BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Eh da nas Pape vodi sigurno bi pobijedili, jer Pape kad ustane i vidi da pada kisa zna da cemo sigurno dobit tekmu, on nikad ne gubi po kisi
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, ko mu yebe mater: 1:0 protiv Walesa u najruznijoj utakmici u historiji fudbala, 0:1 na Kipru u reprizi Litvanije + Rapsodija u barazu protiv slabijeg protivnika = France 2016!

Suskavac mu dala Legea a kapu mazno Halilovicu. Saja je bio spreman za sve meteoroloske uvijete.JohnCleese je napisao/la:Eh da nas Pape vodi sigurno bi pobijedili, jer Pape kad ustane i vidi da pada kisa zna da cemo sigurno dobit tekmu, on nikad ne gubi po kisi
- Goalgetter
- Kontakt:
Da su Dzeko i Besic tu, bio bih optimistican, ovako, bez njih dvojice, za 70% smo slabija repka. Jako malene sanse za pobjedu.
Pa ne baš 70 %, jer to nas svrstava u rang Moldavije, ali sigurno nekih 30-40 % smo slabiji. Džeko je po meni nenadoknadiv i dijelim mišljenje da su ova dvojica tu, ja bih već sad pripremio lijekove za KiparGoalgetter je napisao/la:Da su Dzeko i Besic tu, bio bih optimistican, ovako, bez njih dvojice, za 70% smo slabija repka. Jako malene sanse za pobjedu.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ja jos ne mogu da povjerujem da bi Dzeko mogao imati minutazu u subotu. Mislim, povrijedio se pred kamerama na utakmici, Roma potvrdila..... Dakle, nije jedna od onih 'povreda' kad bi Ferguson otpisao Rooneya za ovu sezonu, pa on za 5 dana igra 90 minuta. Cudno....

- DragonGirl
- Kontakt:
Nakon svih onih prognoza, nimalo obećavajućih, vidjeti ga na treningu je stvarno, u najmanju ruku čudno. U svakom slučaju, forsirati se neće sigurno, niti bi to bilo pametno zbog njega samog, ali ako se bude osjećao spremnim za barem 10-20 minuta, on će odigrati sigurno 10-20 minuta.
U svakom slučaju, neka tebe sa nama kapitenu!

U svakom slučaju, neka tebe sa nama kapitenu!

- Goalgetter
- Kontakt:
Nije trenirao @Dragongirl ja mislim, radio je po posebnom nekom programu, koliko ja znam bez lopte, vidi se i na slici, jer je u patikama.
Sutra cemo vidjeti hoce li obaviti trening sa ekipom.
Ali svakako, lijepo ga je vidjeti na terenu.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ima slika na klixu, mobitel mu u dzepu na terenuGoalgetter je napisao/la:Nije trenirao @Dragongirl ja mislim, radio je po posebnom nekom programu, koliko ja znam bez lopte, vidi se i na slici, jer je u patikama.

- Goalgetter
- Kontakt:
Zna se ko je babo.SlevinKelevra je napisao/la: Ima slika na klixu, mobitel mu u dzepu na terenu![]()
Moze sta hoce

- DragonGirl
- Kontakt:
Znam da nije trenirao i da je radio po posebnom programu, ali eto bio je prisutan, na to sam mislila. Nisam neki optimista, ali se nadam da bi u najboljem slučaju mogao odigrati barem koju minutu pa možda čak i poluvrijeme.Goalgetter je napisao/la:Nije trenirao @Dragongirl ja mislim, radio je po posebnom nekom programu, koliko ja znam bez lopte, vidi se i na slici, jer je u patikama.

- Goalgetter
- Kontakt:
Minutica barem.DragonGirl je napisao/la:Znam da nije trenirao i da je radio po posebnom programu, ali eto bio je prisutan, na to sam mislila. Nisam neki optimista, ali se nadam da bi u najboljem slučaju mogao odigrati barem koju minutu pa možda čak i poluvrijeme.Goalgetter je napisao/la:Nije trenirao @Dragongirl ja mislim, radio je po posebnom nekom programu, koliko ja znam bez lopte, vidi se i na slici, jer je u patikama.

Najbolje bi bilo da ne bude potrebe da uopste ulazi u igru, da ovi sto su na terenu odrade posao, i Edin zaigra spreman na Kipru.

- DragonGirl
- Kontakt:
I minutica znači...Goalgetter je napisao/la:Minutica barem.![]()
![]()
Najbolje bi bilo da ne bude potrebe da uopste ulazi u igru, da ovi sto su na terenu odrade posao, i Edin zaigra spreman na Kipru.

Tačno, to bi bilo najbolje, ali za svaki slučaj, nek on bude u pripravnosti.

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kaze neko u komentarima: Hoce li Amra uzimati prezime? Amra BaboGoalgetter je napisao/la:Zna se ko je babo.SlevinKelevra je napisao/la: Ima slika na klixu, mobitel mu u dzepu na terenu![]()
Moze sta hoce
![]()

Danas Begović hladno uđe ispred u banku,meni trebalo leći neka svota,ja sav sretan 60 maraka bla bla,ja pustim hajd reko važna je tekma da ne čeka da se ne ljuti Meša,kad ono ni 5 ni 6 zatraži 5000 eura :O
Ko da gledam u petak su đe u kafani,u subotu 3-0 na poluvremenu za nas

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Jedinstvena prilika da vidimo kako repka funkcionise bez Dzeke, mislim da cemo slaviti protiv Velsa, previse se straha uvuklo bez potrebe.
Poslozit ce to Mesa mirno spavajte, momci ce dati sve od sebe.
Poslozit ce to Mesa mirno spavajte, momci ce dati sve od sebe.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
A ma obe pobjede ljudi, morate vjerovatii. Previše smo se prepali, ne znam zbog čega.. :/ Samo jako, vedo će nama dobro zamijeniti dzeku, tako da ne treba brinuti previse
samocelik je napisao/la:Danas Begović hladno uđe ispred u banku,meni trebalo leći neka svota,ja sav sretan 60 maraka bla bla,ja pustim hajd reko važna je tekma da ne čeka da se ne ljuti Meša,kad ono ni 5 ni 6 zatraži 5000 eura :O

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DragonGirl
- Kontakt:
Za njega je tih 5 000 eura vjerovatno ko za tebe 5 maraka, ali šta ćeš...samocelik je napisao/la:Danas Begović hladno uđe ispred u banku,meni trebalo leći neka svota,ja sav sretan 60 maraka bla bla,ja pustim hajd reko važna je tekma da ne čeka da se ne ljuti Meša,kad ono ni 5 ni 6 zatraži 5000 eura :O

A sinoć su bili u Carpe Diemu, ko i uvijek, otkad su otkrili taj kafić, ne znaju nigdje drugo otići