FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- el_fenomeno
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
3:0 za Sarajevo.
sarajlija89 je napisao/la:juventino i interista se oko toga slazu apsolutnocappy je napisao/la:danas aBd 3-0 ocekujem!!!!!!! bolji smo najmanje 3 puta od zelje i to cemo im pokazat![]()
![]()
nabolja smo ekipa u ligi sto cemo danas pokazat aBd....
MI SMO DIVOVI
Opet ti ... po cemu ste to najbolja ekipa u ligi ?
× Plava krv ispod koze ×
naravno sarajlija nema oko toga spora ni sekunde
zna se da smo divovi!!!!!!! FORZA SARAJEVO

otpravnik_vozova je napisao/la: Nisi mi odgovorio na pitanje pa te ne smatram kompetentnim za dalju raspravu!
Čekam odgovor i dalje....

potkivac fakat zeli na silu ispasti ........ kompetentan

Po prikazanoj igriMaliMemo je napisao/la: Opet ti ... po cemu ste to najbolja ekipa u ligi ?
bas kao sto si ti za 2 dana postao najveci debil foruma po prikazanim postovima
-
- Kontakt:
Niasam bio zbog obaveza u JNA i ne sjecam se da sam cuo da je bilo nekog belaja, mozda i jesteUPS je napisao/la:otpravnik_vozova je napisao/la:Ima li ovdje neki navijač (sa ličnom) da mi odgovori?otpravnik_vozova je napisao/la:Vrijeme: Proljeće 1988 godina
Utakmica koja se igrala taj dan na koševu: Sarajevo - Partizan
Rezultat: 2-2
Strijelci: 2xMusemić, 2xBatrović
Može li mi neki stariji navijač Sarajeva (ako ih i ima ovdje) reći tačno i iskreno kakav se belaj desio tog dana???![]()

Ako se dobro sjecam 88 protiv partizana je bila frka ispred stadiona. grobari su bili okruzeni policijom no kada su horde dosle pofajtali su se iako je bilo policije. trebalo je par minuta da se razdvoje. sa grobarima je najveca frka bilo 90-te protiv zelje kada su dobro demolirali cijeli grad. znam da sui bili ispred holideja gdej su im igraci bili. o ciglanama nisam nikada nista cuo. Od svih tucnjava i frka hordi mislim da je najgora bila protiv, zna se, celika na kosevskom brdu- nedgje 89 ili 90-ta.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
po kvalitetu ekipe sigurno nabolji....UPS je napisao/la:Po prikazanoj igriMaliMemo je napisao/la: Opet ti ... po cemu ste to najbolja ekipa u ligi ?
al kazem..kod nas u ovoj ligi to ne vazi...vazno je bit nabolji van terena

ma sta ce skretnicar..smjesna ekipa...pa vidi im imena u ekipi

al dobro imaju amara,fizicki najspremniji...to ne mogu osporit....i plus ovo gore navedeno....dosta za prvo mjesto

al sto se nekog kvaliteta tice....sigurno smo bolji............pa oni samo u prekidima nesto mogu napravit i trkom....to im je sva igra gledo sam ih
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 15 maj 2010, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma nema , meljete sve pred sobom.UPS je napisao/la:Po prikazanoj igriMaliMemo je napisao/la: Opet ti ... po cemu ste to najbolja ekipa u ligi ?
× Plava krv ispod koze ×
Pa, vas smo vec samljeli. Danas vam je popravniMaliMemo je napisao/la:Ma nema , meljete sve pred sobom.UPS je napisao/la:Po prikazanoj igriMaliMemo je napisao/la: Opet ti ... po cemu ste to najbolja ekipa u ligi ?

I evo jos jednom kako je Kosevo izgledalo protiv Man Uniteda da ovi strumfici malo vide kako je to igrati na drugom
najvecem stadionu u bivsoj jugi za razliku od...

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 15 maj 2010, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro djeca na popravnom obično prođu, rijetko koga obore.
Pa i mi ćemo danas biti milostivi pa ćemo im ostaviit jedan bod

Pa i mi ćemo danas biti milostivi pa ćemo im ostaviit jedan bod

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- sarajlija89
- Kontakt:
ma jbacemo im.....
Bog prasta ali mi ne
samo ova kisa
kakav li je teren...ipak smo mi tehnicki potkovana ekipa za razliku od snagatora sa sugavice 

Bog prasta ali mi ne

samo ova kisa

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Uprava napolje
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Nek' pada kiša.
Dobijamo na kiši,tradicija tako kaže

Dobijamo na kiši,tradicija tako kaže

"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
Juventino, bolje ti je brini se za Juventus veceras protiv Milana, a Zeljo je vec dobiosarajlija89 je napisao/la:ma jbacemo im.....![]()
Bog prasta ali mi ne![]()
samo ova kisa![]()
kakav li je teren...ipak smo mi tehnicki potkovana ekipa za razliku od snagatora sa sugavice

- sarajlija89
- Kontakt:
naleti kod nas na temu nije losejuveboy je napisao/la:Juventino, bolje ti je brini se za Juventus veceras protiv Milana, a Zeljo je vec dobiosarajlija89 je napisao/la:ma jbacemo im.....![]()
Bog prasta ali mi ne![]()
samo ova kisa![]()
![]()
![]()
hehe, Forza juve !

a na kosevu samo pobjeda sarajeva dolazi u obzir

izjava VELIKOG COVJEKA ALAIMA
Muhamed Alaim se proteklih dana rijetko oglašavao. Ima pravo na ljutnju, budući se radi o istinskoj sportskoj i ljudskoj veličini. Dijete je Sarajeva, sa bordo timom je prošao sve, od šljakastih terena, do evropskih nastupa. Drugi su odlazili, punili džepove, a on je ostajao. Ni selektori nisu imali razumjevanja za njegove golmanske kvalitete, pa su podobniji bili, nekad Melher, nekad Tripić, Stojkić ili neki deseti anonimus...
- U meni ima gorčine, nakupilo se svega ovih godina, ali ja svakom mogu pogledati u lice. Ne znam kako je drugima. Uoči derbija, bilo je svakojakih natpisa, koji nisu tačni i boljeli su me kao dijeteta ovog kluba, kao čovjeka ovog grada. Ali sve bude i prođe.
Nije nas odbio, jer smo se sretali na terenima po Semizovcu, Hrasnici, Butmiru, kada je Alaim predvodio talentovanu generaciju sa Škorom, Dudom, Berberovićem, Milakom, Pelakom, Bogilovićem, Janjošem...
- Volio bih da nam se vrati Džemo Berberović, tako da bi se okosnica one juniorske ekipe mogla vratiti na Koševo, da zajedno izađemo u Evropu.
Kako preko i protiv Želje?
- Vjerujem da možemo hladne glave dobiti ovaj derbi.
Da li je lakše bez publike?
- Zlonamjerni su bili tekstovi sa navodnim izjavama nekih naših igrača da nam je lakše bez navijača. Znam dobro svih ovih godina ko su, šta su, kakvi su naši navijači. Najbolji na svijetu. Bez njih će biti teško, ali za naše prave navijače, pobjedit ćemo akobogda Želju!
Koje igrače najviše cijenite kod rivala?
- Brković i Osim su najbolji «igrači» Želje.
Kako mislite da su oni najbolji, pa oni ne igraju?
- Znaš ti dobro zašto mislim da je pomenuti dvojac najbolji kod komšija.
Kojeg igrača na terenu se najviše pribojavate?
- Trio «BBB», Bučan, Bekrić i Bešlija su najopasniji na terenu.
Ide li Sarajevo u Evropu?
- Akobogda igrat ćemo u Evropi bez obzira kako završi derbi - izjavio je za «San» Alaim.
al im ga suknu Alaim
Muhamed Alaim se proteklih dana rijetko oglašavao. Ima pravo na ljutnju, budući se radi o istinskoj sportskoj i ljudskoj veličini. Dijete je Sarajeva, sa bordo timom je prošao sve, od šljakastih terena, do evropskih nastupa. Drugi su odlazili, punili džepove, a on je ostajao. Ni selektori nisu imali razumjevanja za njegove golmanske kvalitete, pa su podobniji bili, nekad Melher, nekad Tripić, Stojkić ili neki deseti anonimus...
- U meni ima gorčine, nakupilo se svega ovih godina, ali ja svakom mogu pogledati u lice. Ne znam kako je drugima. Uoči derbija, bilo je svakojakih natpisa, koji nisu tačni i boljeli su me kao dijeteta ovog kluba, kao čovjeka ovog grada. Ali sve bude i prođe.
Nije nas odbio, jer smo se sretali na terenima po Semizovcu, Hrasnici, Butmiru, kada je Alaim predvodio talentovanu generaciju sa Škorom, Dudom, Berberovićem, Milakom, Pelakom, Bogilovićem, Janjošem...
- Volio bih da nam se vrati Džemo Berberović, tako da bi se okosnica one juniorske ekipe mogla vratiti na Koševo, da zajedno izađemo u Evropu.
Kako preko i protiv Želje?
- Vjerujem da možemo hladne glave dobiti ovaj derbi.
Da li je lakše bez publike?
- Zlonamjerni su bili tekstovi sa navodnim izjavama nekih naših igrača da nam je lakše bez navijača. Znam dobro svih ovih godina ko su, šta su, kakvi su naši navijači. Najbolji na svijetu. Bez njih će biti teško, ali za naše prave navijače, pobjedit ćemo akobogda Želju!
Koje igrače najviše cijenite kod rivala?
- Brković i Osim su najbolji «igrači» Želje.
Kako mislite da su oni najbolji, pa oni ne igraju?
- Znaš ti dobro zašto mislim da je pomenuti dvojac najbolji kod komšija.
Kojeg igrača na terenu se najviše pribojavate?
- Trio «BBB», Bučan, Bekrić i Bešlija su najopasniji na terenu.
Ide li Sarajevo u Evropu?
- Akobogda igrat ćemo u Evropi bez obzira kako završi derbi - izjavio je za «San» Alaim.
al im ga suknu Alaim
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

pa svi im se smiju, svi znaju sta rade, samo se oni furaju. ali treba ih razumjeti bolje i ovo nego borba za opstanak

Znam da vam je on u očima heroj nakon onih nesretnih dešavanja u Širokom brijegu ali daleko od toga da je ikada imao kvalitete za državnu selekciju, ta i sami ste ga jedno vrijeme hakali gdje god ste stigli. I aferim mu za ovu izjavu u vezi Brkovića i Osima. 

... mi ne biramo, mi smo izabrani...