FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Jaozinho22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Joco danas odradio 30 krugova oko stadiona pa se onda priključio treningu 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
artanovićAjzea je napisao/la:Ma pusti Osmana, ovaj naš Tramal Tramlić Tramla ubo rezultat
liči malo na valjića, a liči i na šemsu iz donjeg vakufa...DooVe je napisao/la:
Zna li neko ko je igrač između Uzelca i Bogdanovića?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Dva dana je dobio da zavrsi neke privatne poslove. Mora nadoknaditi sve sto je u ta dva dana radjeno na treninzima.Jaozinho22 je napisao/la:Joco danas odradio 30 krugova oko stadiona pa se onda priključio treningu
Ma Joco nije za Zelju, vidi se da se momak nije navikao...isto kao s marsa da je pao..
Edis Mulalic jedan je od nas!
Treba Kokota i Dzenisa prije treninga na 30 krugova. Da poprave malo liniju
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ma on je lipsaoFKZ1921 je napisao/la:Dva dana je dobio da zavrsi neke privatne poslove. Mora nadoknaditi sve sto je u ta dva dana radjeno na treninzima.Jaozinho22 je napisao/la:Joco danas odradio 30 krugova oko stadiona pa se onda priključio treningu
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
- alan_kardec
- Kontakt:
Može li neko reći šta je fora sa ovom ok zayebancijom? Ovaj brazilac u razgovoru samo ponavlja ok ili šta?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
prisutanod1964
Pa to je SASVIM OK!!!!!Jaozinho22 je napisao/la:Ma on je lipsaoFKZ1921 je napisao/la:Dva dana je dobio da zavrsi neke privatne poslove. Mora nadoknaditi sve sto je u ta dva dana radjeno na treninzima.Jaozinho22 je napisao/la:Joco danas odradio 30 krugova oko stadiona pa se onda priključio treninguA tek sam sad shvatio šta je Sablja mislio pod onim ''prijateljsko-ludački'' odnos
http://sportsport.ba/bh_fudbal/tiagoman ... -ok/173087alan_kardec je napisao/la:Može li neko reći šta je fora sa ovom ok zayebancijom? Ovaj brazilac u razgovoru samo ponavlja ok ili šta?
Nadam se da je OK sad
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- alan_kardec
- Kontakt:
Ajzea je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/tiagoman ... -ok/173087alan_kardec je napisao/la:Može li neko reći šta je fora sa ovom ok zayebancijom? Ovaj brazilac u razgovoru samo ponavlja ok ili šta?
Nadam se da je OK sad
OK je!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
sportskilaik
- Kontakt:
Razocara me asistent nabijem ga u pakas, mogo bih ga zegat malo!
- invincible1921
- Kontakt:
Realno Joco jeste kvalitetom za zelju, ali totalno se nije uklopio....isto ko da ne prica ni sa jednim igracem totalno je OUT iz tima
=\_1921_/=
Sve OK ?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
OKOkolele je napisao/la:Sve OK ?
Tiago ok je zakacio "lijevom" nogom loptu,bas joj skreno pravac.
Sad mi jos vise krivo sto mu ponostise cist gol u Sirokom.
Sad mi jos vise krivo sto mu ponostise cist gol u Sirokom.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ova zajebancija oko Tiaga bi u stvarnosti nekako ovako izgledala ...
[youtube][/youtube]
Jedan od najdražih filmova. OK!
[youtube][/youtube]
Jedan od najdražih filmova. OK!
Toga je meni zao. Kvalitetom je top igrac, al nekako mi bas djeluje pogubljeno kao da ga neko puskom tjera da bude tu. Tiaga smo docekali na derbiju, docekat cemo i njega (mozda na hadisonu).invincible1921 je napisao/la:Realno Joco jeste kvalitetom za zelju, ali totalno se nije uklopio....isto ko da ne prica ni sa jednim igracem totalno je OUT iz tima
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
To bi bilo O.K.godrina je napisao/la:Toga je meni zao. Kvalitetom je top igrac, al nekako mi bas djeluje pogubljeno kao da ga neko puskom tjera da bude tu. Tiaga smo docekali na derbiju, docekat cemo i njega (mozda na hadisonu).invincible1921 je napisao/la:Realno Joco jeste kvalitetom za zelju, ali totalno se nije uklopio....isto ko da ne prica ni sa jednim igracem totalno je OUT iz tima
Trenutno korisnika/ca: b00t, itatabisine, kontra i 51 gost.