Ni u Top 10 desnih bekova. U Čeliku nema mjesta, pojeo bi ga Čola za doručak.KenoRob je napisao/la:grdno se varas, Avdija bi bio top 10 igrac u nasoj ligi.bhsport je napisao/la:Davno sam rekao, ovaj ni u Čeliku mjesta nema...
ja bih ga sad volio vidit u Celiku a tvoje misljenje je tvoje misljenje....nista lose
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Odg: RE: Re: Avdija Vrsajevic
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sto se tice Avdije i repke tema davno zavrsena momak nije za repke niti je trebao igrati za istu ali eto ****.e nas neki ljudi.bhsport je napisao/la:Ni u Top 10 desnih bekova. U Čeliku nema mjesta, pojeo bi ga Čola za doručak.KenoRob je napisao/la:grdno se varas, Avdija bi bio top 10 igrac u nasoj ligi.bhsport je napisao/la:Davno sam rekao, ovaj ni u Čeliku mjesta nema...
ja bih ga sad volio vidit u Celiku a tvoje misljenje je tvoje misljenje....nista lose
Avdija je desno krilo/napadac u nasoj ligi (Celik) bio ja mislim da nikad na beku nije bio. Misljenja sam da bih covjek pojeo ove levate u bh premijer ligi...toliko nisko misljenje imam o nasoj ligi
Re: Avdija Vrsajevic
De ohanite od covjeka. Ovu temu treba strpati u arhivu. Misketova je ekspresno spakovana kad se on "oprostio" a realno ima vece sanse da ponovo zaigra za repku nego Avdija.
Mozda smo mi malo ljubomorni na Avdiju. Čovjek igrao kako je znao. Zabio gol na Svjetskom, ispunio san i to je to. Više ne igra i vjerovatno neće ni ubuduće. 

- Gabon
- Kontakt:
Minutica
Jos ni minutice u Turskoj ligi
grdne rane ko je nama igrao desnog beka 

Jos ni minutice u Turskoj ligi

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Avdija je ok!
Sto nekog boli sto je Avdija nekog odyebao 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tri legende

@Calcio
Ja ne vrijeđam igrače, ali nazivati Avdiju legendom..
Vjerovatno prcaš i kontriraš ostalima što ga prozivaju, ali ni u zayebanciji to ne ide.
Ja ne vrijeđam igrače, ali nazivati Avdiju legendom..

Vjerovatno prcaš i kontriraš ostalima što ga prozivaju, ali ni u zayebanciji to ne ide.
Ovo je bivši reprezentativac. Zašto tema nije premještena?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- calcio
- Kontakt:
Pa dobro mozda danas nema takav status ali za 40-50 godina kada nasi unuci budu prepricavali nas prvi nastup na SP i nabrajali strijelce....HariTz je napisao/la:@Calcio
Ja ne vrijeđam igrače, ali nazivati Avdiju legendom..![]()

Zato neka ovih slika na netu, da vide buduce generacije.

Kako niko ne priča o Džekinom golu protiv Irana? Ili Pjanićevom?calcio je napisao/la:Pa dobro mozda danas nema takav status ali za 40-50 godina kada nasi unuci budu prepricavali nas prvi nastup na SP i nabrajali strijelce....HariTz je napisao/la:@Calcio
Vjerovatno prcaš i kontriraš ostalima što ga prozivaju, ali ni u zayebanciji to ne ide.![]()
Samo Vedin je ostao upečatljiv. Nemoj ti mene pogrešno shvatit, nemam ja ništa protiv toga i tvog mišljenja, samo mislim da to radiš namjerno

- calcio
- Kontakt:
Pa moram malo.HariTz je napisao/la:Kako niko ne priča o Džekinom golu protiv Irana? Ili Pjanićevom?calcio je napisao/la:Pa dobro mozda danas nema takav status ali za 40-50 godina kada nasi unuci budu prepricavali nas prvi nastup na SP i nabrajali strijelce....HariTz je napisao/la:@Calcio
Vjerovatno prcaš i kontriraš ostalima što ga prozivaju, ali ni u zayebanciji to ne ide.![]()
Samo Vedin je ostao upečatljiv. Nemoj ti mene pogrešno shvatit, nemam ja ništa protiv toga i tvog mišljenja, samo mislim da to radiš namjerno

A tek onaj Dzekin ponisteni gol protiv Nigerije, to je jedna posebna prica. Nikad prezaliti....

E to je gol koji će ostati upamćen više i od Vedadovog..calcio je napisao/la:A tek onaj Dzekin ponisteni gol protiv Nigerije, to je jedna posebna prica. Nikad prezaliti....
Nije bio ofsajd

- calcio
- Kontakt:
Hebi ga, šišač ovaca sa Novog Zelanda je rekao da je ofsajd.HariTz je napisao/la:E to je gol koji će ostati upamćen više i od Vedadovog..calcio je napisao/la:A tek onaj Dzekin ponisteni gol protiv Nigerije, to je jedna posebna prica. Nikad prezaliti....
Nije bio ofsajd
Svjetsko prvenstvo u fudbalu, igraju svi najbolji igrači na svijetu, a sudije amateri... Niđe veze. Fifa...

- Gabon
- Kontakt:
HariTz je napisao/la:@Calcio

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Nesvatamn zasto se ljudi vole prepucavat na temi Avdije Vrsajevica.Nemogu to nikako da svatim.
Jednostavno, zato sto je lik parmak od kojeg je ex napravio Kafua, a realna vrijednost mu je Čelik i BH pašnjaci.BosnaSTL je napisao/la:Nesvatamn zasto se ljudi vole prepucavat na temi Avdije Vrsajevica.Nemogu to nikako da svatim.
Da je guran na krilo pa i nekako ali na beku promašaj. Bit ce legenda kao Alija Sirotanovic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Fališ !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Vrso Avdija jedan je od nas!
Trenutno korisnika/ca: GG3, izdzezveubrazil, Mostarska i 13 gostiju.