dubrovnik je napisao/la:Micron je napisao/la:@defour s tom postavom bi i od kipra primili 2 sigurno a kamoli od bejla i kompanije
Mozes li mu sugerirati promjene koje mogu poboljsati tim koji je on postavio? Ne vjerujem da mislis da je Hadzic taj tip igraca koji ce sprijecavati te golove od kojih strahujes. Osobno mislim da Edin nece igrati i zamijenio bi njega sa Salihovicem, Susicem ili Hodzicem. Ovisno o nacinu na koji ce Mesa poceti. Ne znam uopce koga drugog bi tu mogli zamijeniti a da to unaprijedi sastav BiH.
iskreno nisam ljubitelj nit hadzica, tss-a i ostalih safetovih pulena, docekao sam da safeta otjeraju valjda ce i ove nekad il sto se mene tice ne moraju ih tjerati al sto dalje od terena

aa sto se te postave tice raja jos ne shvata da mi sa dva spica mozemo igrati protiv litvanaca, estonaca i ostale raje a izaci sa samo dva igraca u sredini, od kojih je jedan takav tip igraca mora imati pored sebe nekoga ko ce obavljati dobar dio defanzivnog posla i za njega, protiv velsa i ocekivati nas posjed lopte i da ce dva igraca moci pokriti citav teren tj igru prema naprijed i nazad je smjesno jer vidjeli smo protiv belgije npr. da sa harisom, besicem i pjanicem nismo nista mogli, a sa navedenom taktikom kad bi pjanica opet zatvorili kao protiv belgije, svoje prilike bi morali cekati preko visce i ko vec bude na suprotnoj strani a i vels bi imao nadmoc u sredini, bez treceg igraca u vezi ne bi trebali poceti