BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Znam da su danas isli da vide one portrete i da su vjerovatno kupili koji jer pare idu za djecu. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U petak u Carpe Diem po njih pa pravac u Gato,nek ide sve u tri lijepe 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Donnie Darko
- Kontakt:
ja u prolazu naletim samo na bivše reprezentativce, na begovića ću naletit 2035. kad bude trener u repci ili nešto slično
pred izrael se upoznao sa muslimovićem. još lik pričao sa nama minutu dvije, ekstra čovjek.

pred izrael se upoznao sa muslimovićem. još lik pričao sa nama minutu dvije, ekstra čovjek.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja u Zenici protiv Izraela uletio u neki kafic, kad sjete Vlatko Glavas, Baljic, Muzurovic i jos neki sa njima, mislim da je bio i Nikic. 

Želim ti da se naredni put sretneš sa Spahićem, samo da vidiš kako život može biti okrutan i da nakon toga još više cijeniš Zlatana.Donnie Darko je napisao/la:pred izrael se upoznao sa muslimovićem. još lik pričao sa nama minutu dvije, ekstra čovjek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
sekunda mi je falila da i spahića sretnem, mislim baš protiv izraela. došao lik na kafu baš na mjesto na kojem sam ja bio 15-ak minuta ranije. Šta ja znam i nisam čuo neke negativne komentare, barem za taj dan.Virtu4l je napisao/la:Želim ti da se naredni put sretneš sa Spahićem, samo da vidiš kako život može biti okrutan i da nakon toga još više cijeniš Zlatana.Donnie Darko je napisao/la:pred izrael se upoznao sa muslimovićem. još lik pričao sa nama minutu dvije, ekstra čovjek.
Inače prije sam to ganjao više, mrsko mi sad. Imali smo autograme od Barbareza, Bajramovića, Bešlije i još par njih još kad nas je Mađarska trehala ovdje, dok su odsjedali gore u staračkom domu. Djeca bili, to nam tad zanimljivo bilo pravo, po cjeli dan sjedili čekali da izađu

Sreo sam se ja sa njim u Zenici. Baš se čestitio pozdravio, slikao i napisao mi dva autograma i još se na kraju rukovao sa mnom.Virtu4l je napisao/la:Želim ti da se naredni put sretneš sa Spahićem, samo da vidiš kako život može biti okrutan i da nakon toga još više cijeniš Zlatana.Donnie Darko je napisao/la:pred izrael se upoznao sa muslimovićem. još lik pričao sa nama minutu dvije, ekstra čovjek.
Dok vidio sam baš njega kako je bio poprilično drzak prema jednom navijaču drugom prilikom, mada ovaj lik je stvarno napadan bio.
Previse se respektuje taj Vels,mislim da su njihove sanse da ne izgube utakmicu vrlo,vrlo male.Svaki parametar je na nasoj strani,bolji smo,igramo na Bilinom,imamo vecu zelju i motiv.To sto su oni ispred nas na tabeli ne znaci da su bolji nego znamo svi dobro zasto je to tako.
Sve u svemu,ukoliko Meša ne bude izvodio neke egzibicije sa sastavom,ocekujem da ih bas ono momacki prizemljimo,hendikepom ili duplim hendikepom pa cak i ako Dzeko ne bude igrao.Svakako su nerealno visoko poletjeli
Sve u svemu,ukoliko Meša ne bude izvodio neke egzibicije sa sastavom,ocekujem da ih bas ono momacki prizemljimo,hendikepom ili duplim hendikepom pa cak i ako Dzeko ne bude igrao.Svakako su nerealno visoko poletjeli

Moj prvi autogram je bio od Kodre iz 1998, kad smo igrali protiv Farskih Ostrva. Ja bio klinac i rođak me odvede u Holiday Inn da vidimo možemo li nekoga uloviti, pita rođak čiku na recepciji ima li igrača, kaže on na večeri su, sačekaj ispred lifta pa će neko naići, kad izlazi Kodro, ja se izgubio, samo mu pružim papir i olovku i ne progovaram. Pitao me onu klasiku, odakle sam, koliko imam godina, itd...Donnie Darko je napisao/la:Inače prije sam to ganjao više, mrsko mi sad. Imali smo autograme od Barbareza, Bajramovića, Bešlije i još par njih još kad nas je Mađarska trehala ovdje, dok su odsjedali gore u staračkom domu. Djeca bili, to nam tad zanimljivo bilo pravo, po cjeli dan sjedili čekali da izađu
Tada sam kupio onaj šal sa natpisom GAZIJE sa jedne a BOSNIA-HERZEGOVINA sa druge strane.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hule_barca
- Kontakt:
Mes Que Un Club
Nemogu oni biti dobri kolko mi mozemo biti losi .Fidelis je napisao/la:Previse se respektuje taj Vels,mislim da su njihove sanse da ne izgube utakmicu vrlo,vrlo male.Svaki parametar je na nasoj strani,bolji smo,igramo na Bilinom,imamo vecu zelju i motiv.To sto su oni ispred nas na tabeli ne znaci da su bolji nego znamo svi dobro zasto je to tako.
Uvijek su mi bili simpatični ovi facebook stručnjaci. Oni su kao glas mudrosti i razuma. Šta taj tvoj 'Riki' očekuje od selektora koji je došao u pola kvalifikacija sa samo jednim ciljem - pokušati dohvatiti baraž? 'Riki' misli da smo trebali podmladiti tim? Eksperimentisati? Gurati neiskusne klince?Naravno da nećemo, nego ćemo se boriti dok postoji i najmanja šansa za plasman.hule_barca je napisao/la:Odlično analizirano od majstora Rikija. Ni ja sam ne znam čemu ova naša repka vodi.
Baš me zanima šta je mislio pod 'nemuštom igrarijom oko izbora novog selektora'

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Možda idu tu jer ih slabo ko gnjavi.. Meščini da sam bio u tom kafiću.. Nije mi konobar htio donijet voduDragonGirl je napisao/la:A sinoć su bili u Carpe Diemu, ko i uvijek, otkad su otkrili taj kafić, ne znaju nigdje drugo otići

- Goalgetter
- Kontakt:
Karte su tu, u petak za Zenicu. 

Aferim momčinoGoalgetter je napisao/la:Karte su tu, u petak za Zenicu.

Baci koji topovski udar Velšanima

- Goalgetter
- Kontakt:
To ce @Nerminovic.HariTz je napisao/la:Aferim momčinoGoalgetter je napisao/la:Karte su tu, u petak za Zenicu.![]()
Baci koji topovski udar Velšanima

- Gabon
- Kontakt:
Na Olimpijskom stadionu „Asmir Ferhatović Hase“, u organizaciji Škole fudbala Valter iz Sarajeva, priređeno je druženje dječaka iz cijele Bosne i Hercegovine pod nazivom „Fudbal iznad svega“. Dječaci su se mogli družiti sa selektorom nogometne reprezentacije BiH Mehmedom Baždarevićem i njegovim pomoćnicima te su obavili trening na glavnom terenu stadiona Koševo i fotografirali se s reprezentativcem Anelom Hadžićem, koji briljira u dresu austrijskog Šturma. Osim Škole fudbala Valter, u ovoj manifestaciji učestvovale su i ostale škole fudbala širom BiH - Bambi Tuzla, Respect Sarajevo, Fair Play Sarajevo, Goražde, Bosna Visoko, Rudanka Doboj, Zmaj 17, Sanski Most, Bratstvo Gračanica i Tango Lukavica.

BH novinari

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma malo je što se kaže "napucan", ali ima ljudi, a sad koliko ih gnjave, sumnjam da manje nego negdje drugo. Vjerovatno im se sviđa ambijent jer je stvarno lijepo uređen.HariTz je napisao/la:Možda idu tu jer ih slabo ko gnjavi.. Meščini da sam bio u tom kafiću.. Nije mi konobar htio donijet voduDragonGirl je napisao/la:A sinoć su bili u Carpe Diemu, ko i uvijek, otkad su otkrili taj kafić, ne znaju nigdje drugo otići
Kad smo vec kod karti,karte su jos od subote tu.
Kazu bice kisa,pa sta sad,i po kisi se mora igrat a bogami i navijat.Ako je kisa nisu meteori
Kazu bice kisa,pa sta sad,i po kisi se mora igrat a bogami i navijat.Ako je kisa nisu meteori
- hule_barca
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: Uvijek su mi bili simpatični ovi facebook stručnjaci. Oni su kao glas mudrosti i razuma. Šta taj tvoj 'Riki' očekuje od selektora koji je došao u pola kvalifikacija sa samo jednim ciljem - pokušati dohvatiti baraž? 'Riki' misli da smo trebali podmladiti tim? Eksperimentisati? Gurati neiskusne klince?Naravno da nećemo, nego ćemo se boriti dok postoji i najmanja šansa za plasman.
Baš me zanima šta je mislio pod 'nemuštom igrarijom oko izbora novog selektora'
Pred završne obračune s Velsom i Kiprom ulazimo s mnoštvom igračkih upitnika, te je pritisak na selektora s tim u vezi sigurno veći. Izostanak Bešića, Džeke i Lulića, te serija igrača koji malo ili nikako ne igraju u svojim klubovima od Baždarevića traži da učini neko malo čudo.
Novi je selektor uspio proširiti reprezentativni kadar, posebno kad se zna da je Sušić gledajući broj igrača na koje je računao, više izgledao kao selektor košarkaške ili rukometne reprezentacije.
Ne kažem da treba Mešu smjeniti, on djeluje poprilično bolje nego njegov prethodnik, a posebno nego gospoda u savezu, samo probam nacrtati kako bi normalno stanje trebalo izgledati.
Kad bi čitao konstruktivno a ne samo ono što ti hoćeš da pročitaš shvatio bi šta je čovjek htio reći. Čovjek je nahvalio Baždarevića, nego u globalu kaže šta smo izgubili ovim kvalifikacijama. Nećemo sad ko je kriv, Pape, ovaj, onaj. Kvale su očaj i ništa nismo dobili iz njih kao što posljednji qoute kaže.Bez obzira na pobjede ili poraze, na bilo koji konačni epilog, sve bi bilo manje važno da se zna put kojim se ide. Normalno bi bilo da je kratkoročni rezultat uvijek u sjeni dugoročne perspektive, ali nje nažalost nema,
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.