Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Danas ovih 500€ ide na jedan par. Ovo oko vrata za eventualnu popravku.

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Sjeverna Irska-Grčka od 0 do 2 gola kvota 1,30

Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Sve sam s racuna uplatio. Valdja ce proci jedan dan bez nekih vecih iznenadjenja.
- themaniaks
- Kontakt:
Kada cape verde ili tako nesto zabije portugalu dva gola moze i danskaEmirTM87 je napisao/la:Samo ne znam ko ce zabiti taj gol za DancegringonjaOnajDrugi je napisao/la:situacija11 je napisao/la:
Odigro sam
cestitam vec unaprijed![]()
Vama sretno u svakom slucaju, nadajte se nekom prekidu pa da ga tako zavuku.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Da bas je to za porediti, s jedne strane sumnjiva prijateljska utakmica gdje je Portugal igrao sa kompletnom drugom psotavom a s druge utakmica kojom bi Portugal osigurao prvo mjesto u kvalifikacijama a porazom zakomplikovao sebi stvari.
Ne kazem ja da ne moze Danska dati gol, naravno da moze ali gledao sam ih protiv Albanije i onom igrom oni ne bi Portugalu dali gol za 900 minuta a ne 90. Bendtner moze dati gol jedino da se svi sklone sa terena i da on puca sa 5 metara na prazan gol 10 puta pa da jednom pogodi.
Ne kazem ja da ne moze Danska dati gol, naravno da moze ali gledao sam ih protiv Albanije i onom igrom oni ne bi Portugalu dali gol za 900 minuta a ne 90. Bendtner moze dati gol jedino da se svi sklone sa terena i da on puca sa 5 metara na prazan gol 10 puta pa da jednom pogodi.
Zašto sam morbid, majke tigaston je napisao/la:Koji si ti morbid jbtSoba je napisao/la:Ma samo eriksen iz slobodnjaka (ubačak ili direktno) iz igre nista xd![]()

carli22 je napisao/la:EmirTM87 je napisao/la:Tamo je na prvoj stranici te teme miky sve fino objasnio. Znaci mogu i te specijalne igre ali naravno dati neku analizu, zbog cega bi ljudi to igrali. Nije dovoljno samo napisati recimo Real-Barcelona 1, treba par recenica, statistike neke, neke informacije... Znaci i ako igras zbroj golova/koseva napises par recenica zasto je to tako.admir12345 je napisao/la:Jel pod lupanjem parova podrazumijevate igranje kosarke na koseve ili rukometa na golove
I po meni ono najvaznije je da bi tamo svako trebao samo da napise svoj najsigurniji par tog dana, a ako je taj par vec napisan i ako stvarno nema nesto bas sigurno onda bolje da taj dan ne pise nista na toj temi. [/b]
Ne pisem cesto ovdje al ta ideja oko teme "Zajednicki tiket" mi se dopada. Al da bi uspjela ja bi istaknuo upravo ovo sto je Emir napisao i da pri tome ima jedan aktivni moderator da skacionise neodgovorne. Mozda bi se sa administracijom mogli dogovoriti da neko dobije moderatora za tu temu i da je uredjuje, naravno neko ko ima vremena, a tu bi mu i ostali pripomagali.
već smo pokušavali ali ne može zato i jest tako, ništa od toga
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pretjerali su ga. Igra se 3+, pa nek' bude 0:0, yebo ih 1,30GabrielBatistuta je napisao/la:Sjeverna Irska-Grčka od 0 do 2 gola kvota 1,30![]()

- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Fakat premala kvota,ja cu x opaliti pa sta bude.SlevinKelevra je napisao/la:Pretjerali su ga. Igra se 3+, pa nek' bude 0:0, yebo ih 1,30GabrielBatistuta je napisao/la:Sjeverna Irska-Grčka od 0 do 2 gola kvota 1,30![]()
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- muhamed121
- Kontakt:
Jesam potrefio Singapore-Afganistan 2 i vise golova 0:0 poluvrijeme pa ovi nmgu dat gola do prekosutra
- Terminator2
- Kontakt:
Jel ima neko da posudi 0,50 na wwin vracam veceras najkasnije sutra do 15:00h
(nek se javi u pp)

(nek se javi u pp)
koliko je gibraltar žutih kartona dobivao u prosjeku? 1.85 je na 3 ili više kartona na utakmici gruzija - gibraltar
Kad prije prokocka one dvije ipo milje ?Terminator2 je napisao/la:Jel ima neko da posudi 0,50 na wwin vracam veceras najkasnije sutra do 15:00h![]()
(nek se javi u pp)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
- Kontakt:
Baš mu ja htio napisatibrile je napisao/la:Kad prije prokocka one dvije ipo milje ?Terminator2 je napisao/la:Jel ima neko da posudi 0,50 na wwin vracam veceras najkasnije sutra do 15:00h![]()
(nek se javi u pp)

ne dobijaju baš kartone, možda prije penal bar sam ja tako igraoshnjim je napisao/la:koliko je gibraltar žutih kartona dobivao u prosjeku? 1.85 je na 3 ili više kartona na utakmici gruzija - gibraltar
poljska vani ništa žutih penal da
r.irska doma dva žuta penal da
njemačka doma dva žuta
škotska vani ništa žutih dva penala
njemačka vani ništa žutih
gruzija doma tri žuta
r.irska vani ništa žutih
dakle u gostima još ni jedan žuti

- Terminator2
- Kontakt:
Terminator2 je napisao/la:Jel ima neko da posudi 0,50 na wwin vracam veceras najkasnije sutra do 15:00h![]()
(nek se javi u pp)

Vietnam-Irak bilo ko

-
- Kontakt:
ako vec mora past go nek da vietnam ja igrao oba ne dajugonzales je napisao/la:Vietnam-Irak bilo ko![]()

Od 25 minute čekam i završiće 1:0
Oj dan te yebo kapitena, 1 na 1 sa golmanom i promaši sve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.