Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 08 okt 2015, 12:35

HeKen je napisao/la:Ma nisu valjda toliko neprofesionalni da traze da ne dovodi sa sobom svoje asistente nego da ostave ove amatere. Nadam se da nece na to lristati klopp, aBd da ih gledamo u full kompletu
Nisi dobro pročitao.
Kaže se da se navodno traži da ostanu ova dvojica kao pomoćni treneri ali to NE znači da Klopp neće dovesti svoje pomoćnike da mu budu 2 desne ruke :)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 okt 2015, 12:43

Ipak je za nauk da ne treba Bildu verovati previse, clanak je obicno smece, sto je jos smesnije, SkySports je naseo na clanak i sada i oni prenose da je done deal, ali samo jos neki mali detalji da se srede.
Bascombe iz Telegrapha je preneo ono sto se vec zna, Gary Mac i O'Drisscol napustaju klub, a to mu je licno Pep Ljinders preneo, jedan od trenera prvog tima koji je vodio mladje selekcije i covek koji jedini iz Rodgers tima, ostaje.

Cak i nakon ovog saznanja, Gary Mac je ostao i odrzao trening jutros sa Pepom, kakva klasa. :tokralju:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 okt 2015, 13:26

Da i Barrett iz Timesa to isto kaže, samo još dodaje da bi McAllisteru moglo biti ponuđeno da ostane u klubu u nekoj drugoj ulozi, Linders i Morgans ostaju.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 okt 2015, 13:42

slika

I prije nego sto je BR presao(vratio se) na 352 ovu formaciju sam postavio ovdje, i napisao da ocekujem ovo kad se svi oporave, naravno za Gomeza sam se salio, i ocekivao sam Cana tu, a za Lallanu i Morena je bilo 50-50. Jednostavno jedina formacija u kojoj su se mogli uklopiti svi koji moraju igrati a da se iz njih izvuce ono najbolje, i samo bi Clyne bio donji, jer ovo nije pozicija za njega, cak bi prije sa Ibe-om igrao na ovoj poziciji.

Tesko je reci kako ce Klopp igrati, jer u svakoj formaciji ima previse nedostataka, i imati ce on dosta posla oko ove ekipe, i to je jedan od razloga zbog kojeg sam vise zelio Kloppa nego Ancelottia, jer pisao sam, za mene je ovo sranje od ekipe, i trebati ce vise od dva prelazna roka, da se napravi kako treba ekipa, i sad mi je jos vise zao sto je Sterling otisao :(
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 08 okt 2015, 14:26

Pa kad ce vise biti zvanicno potpisivanje? Kao u utorak pa u srijedu pa evo cetvrtak... a nista zvanicno.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 08 okt 2015, 14:34

Danas Klopp stize u Liverpool, mozda i bude zvanicna potvrda, a za sutra je planirana preskonferencija i predstavljanje na Anfieldu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 08 okt 2015, 14:38

keno94 je napisao/la:Danas Klopp stize u Liverpool, mozda i bude zvanicna potvrda, a za sutra je planirana preskonferencija i predstavljanje na Anfieldu.
Nadam se...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 08 okt 2015, 14:45

Garyju je ponudjeno mjesto u mladjim kategorijama, i navodno je prihvatio. Klopp je izgleda stigao u Mellwood i ima sastanak sa agentima igraca. Veceras bi trebao biti predstavljen. JK - haha, kao karleusa.... :lol: :geek: :lol:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 okt 2015, 15:29

Ssamo potvrda onoga sto sam juce rekao. Jurgen Klopp je novi menadzer Liverpoola, ostaje samo to "official" koje ocekujemo veceras.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 okt 2015, 15:35

https://www.facebook.com/LiverpoolEchoL ... 009488921/

BREAKING NEWS: Jurgen Klopp agrees to become Liverpool FC manager, according to Sky ****...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 08 okt 2015, 15:41

Kada neko kaže da Klop neće uspjeti u Liverpuku:

:rol: :bow:
Kocka je bačena

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 okt 2015, 15:46

Vrati nas na staze stare slave trenercino! :)
ZZ

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 08 okt 2015, 15:58

Konacno. Nisam se ovako osjecao od 2005. i osvajanja LP. Nije bilo lose ni kad nas je FSG kupio.
Mozda nece odmah sve krenuti kao po loju, ali sam siguran da ce JK vrlo brzo "pohvatati" konce i vratiti tamo gdje i pripada.
Malo strpljenja i realnih ocekivanja, pa da opet budemo zadovoljni i strastveni, kao nekad.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 08 okt 2015, 16:16

Hendo je napisao/la:Kada neko kaže da Klop neće uspjeti u Liverpuku:

:rol: :bow:
Kakva je ovo zvijer, ovakav i treba da bude kapiten tima.Taj koji se stalno dere,ljuti i motivira igrace bez obzira na njegov vlastiti kvalitet.Hendo moze proci za zamjenika

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 08 okt 2015, 16:17

Hajde čekamo taj vatromet :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

EDIT:Evo prenose svi da je pristao potpisati ugovor i da za par sati dolazi slikica :mrgreen: :mrgreen:
Tako blizu, a tako daleko.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 okt 2015, 16:31

Civa je napisao/la:Hajde čekamo taj vatromet :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

EDIT:Evo prenose svi da je pristao potpisati ugovor i da za par sati dolazi slikica :mrgreen: :mrgreen:
da, piše i na glavnoj stranici portala ...... na kojoj se još jedanput pokazuje koliko se dotični razumiju u sport:
"Prije Redsa, Klopp je vodio ekipe Borussije i Mainza, s kojima je imao velikog uspjeha u Bundesligi"
veliki uspjesi sa Mainzon: dva puta 11, jednom 16 i jednom ispao iz lige :mrgreen:

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 08 okt 2015, 16:33

Lude li sreće. Čestitke, sezona ce biti mnogo uzbudljivija, naredne pogotovo. Fantasticno za vas :mrgreen:

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 08 okt 2015, 16:45

jestamaji je napisao/la:veliki uspjesi sa Mainzon: dva puta 11, jednom 16 i jednom ispao iz lige :mrgreen:
S obzirom kakva su ekipa bili prije njegovog dolaska, onda su to svakako uspjesi. Osim tog ispadanja, naravno...

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 08 okt 2015, 16:49

Kloppo ce malo da uzdrma i igrace i onu agonicnu publiku na Anfieldu ,kad se sjetim kako je bolja atmosfera bila prije 10-ak godina u zadnje vrijeme raja ustane samo kad vade gace iz gujice.

Jos velskog Pirla otjerati pa da slavimo.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 08 okt 2015, 16:53

da li osim Bilda ima potvrda o njegovom dolasku?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fudo, gigglessmoke, LiverpoolREDS i 11 gostiju.