Spominjao sam ga ja nekad davno kad je zabio prvi gol za Young Boys.Ajax je napisao/la:Zabi ga Haris Tabakovic. Dobro je nije se bar veselio kod gola. Sto niko ne spominje ovog momka strucnjaci ??
Opet jako losa reakcija stopera kod gola.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Nisi jedini jarane. Spominjao je se on ovde cak i prije godinu do dvije. Kad je se tek probio medju seniore u Young Boysu. Ali kako vidim nije nesto bog zna napredavao u zadnje vrijeme. Trenutno je u Wilu. Al sta to ima veza sto ga mi spominjemo kad savez ne radi nista po tome da pokusa privesti ove momke u nasu reprezentaciju. Ali da se tako radi, onda nebi bilo mjesta za vecinu od ovih impotentni igraca haha.Bolanos je napisao/la:Spominjao sam ga ja nekad davno kad je zabio prvi gol za Young Boys.Ajax je napisao/la:Zabi ga Haris Tabakovic. Dobro je nije se bar veselio kod gola. Sto niko ne spominje ovog momka strucnjaci ??
Opet jako losa reakcija stopera kod gola.
Opet kazem, lijepo od njega sto se nije radovao kod gola.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Aha OK. Nego ima li Dulja pravo nastupa za mlade ??Bolanos je napisao/la:Spominjao sam ga ja nekad davno kad je zabio prvi gol za Young Boys.
Šteta, da uđe onaj šut Dade Sadikovića sad bi drugačije bilo. Ovako, ostaje nam da žalimo.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Milosevic najbolji.
Cerimagic (10) I Pljevljak solidni.
Haris (16) mora bolje. 21 I 23 imaju slifa. Memija nije za beka.
Sadikovic (9) novi Jelic. Neigra ni za Zelju...
Cerimagic (10) I Pljevljak solidni.
Haris (16) mora bolje. 21 I 23 imaju slifa. Memija nije za beka.
Sadikovic (9) novi Jelic. Neigra ni za Zelju...
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne.Ajax je napisao/la:Aha OK. Nego ima li Dulja pravo nastupa za mlade ??Bolanos je napisao/la:Spominjao sam ga ja nekad davno kad je zabio prvi gol za Young Boys.
@sajo ocekivao sam ja opet vise od tog Tabakovica.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Nije los igrac. Samo Seferovic je bio troduplo bolji od ovoga kad je imao 21 godinu. Njega mi je i dandanas najvise zaoPeace je napisao/la:E ovo je klasa od napadaca.... a ne onaj nas treba mu 41581256156156156 sansi da da gol....
Harisa muntati da ne bi bio ponovo slucaj Seferovic....

Mesa ni slucajno da vracas Armina u U21. Mani se Zeca i Djurica. Haj ovaj prvi i nekako igra u Gabali ali Djuric ni u drugoj ligi nije skupio do sada 20 minuta ukupno. Kvalifikacije su gotove davni dana. Pusti djeta nek uci od Ibisevica i Dzeko vec sada!
-
- Kontakt:
Ja kapitena I govana. Umjesto da ostane dok se momak spremi. Nabijem ga na...
Jooojjjj stopera hljeb je yebo. Opet

Sramota ako Darko ostane selektor posle novog poraza od Engleske iduceg mjeseca.
Dva hljeba ti hebemAjax je napisao/la:Jooojjjj stopera hljeb je yebo. Opet![]()

Pa gdje ih samo nadje

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Dan ti yebem u qrac sve ovaj Siptar ispade Ronaldo zbog nase odbrane aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Nema mi vise snage raspadamo se vec od 60 min
- Ponos Torina
- Kontakt:
udriiiiiiiii udriiiiiiiiiiiiiiii

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.