BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

samoposmatram
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la samoposmatram » 08 okt 2015, 17:52

Dubrovnik dobro zbori. Daj Sunjica!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 08 okt 2015, 19:04

AlphonseKauders je napisao/la: - da Belgija u zadnjem kolu pobijedi Izraela (iako joj neće trebati ni za šta, budući da će se pobjedom protiv Andore direktno plasirati); Ovoga me je najveća bojazan.
Belgija sa pobjedom bi se našla u prvom šeširu za grupe na Euru , tako da njima je to bitan meč :D
"We need to suffer. And we need to fight."

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 08 okt 2015, 19:26

ljudi, nema kod belgijanaca kalkulacija. doci ce 50 000 ljudi da zajedno proslave odlazak na ep i prvo mjesto i nema teorije da ce dopustiti neko iznenajenje sto se igre tice. nema teorije da budu "indisponirani". jos ovo ako im treba za 1 sesir to je golemo. nema teorije da oni to ne zavrse u velikom stilu. izrael da je tako jak vec bi do sada izvojevao kakvu situaciju za drugo mjesto i eventualni baraz. nije da nisu imali sanse.
samo sebe gledati i rijesiti svoje probleme.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 08 okt 2015, 19:39

Salihović, rođeni Zvorničanin, napunio je 31. godinu, a za bh. reprezentaciju odigrao je 44 utakmice i postigao četiri gola.

Salihović sada ima 28 godina, a za bh. reprezentaciju je upisao osam nastupa.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/salihovi ... rtu/173198

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 08 okt 2015, 19:43

Bitno je da mi nase dobijemo, a Izrael nema teoretske sanse da digne Belgiju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zuko
Kontakt:

Post Postao/la Zuko » 08 okt 2015, 19:55

majestic24 je napisao/la:Reprezentacija koja u svojim redovima ima Hennesseya,Collinsa,Daviesa,Ashley Williamsa,Joe Allena,Ramseya i Balea,se nemoze nazvati prosjecno reprezentacijom...al ok,svako ima pravo na svoje misljenje.
Oni su u rangu Slovenije, Irske, Slovacke dok smo mi u rangu Polske, Svicarske, Austrije.
Mi smo subtop Evrope (top 10-15) kad smo u formi dok su oni u sredini negdje (top 20-25).
Hennessey je drugi golman Crystal Palace-a vjerovatno nije ni bolji od naseg drugog golmana Ibrahim Sehica.
Williams je odlican, Allen je prosjecan i realno on je nivo Swansea-a a ne Liverpool-a dokaz za toga je da rijetko igra, Ramsey je odlican ali Pjanic je bolji igrac od njega, Bale je predobar i oko prilike je toliko dobar za Vels kao sto je Dzeko za nas.

Ali kad su sve nasi igraci zdravi bolji smo u svaku liniju (ne na sve mijestama) i u prvu postavu i na klupi.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 08 okt 2015, 20:10

Zna li neko od vas mozda kako se rangiraju nosioci i nenosioci u barazu, da li prva 4 sa uefine liste pred baraz budu nosioci, a ovi iza njih nenosioci?
Koliko bismo otprilike bodova mogli dobiti i napredovati na ljestvici s obzirom na ove 3 pobjede aBd (Andora, Vels, Kipar)?

Znaci li pozicija prve 2 ekipe u jednoj od grupa nesto pred zrijebanje grupa za 1. kolo Eura, tj. je li svejedno ko je 1. a ko 2. mjesto u grupi iako su obe kvalifikovane?

Hvala puno!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 08 okt 2015, 20:31

caseres je napisao/la:Zna li neko od vas mozda kako se rangiraju nosioci i nenosioci u barazu, da li prva 4 sa uefine liste pred baraz budu nosioci, a ovi iza njih nenosioci?
Koliko bismo otprilike bodova mogli dobiti i napredovati na ljestvici s obzirom na ove 3 pobjede aBd (Andora, Vels, Kipar)?

Znaci li pozicija prve 2 ekipe u jednoj od grupa nesto pred zrijebanje grupa za 1. kolo Eura, tj. je li svejedno ko je 1. a ko 2. mjesto u grupi iako su obe kvalifikovane?

Hvala puno!
Prve četiri po UEFA listi su nosioci , ostali nenosioci :D

Pivopija
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Pivopija » 08 okt 2015, 20:35

caseres je napisao/la:Zna li neko od vas mozda kako se rangiraju nosioci i nenosioci u barazu, da li prva 4 sa uefine liste pred baraz budu nosioci, a ovi iza njih nenosioci?

Hvala puno!
Za baraz je upravo tako kako si naveo, s tim da je tesko sada izracunati koji cemo biti na ljestvici, jer zavisi i od drugih rezultata. Ali ako pobijedimo obje utakmice najvjerovatnije cemo biti nosioci. A za Euro se primjenjuje ista metoda i ljestvica zakljucno sa barazom, osim sto domacin mora biti u prvom sesiru.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 08 okt 2015, 20:55

Sto ustvari znaci da kad zavrsimo uredno ovo sa 6 bodova aBd, Belgija ipak ima imperativ pobjede nad Izraelom radi lakse grupe na prvenstvu (bila bi nosioc).

Postoji sansa onda da budemo oko 25-og mjesta na uefinoj listi, s tim da do zadnjeg kola ne znamo ko ce se od protivnika naci u barazu, tj. treba da favorizujemo losije ekipe po uefinoj listi i tako bismo bili nosioci.

Hvala @Captain4 i @Pivopija. :)
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 okt 2015, 21:56

Volio bih da prodemo, ako ne, ipak je Sloboda prva, to mi je dovoljno, 1.FK Sloboda Tuzla 22 boda. Uzivanje...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 okt 2015, 22:55

slika

Poznat im nesto ovaj momciluk :D

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 08 okt 2015, 22:58

Maljenko sudija :hmmmmm: poslali ga iz Madrida da zastiti Baleta :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 okt 2015, 23:01

Ko je gledao utakmicu Srbija Albanija mogao je vidjeti sta je nervoza uradila ALbancima doslovno ih pojela nisu mogli akcije sastaviti nadam se da i mi necemo isto izgledati smušeno i nervozno i da ćemo uspjeti zadržavati loptu u svom posjedu..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 okt 2015, 23:03

Koliko je sigruno da cemo biti nosioci ako izborimo baraz ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 08 okt 2015, 23:05

X31987 je napisao/la:Salihović, rođeni Zvorničanin, napunio je 31. godinu, a za bh. reprezentaciju odigrao je 44 utakmice i postigao četiri gola.

Salihović sada ima 28 godina, a za bh. reprezentaciju je upisao osam nastupa.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/salihovi ... rtu/173198

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:urnebes: :facepalm:

Citaju li ovi sta su napisali kad objave tekst... i vide dvije, tri recenice..nebi me cudilo da je bilo na naslovnoj barem dva tri sata..
Sramota za ss.ba :kafa: ali stas... to su kao bh novinari.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 08 okt 2015, 23:16

Baraz - ako pobjedimo obije utakmice mi smo 100% nosioci u barazu, tu nema dvojbe.

Za EP se koristi UEFA lista sa tim da su Francuska i Spanija (ukoliko se plasira, a skoro sigurno hoce) automatski u prvoj jakosnoj skupini. Koristi se UEFA rang lista prije baraza jer bi cetiri ekipe koje su igrale baraz i prosle dalje imali nepravednu prednost.

Edit - ipak ce se ukljuciti i utakmice baraza za izvlacenje EURO grupa. Za SP se ne gledaju rezultati baraza. Moja greska, izvinjavam se.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 08 okt 2015, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 08 okt 2015, 23:18

Elegant je napisao/la:Koliko je sigruno da cemo biti nosioci ako izborimo baraz ?
99,999999%

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 okt 2015, 23:19

Vels mora pasti! Izrael mora pasti! Nadam se da ce Belgijske zvijezde ispostovati..

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 08 okt 2015, 23:27

da li neko ima iskustva da je bio na utakmici u Zenici (ili ako nije a ima ideju) da je uspio sa sobom unijeti alkohol?? Ima li neki "trik" ili "caka" kako unijeti npr. polovku rakije? :D :oops:

Ako neko zna nek me citira ili u pp da kaze ,Hvala.
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.