Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sretno sa novim trenerom,definitivno ce lfc biti bar 30% jaci s njim,cestitke
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Logicno. Al necete ni vi, mozete osvojit samo 3. mjesto u LPBelmin6 je napisao/la:Opet necete nista osvojiti.

ZZ
Belmin6 je napisao/la:Opet necete nista osvojiti.
Kako ih navlacim, rutinerski.Ponos Torina je napisao/la:Vi kao hoceteBelmin6 je napisao/la:Opet necete nista osvojiti.![]()
![]()
![]()
Forma je prolazna, klasa je vjecna.

Nije mi jasno ovo radovanje jer dolazi trener koji je bio u zoni ispadanja sa Dortmundom veci dio prosle sezone. I jos odlazi najuspjesniji trener posljednjih godina. Covjek koji je najblizi bio tituli EPL-a.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nadam se da je ovo bilo ironicnoGreivis je napisao/la:Nije mi jasno ovo radovanje jer dolazi trener koji je bio u zoni ispadanja sa Dortmundom veci dio prosle sezone. I jos odlazi najuspjesniji trener posljednjih godina. Covjek koji je najblizi bio tituli EPL-a.

ZZ
Wenger je ko bolji gubi od Dinama,OlypiakosaGreivis je napisao/la:Nije mi jasno ovo radovanje jer dolazi trener koji je bio u zoni ispadanja sa Dortmundom veci dio prosle sezone. I jos odlazi najuspjesniji trener posljednjih godina. Covjek koji je najblizi bio tituli EPL-a.

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Prva zelja i mokri snovi vlasnika je bio Veliki francuski vodja, ali on nije zelio napustiti mjesto gdje ga svi vole. Tako da su izabrali nekog ludog Svabu koji je u zadnje cetiri godine mandata u BvB osvojio dvije titule prvaka i igrao jedno finale LP, a nakon jedne lose sezone napustio klub. Sta cemo, tesko nam je.Greivis je napisao/la:Nije mi jasno ovo radovanje jer dolazi trener koji je bio u zoni ispadanja sa Dortmundom veci dio prosle sezone. I jos odlazi najuspjesniji trener posljednjih godina. Covjek koji je najblizi bio tituli EPL-a.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- thekoplegend
- Kontakt:
Jurgen Klopp will earn £4m a year as #LFC manager @Jay_78_
Ako se gleda statistika ( a to je boljka velikog broja forumasa), ovo je istina.Greivis je napisao/la:Nije mi jasno ovo radovanje jer dolazi trener koji je bio u zoni ispadanja sa Dortmundom veci dio prosle sezone. I jos odlazi najuspjesniji trener posljednjih godina. Covjek koji je najblizi bio tituli EPL-a.
Isto tako, istina je, a to i cijeli svijet zna, da je JK izmislio nogomet za Brendana. Statisticki, BR nije ni trebao biti u Liverpoolu.
A Jurgen vazi za jednog od boljih na svijetu. Kupio je igrace za 40-tak miliona eura i osvojio dvije titule Bundes lige, igrao finale LP-a, cini mi se jedan DFB pokal i jedan super kup Njemacke.
A Brendan? Nije osvojio nista. Nikad. I hvala Bogu pa je otisao.
U tvom postu osjecam malo zavisti. Imate bolju ekipu, to je sigurno. Ali sada mi imamo bar boljeg menadzera.
Ko zna, mozda za desetak godina budemo pricali o danu kada je dosao Klopp. Mozda.
Najbitnije od svega, nama je trebala promjena, i vlasnici su to konacno shvatili. I mislim da su uradili najbolju mogucu promjenu.
Prelazni rokovi gdje smo istresali stotine miliona funti za drva, klade i ostale otpatke je proslost. Uostalom, mi mozemo samo naprijed, dotakli smo dno, tako da...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- BeyKopites
- Kontakt:
Trolla vas @Gre kao i obično

Vrijeme je za jednu uspješnu eru Liverpoola, nadam se...At the end of the storm, there's a golden sky...

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Sto bi Đuro reko: "Gore i nemere bit"...BeyKopites je napisao/la:Trolla vas @Gre kao i obično![]()
Vrijeme je za jednu uspješnu eru Liverpoola, nadam se...At the end of the storm, there's a golden sky...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Puno sreće s novim trenerom
Nadam se da fanovi Lpoola sigurno budu brzo zavolil Kloppu jer što napiše Kolega forumaš Adnan taj se čovijek jednostavno nemože mrziti....
Ali sigurno za ligu je veliki plus dolazak JK-a, jer čovijek je lik samo takav

Nadam se da fanovi Lpoola sigurno budu brzo zavolil Kloppu jer što napiše Kolega forumaš Adnan taj se čovijek jednostavno nemože mrziti....
Ali sigurno za ligu je veliki plus dolazak JK-a, jer čovijek je lik samo takav

- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Evo i jedna pjesmica za novog trenera
His name is Klopp
He joins the Kop
Puts Liverpool on top
Success non stop
Rival teams flop
IT'S JURGEN KLOP(P)

His name is Klopp
He joins the Kop
Puts Liverpool on top
Success non stop
Rival teams flop
IT'S JURGEN KLOP(P)
- Carragher23
- Kontakt:
- kumkalesic
- Kontakt:
Pozdrav za @Sarmu uz pitanje :
Jesi li zadovoljan sad ?
Jesi li zadovoljan sad ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Tooooooo kakav osjecaj dobar
Pa nema spavanja nocas

YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.