Jeste koliko sam ja cuo, ispracaj igraca na utakmicuBosnier je napisao/la:To nesto organizovano ?Cuspajz je napisao/la:u 14 h 30 svi na grbavicu pobijeda i titula
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
e hebiga sad sad imam obaweza heboga sto se sinoc nije to objawilo na forumu!!??Zeljo-Sarajevo je napisao/la:Jeste koliko sam ja cuo, ispracaj igraca na utakmicuBosnier je napisao/la:To nesto organizovano ?Cuspajz je napisao/la:u 14 h 30 svi na grbavicu pobijeda i titula
Valjda nije izradashkembe je napisao/la:u 14 h 30 svi na grbavicu pobijeda i titula
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
nije izrada objavljeno je sinoc na zvanicnim forumima a posto vecina raje nema pristup navedenim pozvani su svi koji mogu da dodzu 14h 30 stadion grbavica
Jučer razgovaram sa jaranom koji je okorjeli navijač Veleža.
Kaže on, ma svi su u Mostaru znali da je prodata utakmica Velež-Željo.
Mene je to iznerviralo i onda sam ga pitao kako su znali? Kaže on, pa znali su.
Onda sam ga pitao zašto je onda Šeha bio igrač utakmice i zašto je Velež pogađao stative i sl? Kaže on pa to je zato da ne bude providno. Dobro rekoh, a šta da se omakla lopta u go kad je Velež pogodio stativu, rekoh bilo bi 1:1? Kaže on, pa Željo bi zabio još jedan. Onda sam ga pitao, a što je onda Željo zabio drugi gol kad mu je bilo dovoljno 1:0. Opet mu je izgovor bio, da nebi bilo providno.
Nakon ovakvog razgovora, rekao sam mu da ja još uvijek mislim da je sva ta priča pokušaj umanjivanja i blaćenja Željinog ovogodišnjeg uspjeha. On se nije složio.(naravno)
Nakon toga on je ugledao istaknutu sliku Edina Džeke i počeo da govori kako ga ne zanima uopšte rezultat Wolsburgha nego samo da golove zabija Džeko i Miske. Nakon nekoliko pohvalnih rečenica za Edina Džeku, ja sam naglasio činjenicu da je Edin Džeko Željino dijete.
A onda je počeo sa onom klasičnom pričom. Kaže: kakvo je to Edin Željino dijete kada ste ga zvali kloc?
Ja kao prvo i znam da večina manijaka i ljudi koji navijaju za Želju nisu takve stvari govorili za Džeku, nego je to govorila ona uža grupa ljudi, koji se hrane mahalanjem i pljuvanjem po bilo kome. To sam mu i objasnio, ali on je opet pravio kisele face i negodovao na takve stvari.
Nakon svega toga sam zaključio da su svi LJUBOMORNI na Željine uspjehe, kako u proizvodnji mladih vrhunskih igrača, tako i u uspjesima na Fudbalskoj sceni. Na sve načine pokušavaju da umanje, da ukaljaju Željin uspijeh i Željinu veličinu. Najviše u tome prednjače naše Komšije, zato u inat svima uzmimo Titulu i dajmo im još više razloga da ih nagriza ljubomora...
LJUBOMORNE DUŠE MOGU DA GA PUŠE ! ! !
ŽELJO ŠAMPION ! ! !
Kaže on, ma svi su u Mostaru znali da je prodata utakmica Velež-Željo.
Mene je to iznerviralo i onda sam ga pitao kako su znali? Kaže on, pa znali su.
Onda sam ga pitao zašto je onda Šeha bio igrač utakmice i zašto je Velež pogađao stative i sl? Kaže on pa to je zato da ne bude providno. Dobro rekoh, a šta da se omakla lopta u go kad je Velež pogodio stativu, rekoh bilo bi 1:1? Kaže on, pa Željo bi zabio još jedan. Onda sam ga pitao, a što je onda Željo zabio drugi gol kad mu je bilo dovoljno 1:0. Opet mu je izgovor bio, da nebi bilo providno.
Nakon ovakvog razgovora, rekao sam mu da ja još uvijek mislim da je sva ta priča pokušaj umanjivanja i blaćenja Željinog ovogodišnjeg uspjeha. On se nije složio.(naravno)
Nakon toga on je ugledao istaknutu sliku Edina Džeke i počeo da govori kako ga ne zanima uopšte rezultat Wolsburgha nego samo da golove zabija Džeko i Miske. Nakon nekoliko pohvalnih rečenica za Edina Džeku, ja sam naglasio činjenicu da je Edin Džeko Željino dijete.
A onda je počeo sa onom klasičnom pričom. Kaže: kakvo je to Edin Željino dijete kada ste ga zvali kloc?
Ja kao prvo i znam da večina manijaka i ljudi koji navijaju za Želju nisu takve stvari govorili za Džeku, nego je to govorila ona uža grupa ljudi, koji se hrane mahalanjem i pljuvanjem po bilo kome. To sam mu i objasnio, ali on je opet pravio kisele face i negodovao na takve stvari.
Nakon svega toga sam zaključio da su svi LJUBOMORNI na Željine uspjehe, kako u proizvodnji mladih vrhunskih igrača, tako i u uspjesima na Fudbalskoj sceni. Na sve načine pokušavaju da umanje, da ukaljaju Željin uspijeh i Željinu veličinu. Najviše u tome prednjače naše Komšije, zato u inat svima uzmimo Titulu i dajmo im još više razloga da ih nagriza ljubomora...
LJUBOMORNE DUŠE MOGU DA GA PUŠE ! ! !
ŽELJO ŠAMPION ! ! !
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Na kojim forumima je to bilo objavljeno? Ja imam pristup na manijaci.ba ali tamo ne pise nista u vezi s tim, pa te zato pitam . . .Cuspajz je napisao/la:nije izrada objavljeno je sinoc na zvanicnim forumima a posto vecina raje nema pristup navedenim pozvani su svi koji mogu da dodzu 14h 30 stadion grbavica
http://www.themaniacs.orgsoi je napisao/la:Na kojim forumima je to bilo objavljeno? Ja imam pristup na manijaci.ba ali tamo ne pise nista u vezi s tim, pa te zato pitam . . .Cuspajz je napisao/la:nije izrada objavljeno je sinoc na zvanicnim forumima a posto vecina raje nema pristup navedenim pozvani su svi koji mogu da dodzu 14h 30 stadion grbavica

Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
Jos veceras se komsinice oprastaju od evrope i jos veceras BiH dobija novog prvaka
VOLIM TE ZELJO
VOLIM TE ZELJO
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kako je mocno cuti ovako nesto, rodjak mi se javlja iz Rochestera, ima 15 god. i pita me "gdje mogu gledati veceras Zelju" Oni debili ne daju prenos fuuuuuuuuuuuuj ! Prati se Zeljo i tamo. . .
- NADIR STRAŠNI
- Kontakt:
Moželi mi neko teći, je li istina da zagrebački Dinamo želi dovesti Amara Osima za trenera, hrvatski mediji izjavljuju da je to trenutno jedina Mamićeva želja
"Je..š mjesto koje nema šljive"
I Sarajevo je htjelo Tonija, ali nema !NADIR STRAŠNI je napisao/la:Moželi mi neko teći, je li istina da zagrebački Dinamo želi dovesti Amara Osima za trenera, hrvatski mediji izjavljuju da je to trenutno jedina Mamićeva želja

Zadnja izmjena: 1921, dana/u 15 maj 2010, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Tačno je, a i sam znaš kako je teško dovesti igrača/trenera koji je pod ugovorom 4 GODINE.NADIR STRAŠNI je napisao/la:Moželi mi neko teći, je li istina da zagrebački Dinamo želi dovesti Amara Osima za trenera, hrvatski mediji izjavljuju da je to trenutno jedina Mamićeva želja

1996
- NADIR STRAŠNI
- Kontakt:
ma neka on, odvede želju u ligu prvaka, pa ga neće tražiti samo Dinamo, bići njih još

"Je..š mjesto koje nema šljive"
Ova kisurina nikad da stane, ima da bude vaterpola na Kosevu. 

× Plava krv ispod koze ×
-
- Kontakt:
Ma nema to veze, jednostavno Amar zadugo nece iz Zelje. Pa otisli bi u Zagreb po njega i oteli gacassanova je napisao/la:Tačno je, a i sam znaš kako je teško dovesti igrača/trenera koji je pod ugovorom 4 GODINE.NADIR STRAŠNI je napisao/la:Moželi mi neko teći, je li istina da zagrebački Dinamo želi dovesti Amara Osima za trenera, hrvatski mediji izjavljuju da je to trenutno jedina Mamićeva želja

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Zna li neko u koliko je snimka na Vogosci?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ako odvede Želju u Ligu prvaka moći će se nadati angažmanu u gradačačkoj Zvijezdi naredne sezone!NADIR STRAŠNI je napisao/la:ma neka on, odvede želju u ligu prvaka, pa ga neće tražiti samo Dinamo, bići njih još![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A đe da znam?!
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Pablo11 i 61 gost.