da nije bila prekinuta.. sto sam pisao i tada.
Inače u sljedecem kolu nas ceka fantasticna utakmica između Irske i Poljske u direktnoj utakmici za plasman na prvenstvo.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 08 okt 2015, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
SVIĆEEEE SVIĆEEEE NOVI DAN!
GRAAAAAAČANICAAAAA, SVA U SJAJUUUUUUUU...
GRAAAAAAČANICAAAAA, SVA U SJAJUUUUUUUU...
Jesu napacen narod 

Da bas steta zbog skota, zamisli tartan armiju kad krene.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kvalifikacije za EURO 2016
Sta ti je debilu? Kakvi kompleksi?dscile je napisao/la:Ja ne znam kakvi tebe kompleksi pucaju i o kojem komentatoru pricas..to prvenstveno. Zbog toga sto smo takvi kakvi smo, gledao sam mnogo utakmica bez takmicarskog znacaja u kojim smo bili dobri, pobijedjivali, ali nikada nisam vidio da su komentatori "svrsavali" na takvim mecevima.GabrielBatistuta je napisao/la:Ovaj komentator bi svršavao i da ste Gibraltar uzeli 2:0 tako da,nemoj mi pametovati.dscile je napisao/la:
Ko god je gledao tekmu na RTRS-U vidio je kakav kreten prenosi tekmu i da je kreten ko god ga podrzava.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Albanija još jednom pokazala koliko je loša reprezentacija. Neće biti nimalo jednostavno u Jermeniji da otmu bodove.
Al kad reče, Srpski igrači Srpske reprezentacije, i na kraju neprobojni Srpski zid xD
Laku noć Tirana, dobro jutro Rusija... Selam Alejk Bejrut
Sad navijam za ove Armene, da i to probam
Imaju onog Hačaturijana dobar trip kada krene kompozicija
Laku noć Tirana, dobro jutro Rusija... Selam Alejk Bejrut
Sad navijam za ove Armene, da i to probam

Imaju onog Hačaturijana dobar trip kada krene kompozicija

Zadnja izmjena: SGD53, dana/u 08 okt 2015, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Ja jesmo majstori za dobit nebitne utakmice majko moja,da je trebalo nikad ih dobili ne bi 

Nek ga metnuse komsije Siptarima, navijaci su njihovi najbolje pokazali kakvi su divljaci kad su kamenovali bus sa igracima Srbije.
Inace @Ulinsky msm da sportski forum nije bas mjesto za neke nacionalne poklice, sve cestitke na pobjedi i svjesni smo svi da vam pobjeda protiv Albanije znaci puno vise od same utakmice iz svima nam poznatih razloga al i dalje je to rezultatski vama mnogo nebitan mec.
Inace @Ulinsky msm da sportski forum nije bas mjesto za neke nacionalne poklice, sve cestitke na pobjedi i svjesni smo svi da vam pobjeda protiv Albanije znaci puno vise od same utakmice iz svima nam poznatih razloga al i dalje je to rezultatski vama mnogo nebitan mec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.