AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ako ti to meni, ja samo dajem koment na vašu situaciju, jest da ne napisa nešto što već ne znate, al nećemo agresivni bit'. 
embrace the chaos
Ma jok, nego mi se ucinilo na osnovu tvog komentara da mislis kako je prema nasem mišljenju glavni problem trener, a svi smo mi svjesni ko je najodgovorniji za stanje u klubu
Il Club più titolato al mondo!
Momci čitam po sportskim portalima, da ćelavci već traže kandidate za novog trenera među kojima su Lippi i Broki, zar Lippi nije otišo u penziju?
- muha milanez
- Kontakt:
Dzaba trener kad nema ko da igra, toliki se treneri smjenili. Nema smisla pocinjat ispocetka a zapravo problem ostaje isti. Dok se problemi ne krenu rjesavat iz temelja, nista se bitnije nece promjenit pa kad bi i najbolji svjetski trener dosao! Ovako promjena trenera samo probudi laznu nadu da ce napokon krenuti bolje, ali se svaki put ponovo razocaramo. Dosta vise!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
celikmilan
- Kontakt:
Najbolji danas je bio Poli sa dvije asistencije.
Al smo zgazili Monzu 
Malo sam gledao i mogu reći da je Poli nas najbolji desni bek
Malo sam gledao i mogu reći da je Poli nas najbolji desni bek
-
celikmilan
- Kontakt:
Bio je nezaustavljiv.
Jah, svi su oni beton protiv ovih znj klubova, a jel' im dodje neko jaci...
e jesu se jaro moj pretrgli, citava 3 gola dali
haj ako nista nismo primili gol, do sad ni to nismo uspijevali 
e jesu se jaro moj pretrgli, citava 3 gola dali
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Dvije asistencije Polija i fin gol Cercija koji je osim toga bio užasan kao i obično.
Poli je osim asistencija imao još par dobrih ubacivanja. Ako uzmemo u obzir da Siljo i Abate ne znaju ni kad nikog nema pored njih,te da je mali Calabria još neiskusan, ja bi forsirao Polija na tom desnom beku.
-
celikmilan
- Kontakt:
Slažem se. Čovjek zna i da dribla. Čak je i prošle sezone igrao par puta na tom mjestu. Ali najvjerojatnije će se na tom mjestu naći sveprisutni Bertolacci.muxa je napisao/la:Poli je osim asistencija imao još par dobrih ubacivanja. Ako uzmemo u obzir da Siljo i Abate ne znaju ni kad nikog nema pored njih,te da je mali Calabria još neiskusan, ja bi forsirao Polija na tom desnom beku.
Ljudi, ne zaboravite da smo igrali protiv Monze
S obzirom da kod nas ni bekovi ne umiju biti bekovi, onda ne znam zasto gurati i ocekivati od jednog veznjaka da to odigra u pravim ligaskim utakmicama. Mislim, gotivan je on meni igrac (dokle god je back up), al' ne treba ga gurati tamo gdje ne treba, ima mali Calabria kojem bas sad najvise trebaju utakmice u nogama.
U januaru krenuti na postenog beka i sva ova go.vna protjerati, pun mi ih je qrac vise.
kakav je boateng bio danas, jel' ostalo hljeba u njemu
S obzirom da kod nas ni bekovi ne umiju biti bekovi, onda ne znam zasto gurati i ocekivati od jednog veznjaka da to odigra u pravim ligaskim utakmicama. Mislim, gotivan je on meni igrac (dokle god je back up), al' ne treba ga gurati tamo gdje ne treba, ima mali Calabria kojem bas sad najvise trebaju utakmice u nogama.
U januaru krenuti na postenog beka i sva ova go.vna protjerati, pun mi ih je qrac vise.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
[/quote]
Pokušavao je da igra ali se vidilo da mu fali fizičke spreme. Dva puta je bio blizu da zabije. Ne znam, ne bi ja imao ništa protiv da on ostane ali nije on ono što je nama neophodno.
Pokušavao je da igra ali se vidilo da mu fali fizičke spreme. Dva puta je bio blizu da zabije. Ne znam, ne bi ja imao ništa protiv da on ostane ali nije on ono što je nama neophodno.
Ma fali njemu svasta nesto i bez te fizicke spreme.
Ako ga vrate nek' se upucaju, fuj.
Jbt, citam da Anceloti nece vise u Milan ni po koju cijenu, a da je Conte prvi favorit da preuzme Romu nakon EP. Jaro moj, pa nece nas niko cccc
Jbt, citam da Anceloti nece vise u Milan ni po koju cijenu, a da je Conte prvi favorit da preuzme Romu nakon EP. Jaro moj, pa nece nas niko cccc
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma treba otjerati Sinisu i rijesen problem! Nema on pojma gdje je god bio nista nije uradio. Od njega krenuti prvo....
on je nikakav trener, međutim, vi ste potrošili milione i milione beze, ko kaže drugačije, nema dodira sa stvarnošću! danas Klopp u intervjuu kao trener Liverpoola, govori da se ekipa gradi od odbrane, a vi ste doveli napadače, nekakvog veznog Bertolaccija i jednog neiskusnog stopera, a tako ne može i logično je da nema rezultata i neće ih biti dok se ne napravi pravi remont ekipe, tako da, nema trenera koji vama može pomoći dok je ekipa ovakva kakva jepirlo10 je napisao/la:Ma treba otjerati Sinisu i rijesen problem! Nema on pojma gdje je god bio nista nije uradio. Od njega krenuti prvo....
Ma da su sklopili normalnu ekipu mogao bi Siniša bez problema do trećeg mjesta, nije da trebaš biti neki genije da nadjačaš ovakvu konkurenciju. Još su mu ostavljeni truhli igrači sa luzerskim mentalitetom, ne možeš ti praviti šampionsku ekipu bez šampiona u njoj, ovo su sve average igrači za male utakmice.
I opet je glavna meta za januar Soriano, pa to se neće proći dok ga ne dovede
dokle god se gomilaju jedni Bertolaćiji, Soriano i slični biseri talijanskog fudbala bit će nam ovako, a ćelavci će to skontati otprilike... nikad. 
I ove nekakve gluposti i besmislene trampe Tomović-Zapata, pa prodaj ga yebo ti on mater, šta mi gomilaš kvaziigrače
ili kad ti tridesetogodišnjaka Palettu pošalju na posudbu ili Matrija koji drugima besplatno donosi trofeje u vitrinu, pa koja je poenta?
hej gluho bilo, kad se sjetim kakve je reprezentivce milan imao prije, a vidi sad ovo...
čitava tri igrača i to za klupe u vrh glave.
duduše ima i jack, ali morala su otpasti čak dva igrača, ne bi li se conte smilovao i pozvao ga.

I opet je glavna meta za januar Soriano, pa to se neće proći dok ga ne dovede
I ove nekakve gluposti i besmislene trampe Tomović-Zapata, pa prodaj ga yebo ti on mater, šta mi gomilaš kvaziigrače
hej gluho bilo, kad se sjetim kakve je reprezentivce milan imao prije, a vidi sad ovo...
duduše ima i jack, ali morala su otpasti čak dva igrača, ne bi li se conte smilovao i pozvao ga.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svi kudimo i napadamo De Sciglia, a danas će on po 20. put nastupiti za državni tim, što nije mala stvar za igrača koji ima tek 22 godine.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.