Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ja bih radije. Mađarska.NKMramor je napisao/la:Farski Otoci...![]()
Haha jest. Hajvan bio. Hajvan ostao.KayserSose je napisao/la:Dobit će Srbi ovo. Albanci loši.
Jel ovaj s kosicom u studiju RTS-a Pantelić?
Miralem Sulejmani ekskluzivno za Tarzaniju: Pun mi **** svojatanja Srba i Albanaca. Ja sam Goranac i trebalo je da idem u pekare a ne da se bavim **** fudbalom.
Mitrovic: “Bolje da pocnem na klupi, dobicu crveni u prvom minutu”.
Iznad terena leti dron sa fotografijom Zorice Brunclik u prirodnoj veličini, Šiptari užasnuti.
Džimšiti šifriranim porukama završava pola tone skanka sa vođom navijača.
bas to kontamPappy je napisao/la:Šta kaže gigant na RTRS, Portugal vodi, nimalo laka situacija za Albaniju. Ovaj poklič znaži da trebaju krenuti naprijed.Pa pogledaj tabelu **** ga brat.
Pappy je napisao/la:Šta kaže gigant na RTRS, Portugal vodi, nimalo laka situacija za Albaniju. Ovaj poklič znaži da trebaju krenuti naprijed.Pa pogledaj tabelu **** ga brat.
on nastavlja haha svastainvincible1921 je napisao/la:bas to kontamPappy je napisao/la:Šta kaže gigant na RTRS, Portugal vodi, nimalo laka situacija za Albaniju. Ovaj poklič znaži da trebaju krenuti naprijed.Pa pogledaj tabelu **** ga brat.
![]()
![]()
![]()
zbunio me na sekundu pravoPappy je napisao/la:Šta kaže gigant na RTRS, Portugal vodi, nimalo laka situacija za Albaniju. Ovaj poklič znaži da trebaju krenuti naprijed.Pa pogledaj tabelu **** ga brat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.