FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa jesu li otišli ili nisu u Čitluk?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
@hilmo opet objasnio neke stvari.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pola sela kaze da jesu, a pola da nisuMajkl je napisao/la:Pa jesu li otišli ili nisu u Čitluk?

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
**** lud zbunjenog.Valjda bude sta na zvaničnoj.ElCartel11 je napisao/la:Pola sela kaze da jesu, a pola da nisuMajkl je napisao/la:Pa jesu li otišli ili nisu u Čitluk?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- LegendKiller
- Kontakt:
otišli su 100%, ja jutros pričao sa vozačem Centre prije nego što će krenuti po njih. Otišli su onim bordo busem. Lik mrtvi pitar kaže ima da im se krvi napijem zbog one predstave na derbiju!ElCartel11 je napisao/la:Pola sela kaze da jesu, a pola da nisuMajkl je napisao/la:Pa jesu li otišli ili nisu u Čitluk?
Jel Ikande sa njima krenuo u Hercegovinu.
Otisli su svi osim Stepanova i Ostrakovica.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Samir Radovac se krio iza Gojka,definitivno sam sad siguran nakon odlaska,jer je Gojkara pokrivao sve njegove nedostatke koji su sad ociti,nema to veze sa formom,frajer sam zna leci cim mu neko pridje,ko ckapi,stekao sam takav dojam,jest nas al cini mi se da smo ga i previse digli mi sami...
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Samira Radovca se vec 2-3 sezone FORSIRA. On je igrac koji MORA biti izdanak FK Sarajeva, mora biti djete Sarajeva koje ce biti novi Pjanic, mora biti igrac kojim ce zapoceti ta proizvodnja i prodaja igraca u FK Sarajevu, kod navijaca on mora biti nova 'legenda' kluba, igrac koji ce uvijek biti dijete Sarajeva i slicno.
Mozda je to i previse... jos i ona kapitenska... koja samo potvrdjuje ovo gore.
Tacno je da je Radovac posustao. To je tako, i meni je zao kao i tebi @Hilmo, ali jos uvijek nije kasno. To sam govorio vec par puta, svi smo par puta o tome razglabali. Treba njega prvo malo ohladiti, da i on malo dodje sebi, pa onda pronaci osobu koja ce ga dobro nasavjetovati i koja ce mu pokazati sta i kako treba da radi.
Nije kod njega problem to sto on nema vjestinu i fudbalsko znanje, on to itekako ima i fakat je jedan od najiteligentnijih mladih igraca u ovoj zemlji.
Kod njega je vise problem u glavi.
Kao da je tim forsiranjem u startnu postavu, guranjem naprijed, on sebi u glavi stvorio sliku da ce uspijeti u ovom svijetu fudbala bez obzira na sve, kao da mu je to predodredjeno. Takav osjecaj imam.
Treba to sa njim rascistit jednom zauvijek, steta bi bilo da ne uspije, mlad je on.
A to da se krio iza Cimirota je smijesno. Istina je ta da je on uz Cimirota uspijevao da pokaze o kakvom se igracu radi, uspio je doci do izrazaja, sto i nije bilo tesko pored radilice kakva je Cimi.
I pobogu... dajte neka mu neko kaze koju poziciju igra vec jednom! Cak sam se i ja zbunio, Je li to ofanzivni vezni? centralni vezni? defanzivni?
Kako je Cimi otisao kao da ga niko ne zna postaviti na terenu. Pronadjite mu novog 'Cimija'! Sad je li to Ikande, Rustem, Kova, nebitno. Samo neka mu se pronadje ta poziciju u kojoj se on najbolje osjeca i gdje ce pokazati najvise.
Tacno je da je Radovac posustao. To je tako, i meni je zao kao i tebi @Hilmo, ali jos uvijek nije kasno. To sam govorio vec par puta, svi smo par puta o tome razglabali. Treba njega prvo malo ohladiti, da i on malo dodje sebi, pa onda pronaci osobu koja ce ga dobro nasavjetovati i koja ce mu pokazati sta i kako treba da radi.
Nije kod njega problem to sto on nema vjestinu i fudbalsko znanje, on to itekako ima i fakat je jedan od najiteligentnijih mladih igraca u ovoj zemlji.
Kao da je tim forsiranjem u startnu postavu, guranjem naprijed, on sebi u glavi stvorio sliku da ce uspijeti u ovom svijetu fudbala bez obzira na sve, kao da mu je to predodredjeno. Takav osjecaj imam.
Treba to sa njim rascistit jednom zauvijek, steta bi bilo da ne uspije, mlad je on.
A to da se krio iza Cimirota je smijesno. Istina je ta da je on uz Cimirota uspijevao da pokaze o kakvom se igracu radi, uspio je doci do izrazaja, sto i nije bilo tesko pored radilice kakva je Cimi.
I pobogu... dajte neka mu neko kaze koju poziciju igra vec jednom! Cak sam se i ja zbunio, Je li to ofanzivni vezni? centralni vezni? defanzivni?
Kako je Cimi otisao kao da ga niko ne zna postaviti na terenu. Pronadjite mu novog 'Cimija'! Sad je li to Ikande, Rustem, Kova, nebitno. Samo neka mu se pronadje ta poziciju u kojoj se on najbolje osjeca i gdje ce pokazati najvise.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Posteno receno Samir ni prosle godine nije bio medu 6 naj bolji igraca. Kova, i rustem nisu dobivali ni 10% sansi sto je Pistol dobio. Svi smo uz njega bili jer je iz nase skole i izgledaloje da je odgojen kako treba. Meni licno je kovacevic mnogo bolji igrac od Samira.
Posle zenice, on je jos vise potono, plus on je fizicki nedovoljno razvijen da bude fudbaler (a on vise nit ce rast nit razvijat na bilo koji drugi nacin)
Kako ga ona vaska iz lukavice otrese na derbiju koda je kadet. Stid me bilo.
Sad zasad na klupa i 20 minuta mu davat dok se nedohaviza.
To sto ti Hilmo vidis Miralema u radivcu to je tvoj problem. Ija sam mislio da cemo uzet milione i slinio po upravi da ga podpisu na 5 god, al ocito jos jedan vjeciti talenat.
Posle zenice, on je jos vise potono, plus on je fizicki nedovoljno razvijen da bude fudbaler (a on vise nit ce rast nit razvijat na bilo koji drugi nacin)
To sto ti Hilmo vidis Miralema u radivcu to je tvoj problem. Ija sam mislio da cemo uzet milione i slinio po upravi da ga podpisu na 5 god, al ocito jos jedan vjeciti talenat.
Cekaj, ne mogu nikako da skontam. Jel se on na kraju krio iza Cimija ili nije ?FrancescoTotti je napisao/la:Samira Radovca se vec 2-3 sezone FORSIRA. On je igrac koji MORA biti izdanak FK Sarajeva, mora biti djete Sarajeva koje ce biti novi Pjanic, mora biti igrac kojim ce zapoceti ta proizvodnja i prodaja igraca u FK Sarajevu, kod navijaca on mora biti nova 'legenda' kluba, igrac koji ce uvijek biti dijete Sarajeva i slicno.
Das Ist Walter
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta tu ima nejasno?miden je napisao/la:
Cekaj, ne mogu nikako da skontam. Jel se on na kraju krio iza Cimija ili nije ?
Nije se krio. Ako cemo tom logikom svaki igrac bi se krio pored Cimija.
Jer Cimi je bio taj koji je zatvarao sve rupe pozadi a pomagao je i u izradi napada, box to box igrac, svugdje ga je bilo. Skoro kompletan veznjak.
-
- Kontakt:
Pjanić se krije iza Naingolana, Rakitić iza Buskeca, Oskar iza Matića, etc.
Radovac se nije krio iza Cimirota nego je njegov potencijal došao do izražaja uz Cimirota, a isto je bilo i obrnuto, to se zove u fudbalskoj terminologiji komplamentarni veznjaci, dva tipa koja se nadopunjavaju, sve što ovom fali ovaj drugi pokrije, sve što ovaj ima ovaj drugi digne na veći nivo. Je l' vi fkt mislite da Mesi sad igra u Sarajevu da bi bio dobar ko u Barseloni, ne bi. Zato je fudbal timska igra, kolege te čine boljim, prikrivaju tvoje nedostatke, oplemenjuju te, Radovac da igra u paru sa Jajalom bi bio odmah poslije Jajala najbolji veznjak lige, to je jednostavno tako. Problem je jednostavan nema sad takvog igrača. Da ga rastereti u kreaciji i preuzme njegov dio. Rustemović je klasični destruktivac kao i Kova. Miha bi mogao sa njim u paru.
To je čista glupost čim se vi bavite, nije u formi, nije mu nađena rola, pozicija je manje više nebitna u fudbalu, uloga je bitna i zadatak koji se veže za tu poziciju, zato imate zadnje vezne ko naingolan i ko pirlo, a ista pozicija, dijametralno suprotni fudbaleri. Stoga nije njemu ni pozicija problem koliko je izgubio ulogu, ostaje nerijetko jedini kreator, a on to ne može igrati, upravo je Cimi dodavao 20% na tu kreaciju (uzimao na sebe) pa je Samir igrao bolje, isto ko što Benko uzme 50% na sebe pa Velkoski daje golove jer ga se ne čuva ko da je sam na terenu. Pa ne možemo baš reći da se krije iza Benke. Od 11 igrača, čak i golman mora biti povezan sa svim linijama i moraju se znati, ako Okić zna da Hebibovic ne može zatvoriti on se vrati, ako zna da može ostaje gore i imamo kontru, ne postoji plastičnije objašnjenje.
Radovac se nije krio iza Cimirota nego je njegov potencijal došao do izražaja uz Cimirota, a isto je bilo i obrnuto, to se zove u fudbalskoj terminologiji komplamentarni veznjaci, dva tipa koja se nadopunjavaju, sve što ovom fali ovaj drugi pokrije, sve što ovaj ima ovaj drugi digne na veći nivo. Je l' vi fkt mislite da Mesi sad igra u Sarajevu da bi bio dobar ko u Barseloni, ne bi. Zato je fudbal timska igra, kolege te čine boljim, prikrivaju tvoje nedostatke, oplemenjuju te, Radovac da igra u paru sa Jajalom bi bio odmah poslije Jajala najbolji veznjak lige, to je jednostavno tako. Problem je jednostavan nema sad takvog igrača. Da ga rastereti u kreaciji i preuzme njegov dio. Rustemović je klasični destruktivac kao i Kova. Miha bi mogao sa njim u paru.
To je čista glupost čim se vi bavite, nije u formi, nije mu nađena rola, pozicija je manje više nebitna u fudbalu, uloga je bitna i zadatak koji se veže za tu poziciju, zato imate zadnje vezne ko naingolan i ko pirlo, a ista pozicija, dijametralno suprotni fudbaleri. Stoga nije njemu ni pozicija problem koliko je izgubio ulogu, ostaje nerijetko jedini kreator, a on to ne može igrati, upravo je Cimi dodavao 20% na tu kreaciju (uzimao na sebe) pa je Samir igrao bolje, isto ko što Benko uzme 50% na sebe pa Velkoski daje golove jer ga se ne čuva ko da je sam na terenu. Pa ne možemo baš reći da se krije iza Benke. Od 11 igrača, čak i golman mora biti povezan sa svim linijama i moraju se znati, ako Okić zna da Hebibovic ne može zatvoriti on se vrati, ako zna da može ostaje gore i imamo kontru, ne postoji plastičnije objašnjenje.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 07 okt 2015, 23:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Samir sto se gurao gurao se, nadam se da ce od sad igrati samo oni koji to zasluze a on sigurno nije medju takvima u ovom trenutku, to sto je on nase dijete ne treba da bude nikakvo opravdanje i ne treba da se unistava potencijal koji ocito imaju i Kovacevic (istina on i na stoperu moze igrati) i Rustemovic, kad Samir zasluzi da igra onda neka igra dotad je klupa najpostenija
Pyro is not a crime !
- ElCartel11
- Kontakt:
Samir je visok oko 175cm cini mi se tako, da nije problem u visini, koliko u njegovoj kilazi i mlitavosti. A kilaza se moze nabaciti a nebi mu skodilo da nabaci malo misica (pistolj vec ima, znaci bio bi pravi BajaPitar6785 je napisao/la:Posteno receno Samir ni prosle godine nije bio medu 6 naj bolji igraca. Kova, i rustem nisu dobivali ni 10% sansi sto je Pistol dobio. Svi smo uz njega bili jer je iz nase skole i izgledaloje da je odgojen kako treba. Meni licno je kovacevic mnogo bolji igrac od Samira.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Objašneno. Po ko zna koji put..bravo DuskaJ.
A šta bi se dalo učinit da se Samir povrati, pa da ga se učini čak i boljim?
Dodati mu veznjaka koji bi ga nadopunjavao ili nešto drugo?
FrancescoTotti je napisao/la:Objašneno. Po ko zna koji put..bravo DuskaJ.
Malo sutra vise nadupunjavanja njega cimi ga je drzo dok je bio sad ovaj meda ne moze niti ce moci on je igrac manje na terenu dobro neko rece....
-
- Kontakt:
Dobro ga odmoriti a ne bi škodilo i da prestane sa teretnom i nabacivanjem kila, jer on to neće postati ni u snu. On nije destruktivac. A od njeg praviti igrača u dva pravca je grijeh. Može on pomoći odbrani al da ista zavisi od njeg to je najgluplja odluka u historiji Sarajeva. Njega ubi teretana, svaki dan je u njoj, krut je postao, nepokretan, noge mu nemaju osjećaja a sve zato jer se laički posmatra fudbal pa je fol bitno imati kila za zadnjeg veznog. Ne da nije. Nije on taj tip, time mu se oduzimaju njegove prirodne karakteristike pas, duga lopta, vizija, prodor, dribling, sa nogama krutim može samo da plače što se toga tiče, i baš se na njemu osjeti da mu uvijek fali jedan korak, za taj jedan korak je loš igrač a to je teretana i nestručni štab od njeg uradila. Kad trči, probija uvijek milimetar fali da ispadne dobro, uvijek milimetar fali da uzme loptu, uvijek milimetar fali da mu pas prođe da se svi sje.Bu, teretana je taj milimetar.Kao takav i jest za klupe i ništa više od tog, a može bit top igrač uz pravilan rad. I normalno forsirati njegove urođene atribute a ne na silu pravit od njeg makelelea. Sve će to oni skontati ali bojim se da ne bude kasno.FrancescoTotti je napisao/la:Objašneno. Po ko zna koji put..bravo DuskaJ.
Mišić nije jednako snaga nit će ikad biti. Bolje mu je trbušnjake da radi nego noge i gura neke kilaže sa Tarikom Kaljancem, nije on maneken nit mu treba noga ko u vola, samo snaga o eksplozija a teretana to ne pravi od čovjeka.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 07 okt 2015, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovdje se puno puta potencirala situacija 'trpljenja pojedinog mladog igraca radi dobijanja klasnog igraca u buducnosti'. Pa eto, istrpimo Samira
Sta je sad problem? Jel sad problem istrpiti omladinca radi buducnosti? Ako trener vidi da ga treba ohladiti, i ohladice ga..ali ako nema boljeg (a trenutno nema), onda ce igrati - jednostavno. Kad se sjetim Alabe u Bayernu, kako su ga trpili, pa greske, pa krivac za poraz, pa ovo, ono.. I eno sta se dobilo na kraju. Vrijedilo se 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Oplakah,ibogami,ovo za Benku,da se Velkoski nadavao golova,3 gola za 11 utakmica
grb sto kuca,umjesto srca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.