Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 07 okt 2015, 21:37

Sakho novi kapiten :salut: :salut: :salut: :kralj:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 okt 2015, 21:41

Finn je napisao/la:
The BBC understands that Jurgen Klopp will be announced as the new Liverpool manager tomorrow.
:salut:

:tokralju:
Trebaće ipak vremena da se sve fino posloži.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 07 okt 2015, 21:43

Ponos Torina je napisao/la:Sakho novi kapiten :salut: :salut: :salut: :kralj:
Pozdravljam ovaj potez. :tokralju:
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 okt 2015, 21:55

To je moja zelja ali mislim da tako i treba biti samo je mozda jezik problem ali i bez toga Sakho je pokazao da je pravi ratnik...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 07 okt 2015, 22:03

Ratnik nego šta,a uz to i najbolji stoper u klubu.
On kapiten,Hendo vice captain,idealno rješenje. :salut:

Hummels i Sakho u tandemu želja mi je jedina. :bow:
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

jabuka
Kontakt:

Post Postao/la jabuka » 07 okt 2015, 22:27

slika

S obzirom na situaciju sa povredama (Hendo do kraja novembra, Firmino i Benteke bi trebali biti spremni za Tottenham, Ings nepoznat stepen povrede), mislim da bi ovo bila prva postava prema Kloppovim kriterijuma. Firmino i Sturridge bi djelovali po krilima, poput Reusa i Aubameyanga u dortmundu, odnosno Firmino bi vise ulazio u sredinu te se "nadopunjavao" sa Coutinhom, dok bi Sturridge vise isao naprijed, odnosno ka golu. U veznom redu Emre Can i Milner, obojica imaju damu krenuti prema naprijed i mislim da ce Klopp odluciti ko ce imati takoreci ulogu Bendera u Dortmundu a ko ce vise biti Gundogan :mrgreen: Prije mislim da ce Milner igrati povucenije nego Emre jer je turčin tehnički mnogo bolja solucija od engleza. Odbrana ostaje manje više ista. Ne čini mi se ovo lošim :kafa:
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 okt 2015, 22:42

slika

:rol: :rol: :rol: :urnebes:

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 07 okt 2015, 22:57

[quote="jabuka"]slika

Ako bude benteke zdrav i sa danielom desno na njegovoj poziciji bit ce to extra dobro ,al opet najveca slabost je vezni red po meni.Defanzivno stoji se lose i zato protivnici dolaze do puno prilika i golova al nadam se da ce Klopp to malo dotjerat u red.
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 07 okt 2015, 23:47

U 4-2-3-1 Sturridge ne moze nikad da igra "ovo" krilo, nema defanzivnu disciplinu za to. Samo 4-4-2 ili dijamant koji je Klopp retko igrao, ako hocete Bena i Sturridgea u 11.
BBC javlja da ce sutra Klopp imati susret sa igracima koji nisu imali poziv za nacionalne selekcije, i da ce ujedno biti predstavljen. Navodno 3 godine, 5m funti godisnje.

senkY
Kontakt:

Post Postao/la senkY » 07 okt 2015, 23:51

To stoji da nema defanzivnu naviku al tu onda vidim vezni red gdje ce ispunjavat svoju zadacu ili ako nista onda 4-4-2 bolja opcija jest al tesko ukombinirat firmina i couthina za to
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly

GabrielBatistuta
Kontakt:

Post Postao/la GabrielBatistuta » 07 okt 2015, 23:59

Nadam se da ce igrati 4-2-3-1. Benitez je takodjer forsirao tu formaciju sa Kuytom na desnom i Babelom i kasnije sa Rierom na lijevoj strani i to je doba kad smo bili najkonstantniji bar kad se radi o novijoj historiji kluba.

U slucaju da Klopp bude igrao sa ovom formacijom nadam se Sturidgeu prije Bentekea u napadu,a jedno od krila bi Ings mogao igrati,podsjeca decko na Kuyta mnogo koji je i tada doveden kao spic ali.....ma znate.
Drugo krilo bi mogao biti Ibe,Firmino,Lallana ili Coutinho.
No dakako ukoliko se odluci za datu formaciju,vec u januaru ce morati u kupovinu po jedno-dva krila ili cak i Lazara vratiti sa posudbe i pokusat ga oziviti.
Origi mi je velika misterija,doveden kao veliki talenat,jos ne pokazuje nista posebno no duga je sezona.

Ono sto me najvise raduje sto ce Klopp u ovu odbranu unijet disciplinu te ih takticki fino postaviti tako da ce svaki igrac tacno znati svoje zadatke bas kao u Dortmundu.
Spaha,pratiš li me ?

Fuck Society

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 okt 2015, 00:06

Telegraph pise da ce transfer politika za sledece leto u mnogome biti usmerena na dovodjenje 2 do 3 "znacajna" igraca. Pa vise nam i ne treba.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 08 okt 2015, 09:13

Paradajz je napisao/la:Telegraph pise da ce transfer politika za sledece leto u mnogome biti usmerena na dovodjenje 2 do 3 "znacajna" igraca. Pa vise nam i ne treba.
Taman toliko. Pojacati vezni red i odbranu. Sasvim pristojna ekipa koja bi uz pravog menadzera mogla igrati bitnu ulogu u EPL.

I da, oglasio se Coutinhov agent i rekao da nije istina da Cou zeli da ide, niti je on sa nekim imao pregovore oko odlaska (Real), vec naprotiv, da je sretan u Liverpoolu i da je zato i potpisao novi ugovor.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

samir1909
Kontakt:

Post Postao/la samir1909 » 08 okt 2015, 09:43

Dolazi vam najveci kralj na svijetu :)

[youtube][/youtube]

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 08 okt 2015, 10:41

Kaze Bild, da trazimo od Kloppa da radi sa O'Drisscolom i Gary Mac-om. Naravno, ovo ne znaci da Klopp nece povesti svoje osoblje, Buvaca i Krawietza, jer on bez njih nece raditi, vec cisto zahtev LFC da ostanu kao osoblje, navodno zbog PL iskustva (koje je staro mesec dana :lol: ) i drugacije role ce imati, svakako O'Drisscol nece ostati asistent. Jer ako LFC bas to trazi, onda u upravi rade sve komplet idioti. Ali sumnjam na sve ove navode Bild-a, jer je Graeme Kelly vec rekao da obojica napustaju klub.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 08 okt 2015, 11:24

I ja sam citao da O'Driscol i Gary idu iz kluba. I cisto sumnjam da se tako nesto trazi. Ali opet, kada covjek uzme u obzir nasu upravu i njihove odluke, ni to me ne bi iznenadilo.
A ako vec kenjaju o iskustvu u LP, onda Buvac i Krawietz ga imaju vise, tako da..

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 okt 2015, 12:02

samir1909 je napisao/la:Dolazi vam najveci kralj na svijetu :)

[youtube][/youtube]
Koji car :lol:

[youtube][/youtube]
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 08 okt 2015, 12:22

Valencia je napisao/la:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Haza budala, sto bi stari rekli.
Ubijedjen sam da c u Engleskoj dobiti puno iskljucenja. Ali, libo Simeonea i Kloppa za iskljucenje kad ljudi imaju rezultate...
Koliko samo strasti Klopp pokazuje prilikom utakmica i proslava golova. Nevjerovatno.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 08 okt 2015, 12:26

ackeey je napisao/la:
Valencia je napisao/la:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Haza budala, sto bi stari rekli.
Ubijedjen sam da c u Engleskoj dobiti puno iskljucenja. Ali, libo Simeonea i Kloppa za iskljucenje kad ljudi imaju rezultate...
Koliko samo strasti Klopp pokazuje prilikom utakmica i proslava golova. Nevjerovatno.
[youtube][/youtube]

:tralala:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 08 okt 2015, 12:27

Ma nisu valjda toliko neprofesionalni da traze da ne dovodi sa sobom svoje asistente nego da ostave ove amatere. Nadam se da nece na to lristati klopp, aBd da ih gledamo u full kompletu

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.