FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 07 okt 2015, 23:46

RedEvil je napisao/la:Oplakah,ibogami,ovo za Benku,da se Velkoski nadavao golova,3 gola za 11 utakmica
Majstore to je plastičan primjer. Nemoj molim te replicirati na postove kad ih ne razumiješ. Ja kažem kako bi idealno bilo a ne kako je kod nas situacija. Trebao bi davati golove na osnovu Benke to što on ne daje to je problem. Isto ko što je Radovac problem. Jel ti sad malo jasnije?

Oplakah i ja što se ne koristi najskuplja ekipa lige ikad na adekvatan način pa me niko ne pita.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 07 okt 2015, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 okt 2015, 23:49

Sta ima Duska,jesi ziv?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 okt 2015, 23:51

MortemHz je napisao/la:Sta ima Duska,jesi ziv?
Dobro je, ubi ova pauza, uvijek sam ih volio, ova dođe u nevrijeme, ne može se okrenuti situacija u našu korist ubrzo. Pozdrav.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 07 okt 2015, 23:55

Ma razabu,plasticno,stakleno ovako onako,nebitno,samo sam onako izdvojio,nista licno,tebi svaka cast,znas brate to se i vidi,al jbg kad bi se svi pitali,gdje bi bili i na sta bi to licilo,nebitno,tebi svaka cast,svaka ti je na mjestu...
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 okt 2015, 00:00

RedEvil je napisao/la:Ma razabu,plasticno,stakleno ovako onako,nebitno,samo sam onako izdvojio,nista licno,tebi svaka cast,znas brate to se i vidi,al jbg kad bi se svi pitali,gdje bi bili i na sta bi to licilo,nebitno,tebi svaka cast,svaka ti je na mjestu...
Ja brate baš nešto mislim da se kod nas više ljudi pita nego što bi trebalo. Takav imam osjećaj od 2013/14 sezone. Nikako ne mogu da shvatim da 4-5 trenera žele da dobiju otkaz, njihovi potezi na terenu totalno nelogični. To me najviše brine od svega, pored tria fantastika. Šta ti misliš o tom? Jel nam šef šef ili nije?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 okt 2015, 00:09

jurisicduska je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ma razabu,plasticno,stakleno ovako onako,nebitno,samo sam onako izdvojio,nista licno,tebi svaka cast,znas brate to se i vidi,al jbg kad bi se svi pitali,gdje bi bili i na sta bi to licilo,nebitno,tebi svaka cast,svaka ti je na mjestu...
Ja brate baš nešto mislim da se kod nas više ljudi pita nego što bi trebalo. Takav imam osjećaj od 2013/14 sezone. Nikako ne mogu da shvatim da 4-5 trenera žele da dobiju otkaz, njihovi potezi na terenu totalno nelogični. To me najviše brine od svega, pored tria fantastika. Šta ti misliš o tom? Jel nam šef šef ili nije?
I ja o tome razmišljam već duže vremena.
Ima par stvari koje baš tjeraju da se u tom pravcu razmišlja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 okt 2015, 00:10

Imam osjecaj da cemo im Duska i ja jednom uletiti na trening i sve ih posamarati i poredati u kocku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 08 okt 2015, 00:10

jurisicduska je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sta ima Duska,jesi ziv?
Dobro je, ubi ova pauza, uvijek sam ih volio, ova dođe u nevrijeme, ne može se okrenuti situacija u našu korist ubrzo. Pozdrav.
"Sivo podne prazan grad
sive zgrade i tezak zrak
miruje div pamtim ga takvog
tracak nade i pogled u prazno."

Ajde vozdra raja :bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 08 okt 2015, 00:16

Meni to slomi ibogami,da ekipa ima ovakave uspone i padove,da se ne ponavljam,znas na sta mislim,al pocevsi od Kodre onaj jesenji dio,ja sam mislio da smo konacno dobili ono sto smo htjeli,pa onda proljece,razocarenje,pa dzeno u nebesa pa u ocaj,a manekeni ostaju,smiju se libo ih,a taj trio iskreno na tribine do kraja ugovora,sve je do njih brate,mi imamo takav kvalitet da je sve kako treba,realno ne bi im ni trebao Sef,a kod nas je sve sto bi jednostavno kad moze komplikovano,sto se tice tog sportskog segmenta,i sve tako ukrug,bar ja tako mislim,sad cu dati par utakmica Generalu,pa cu mu tad suditi...
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 08 okt 2015, 00:26

FrancescoTotti je napisao/la:Objašneno. Po ko zna koji put..bravo DuskaJ.
A šta bi se dalo učinit da se Samir povrati, pa da ga se učini čak i boljim?
Dodati mu veznjaka koji bi ga nadopunjavao ili nešto drugo?
Prvo, povratak na pravi put sto se tice psihickog stanja. Usput, individualni treninzi jakog intenziteta, ukoliko se "ocelici", jako bi mu dobro moglo doci malo vise misicne mase na nisko teziste koje posjeduje- duel igra.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 08 okt 2015, 00:44

Jel moze neko upuceniji objasniti sta je tacno bilo sa Milanom :?: Covjek mi nije uopste djelovao kao neko ko bi "narusio atmosferu" u eekipi .
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 08 okt 2015, 00:53

HaRakIRi46 je napisao/la:Jel moze neko upuceniji objasniti sta je tacno bilo sa Milanom :?: Covjek mi nije uopste djelovao kao neko ko bi "narusio atmosferu" u eekipi .
Brate vjeruj mi, ne moze ti niko reci tacno. Svi pricaju ono sto su culi, nisu pouzdane informacije.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 08 okt 2015, 01:23

HaRakIRi46 je napisao/la:Jel moze neko upuceniji objasniti sta je tacno bilo sa Milanom :?: Covjek mi nije uopste djelovao kao neko ko bi "narusio atmosferu" u eekipi .
Sve se svodi na "rekla-kazala", jednostavno pravu istinu nećemo vjerovatno nikada saznati, tako da slučaj "MS15 patosirao kafandžije?" ide kao novo poglavlje u bogatom misteri romanu: "Sve tajne Bordo svlačionice!", odmah između poglavlja "Ko to tamo šefuje?" i "Džemo šamara, Samir repetira?!" :kafa:

Malo humora u ovim teškim danima ne škodi :mrgreen:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 08 okt 2015, 08:40

Hajd barem znamo sta ce danas jesti. :rol: :urnebes:
slika
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 okt 2015, 12:08

MILOŠEEEEE VRAĆAJ SEEEE !!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 08 okt 2015, 12:10

MortemHz je napisao/la:Imam osjecaj da cemo im Duska i ja jednom uletiti na trening i sve ih posamarati i poredati u kocku
Vala i trebali bi, ali jaranski savjet - provjerite dobro da Step vise nije u ekipi prije nego se zaletite :rol: :rol: :rol:

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 08 okt 2015, 12:16

kengur je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Imam osjecaj da cemo im Duska i ja jednom uletiti na trening i sve ih posamarati i poredati u kocku
Vala i trebali bi, ali jaranski savjet - provjerite dobro da Step vise nije u ekipi prije nego se zaletite :rol: :rol: :rol:
Bolje da je tu....da im pomogne :rol: :rol: :rol: :rol:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 08 okt 2015, 12:51

kenanbrajic je napisao/la:
kengur je napisao/la:
Bolje da je tu....da im pomogne :rol: :rol: :rol: :rol:
E ova je ti je dobra, svaka cast :bow: :bow: :bow: :rol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2015, 12:54

FrancescoTotti je napisao/la:I pobogu... dajte neka mu neko kaze koju poziciju igra vec jednom! Cak sam se i ja zbunio, Je li to ofanzivni vezni? centralni vezni? defanzivni? Kako je Cimi otisao kao da ga niko ne zna postaviti na terenu. Pronadjite mu novog 'Cimija'! Sad je li to Ikande, Rustem, Kova, nebitno. Samo neka mu se pronadje ta poziciju u kojoj se on najbolje osjeca i gdje ce pokazati najvise.
Covjek je centralni vezni jednostavno. Preuzima loptu od zadnje linije i prenosi je do napadaca. Moze ponekad i asistirati ili zabiti samo to nije njegova glavna uloga. Iza njega bi trebao biti klasicni zadnji vezni: Kovacevic/Rustemovic a ispred "desetka" Stojcev, Alispahic ili neko slican. Idealno se snalazi u formaciji 4-5-1 koja se je igrala prosle sezone a losije u 4-4-2 gdje bi morao da bude i centralni vezni i ofanzivni vezni odjednom i jos 90% protivnika ima igraca vise u sredini jer skoro svi igraju 4-5-1. Pao je u formi i neka trener odluci koliko treba igrati. Da ima kvalitet i talenat ima sigurno.

jurisicduska je napisao/la:Dobro ga odmoriti a ne bi škodilo i da prestane sa teretnom i nabacivanjem kila, jer on to neće postati ni u snu. On nije destruktivac. A od njeg praviti igrača u dva pravca je grijeh. Može on pomoći odbrani al da ista zavisi od njeg to je najgluplja odluka u historiji Sarajeva. Njega ubi teretana, svaki dan je u njoj, krut je postao, nepokretan, noge mu nemaju osjećaja a sve zato jer se laički posmatra fudbal pa je fol bitno imati kila za zadnjeg veznog. Ne da nije. Nije on taj tip, time mu se oduzimaju njegove prirodne karakteristike pas, duga lopta, vizija, prodor, dribling, sa nogama krutim može samo da plače što se toga tiče, i baš se na njemu osjeti da mu uvijek fali jedan korak, za taj jedan korak je loš igrač a to je teretana i nestručni štab od njeg uradila. Kad trči, probija uvijek milimetar fali da ispadne dobro, uvijek milimetar fali da uzme loptu, uvijek milimetar fali da mu pas prođe da se svi sje.Bu, teretana je taj milimetar.Kao takav i jest za klupe i ništa više od tog, a može bit top igrač uz pravilan rad. I normalno forsirati njegove urođene atribute a ne na silu pravit od njeg makelelea. Sve će to oni skontati ali bojim se da ne bude kasno.

Mišić nije jednako snaga nit će ikad biti. Bolje mu je trbušnjake da radi nego noge i gura neke kilaže sa Tarikom Kaljancem, nije on maneken nit mu treba noga ko u vola, samo snaga o eksplozija a teretana to ne pravi od čovjeka.
Upravo tako kao sto si rekao. Ovo nije kosarka ili rukomet. Ovo je fudbal. On ne igra stopera ili defanzivnog veznog kao Rustemovic nego centralnog veznog. Dodatna masa pa bili ona i misici usporava igraca postepeno. Njegove prednosti su brzina i tehnika i on to gubi ako bude radio na snagu i postaje postepeno tromiji. On bi trebao da radi na tome da jos poveca brzinu i pojaca tehniku a nikako da se bilduje. On moze pobjediti protivnika brzinom i tehnikom i pobjeci mu ne treba mu za to snaga. Nesto kao Pjanic naprimjer i slicni igraci. To je velika greska po meni. U svakom slucaju i do trenera je kakvu ce taktiku da izabere. Vratite Stojceva i umjesto Cimija neka igra Ikande i dobit cete opet tri super tehnicka igraca u sredini terena i totalnu dominaciju nad protivnicima. Samo onda bi opet Velkoski igrao krilo.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 okt 2015, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 08 okt 2015, 13:00

ja sam chuo da je stepanov svashta nagovorio hurti,ne znam zbog chega niti sam pit"o al" tako su mi rekli

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.