FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Isnar
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Isnar » 15 maj 2010, 13:51

subzero81 je napisao/la:naravno da je kupljena, kupili smo mi i od sarajeva, dali su nam upola cijene, prvo da vas pobjede, a onda da i nama puste, a mi cemo da im dozvolimo da na nasem novom stadionu igraju u evropi, posto ni jedan u sarajevu ne ispuinjava uslove za igranje u evropi
Ako se vasa livada izgradi u predvidjenom roku ja cu prestat da pratim fudbal... Zeljo i Sarajevo ce da dobiju licence za stadione, i igrat ce na svojim stadionima, a vi cete put pod noge prema hercegovackoj metropoli Sirokom Brijegu... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 15 maj 2010, 13:52

subzero81 je napisao/la:naravno da je kupljena, kupili smo mi i od sarajeva, dali su nam upola cijene, prvo da vas pobjede, a onda da i nama puste, a mi cemo da im dozvolimo da na nasem novom stadionu igraju u evropi, posto ni jedan u sarajevu ne ispuinjava uslove za igranje u evropi
Stani malo, pa zar je vaš stadion spreman, il će vas tata opet opalit po ušima :lol:
Pecara vam ne gine, ove godine, a slijedeće vas opet šaljemo u cvajtu...treći put častite 8-)

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 15 maj 2010, 13:54

sto ste nam prodali utakmicu kod vas u kupu? ;)

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 15 maj 2010, 13:56

nas ce biti gotov, naravno da ce tata da nam pomogne, ko vas j.. kad vi nemate tatu.

isnar pajdo zao mi te je, evo covjek je javno obecao da nece gledati fudbal, steta zatebe druze

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 maj 2010, 13:56

sto ste nam prodali utakmicu kod vas u kupu?

Kako sam se nadala, dobro sam se udala. Rezultatom moramo biti prezadovoljni. Lako je moglo biti 2:0, a završeno je sa 1:1. Imali smo sreće, ali tako je to, i Borac je često imao sreće ove sezone. Da smo izgubili sa 0:1, bio bih zadovoljan s obzirom na igru, a ovo 1:1 bolje je nego što smo zaslužili - kritičan je Osim.
DNEVNI AVAZ

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 15 maj 2010, 14:00

subzero81 je napisao/la:nas ce biti gotov, naravno da ce tata da nam pomogne, ko vas j.. kad vi nemate tatu.

isnar pajdo zao mi te je, evo covjek je javno obecao da nece gledati fudbal, steta zatebe druze
REŽIMSKI KLUBOVI imaju tatu, a oni drugi ne ;)
Doduše tata vam je grobar, kao i većina vas, al šta češ :D bitno je da se koji glas ubere

EDIT
Haj pozz, fkt ste luzeri 8-)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 maj 2010, 14:01

Schlager je napisao/la:DNEVNI AVAZ
sad odjednom vjerujes avazu i izjavama trenera??

sto ne kazes raji za sastanak u hotelu nakon tekme??
nemoj ziv bio pricati o stvarima o kojima ocito ne znas...cuj pite uzimas za primjer...pa nisi svjestan svoje nesvjesti :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 maj 2010, 14:04

Ja sam razmisljao i stvarno se nisam mogao sjetiti koju bih utakmicu Sarajevu mogao zamjeriti kao nepostenu...jednom su izbacili Velez iz lige kad im nije trebalo nizasta,2008 su pobjedili Celik u zadnjem kolu kad je Celiku gorilo za Evropu ili cak titulu a Sarajevu isto nije trebalo,i jos dosta takvih primjera pamtim....

Slicno je i za Borac,mada meni licno ona sa Leotarom 0-3 nije sjela,pogotovo jer nikako ne volim Leotar,ali drugi tvrde da je sve bilo cisto,....

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 15 maj 2010, 14:07

Schlager je napisao/la:Ja sam razmisljao i stvarno se nisam mogao sjetiti koju bih utakmicu Sarajevu mogao zamjeriti kao nepostenu...jednom su izbacili Velez iz lige kad im nije trebalo nizasta,2008 su pobjedili Celik u zadnjem kolu kad je Celiku gorilo za Evropu ili cak titulu a Sarajevu isto nije trebalo,i jos dosta takvih primjera pamtim....
Cudo ne branis Borac, sta si se uzeo Sarajeva... a da, to je onaj tim sto daje u 95' golove iz penala, njega se ne moze odbraniti... :mrgreen:

Nemoj ti editovat moj post... :mrgreen:
Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 15 maj 2010, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 maj 2010, 14:08

Schlager je napisao/la:Ja sam razmisljao i stvarno se nisam mogao sjetiti koju bih utakmicu Sarajevu mogao zamjeriti kao nepostenu...jednom su izbacili Velez iz lige kad im nije trebalo nizasta,2008 su pobjedili Celik u zadnjem kolu kad je Celiku gorilo za Evropu ili cak titulu a Sarajevu isto nije trebalo,i jos dosta takvih primjera pamtim....
pogledaj golmana olimpika protiv koride (da neidemo dalje)...
nemoj biti naivan.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 maj 2010, 14:10

ipak su oni izgubili dva kljucna boda jesenas od Olimpika,iako su svi mislili da su oni filijala Sarajeva,a vi se niste ni oznojili i uzeli 6 bodova,tako da ni tu nisi u pravu....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 maj 2010, 14:12

I nemojte me zapricavati vise,jer nikako da krenem do kladionice da obavim svoju gradjansku duznost :D :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 maj 2010, 14:15

svaka cast schalger na objektivnim komentarima....to je sve sto imam reci :) ;)

a ovo za kladionicu...kisa pada...cekam da malo stane :mrgreen: :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 maj 2010, 14:16

Schlager je napisao/la:ipak su oni izgubili dva kljucna boda jesenas od Olimpika,iako su svi mislili da su oni filijala Sarajeva,a vi se niste ni oznojili i uzeli 6 bodova,tako da ni tu nisi u pravu....
pa zasto bi se oznojili kad su ovi slabiji...a ako olimpik nije zapeo njihov problem, barem se golman nije sklanjao...
Ja ti opet kazem nemoj biti naivan...njihova titula je stajala kod "lika" u kafani a ne u klubu, skontaj zasto ;)
Celo se potpisivao umjesto igraca itd
Mnogo ti stvari ne znas kao i 99% ljudi...

ps evo nesto iz danasnjeg repertoara
Blokirani parovi : Velež - Borac i Leotar - Zrinjski

a proslu sedmicu je bila slavija

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 15 maj 2010, 14:21

Schlager je napisao/la:
sto ste nam prodali utakmicu kod vas u kupu?

Kako sam se nadala, dobro sam se udala. Rezultatom moramo biti prezadovoljni. Lako je moglo biti 2:0, a završeno je sa 1:1. Imali smo sreće, ali tako je to, i Borac je često imao sreće ove sezone. Da smo izgubili sa 0:1, bio bih zadovoljan s obzirom na igru, a ovo 1:1 bolje je nego što smo zaslužili - kritičan je Osim.
DNEVNI AVAZ
bravo... znaci ako smo mogli igrati 1-1 u sred BL protiv ekipe koja je na 2 mjestu i u finalu kupa...(znaci da ste jaki)
sto onda ne mozemo dobiti rudar ili velez na gostovanju??

edit: jel treba nekoga kurcem po celu opaliti pa da bi poceo kontati ili ste prirodno glupi
Zadnja izmjena: blablabla, dana/u 15 maj 2010, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.

Banjaluka SRB
Kontakt:

Post Postao/la Banjaluka SRB » 15 maj 2010, 14:22

Ја $ " $, уф & ' се $ $ ' $ $ је ?-& ?.......ааааааааа ' ? $ $............." сарајево $ ' "..................аааааааа

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 15 maj 2010, 14:24

Banjaluka SRB je napisao/la:Ја $ " $, уф & ' се $ $ ' $ $ је ?-& ?.......ааааааааа ' ? $ $............." сарајево $ ' "..................аааааааа
i onda kazu mi stelimo utakmice HAHAHAHAHA

edit: ovaj post ide u moj potpis do kraja sezone :D

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 15 maj 2010, 14:25

Schlager je napisao/la:ipak su oni izgubili dva kljucna boda jesenas od Olimpika,iako su svi mislili da su oni filijala Sarajeva,a vi se niste ni oznojili i uzeli 6 bodova,tako da ni tu nisi u pravu....
Schlager, ovako, pratim te vec duzi vremenski period i mislim da si najrealniji lik na ovom forumu, svaka cast skidam ti kapu ! Samo nije uredu da blatis Zeljeznicar, pusti se tih mahalskih prica "rekla - kazala" prodane utakmice i slicno. Mi smo takav narod da sve sto je "sumnjivo" mora biti i nastimano, ljudi moje te price o stimanju utakmica su postale najveca glupost, stalno se prica o nekom stimanju a utakmice se stavljaju u drugi plan. Konkretan primjer danas Velez - Borac ? Pa ta dva momka iz mladjih kategorija ce imati najvecu zelju za igrom, vise od cjelokupne ekipe Borca . . . U potpunosti se slazem s tobom, da ce se danas pokazati ko je najbolji klub u BiH ( Borac to sigurno nije, bez uvrede prijatelju ) Druga stvar ako Zeljo izgubi a osvoji titulu, nece biti nezasluzeno, titula se dobija na "manjim" utakmicama i to je opce poznato . . . Svemu ovome treba dodati igranje u Kupu koje jako iscrpljuje, to i Borac osjeti na svojoj kozi, siguran sam da bi i oni igrali mnogo bolje da nije Kupa, ali eto . . . Sve u svemu danas pada odluka o prvaku BiH !

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 15 maj 2010, 14:26

ne znam sto se prepirete,cinjenice kazu da je ZELJO u zadnjih 14 kola kupio 12 pobjeda,jedan remi i jedan poraz + prolaz u kupu.Svaka cast na kupovini.Samim tim su pokazali koliko su veliki ,trebalo je sve to kupiti.A pita li se i ko u borcu koji to "heroji" prodase ZELJI dvije utakmice u 20 dana.Cistite kukolj u svom zitu,a nama p................
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 15 maj 2010, 14:33

gavran je napisao/la:ne znam sto se prepirete,cinjenice kazu da je ZELJO u zadnjih 14 kola kupio 12 pobjeda,jedan remi i jedan poraz + prolaz u kupu.Svaka cast na kupovini.Samim tim su pokazali koliko su veliki ,trebalo je sve to kupiti.A pita li se i ko u borcu koji to "heroji" prodase ZELJI dvije utakmice u 20 dana.Cistite kukolj u svom zitu,a nama p................
idi uci fiziku sine dragi imas sutra kontrolni komplet 6. razred :D za kupovinu željinih tekmi ne kontam, sta to ? Za Nijaza Bekovića oko namještanja tekmi je sve zajebancija :D penal u 94. se samo vama moze svirnut :D

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.