Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
JavierBosnia
-
Kontakt:
Postao/la JavierBosnia » 07 okt 2015, 17:48
Pirke je napisao/la:Nadam se da ce Lulic i Kolasinac biti spremni...
Sta je sada sa Seadom???
Seo vuče onu povredu već neko vrijeme, vjerovatno su osjetili neki bol pa ne želi riskirati. Lula ce bit spreman.
U slucaju da Seo ne bude mogao, tu je i Zuka koji bi mozda mogao i prije Kolasinca u prvih 11
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
Fidelis
-
Kontakt:
Ma pustite novinare,neki od njih samo cekaju bilo kakvu negativu pa pozure ko na mustuluk.Bazdarevic kaze,propustit ce vecerasnji trening a novinar to prevede,otpali za utakmicu.
Ne lovite se na gluposti.
-
Trinity74
-
Kontakt:
Neko se ovdje pravo igra sa živcima svih nas .. Nije nam dovoljan stres svaki dan pa još i ova otkazivanja, povrede... Ako nije sve ovo novinarsko maslo ili daj Bože neka taktička varka onda jbg

-
Virtu4l
-
Kontakt:
Sve su ovo igrice za selektora Velsa, svi ce oni zaigrati

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Elegant
-
Kontakt:
Sta ovo najvljuju jaku kisu za vikend, valjda nece biti problema.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 07 okt 2015, 18:21
Elegant je napisao/la:Sta ovo najvljuju jaku kisu za vikend, valjda nece biti problema.

Bice gadno vrijeme ovih dana, vrhunac u subotu i nedjelju. Jake kise, nevrijeme.
Neka @unofficialpage potvrdi.
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2015, 18:39
Zenica ima lijep teren, kisa to nece unistiti osim atmosfere ali kada su u pitanju nasi navijaci ista je uvijek na vrlo visokom nivou.
Zukanovic bi morao startati. Trenutno je nas stoper sa najboljom formom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Donnie Darko
-
Kontakt:
Postao/la Donnie Darko » 07 okt 2015, 18:47
Omerbavarac je napisao/la:Zenica ima lijep teren, kisa to nece unistiti osim atmosfere ali kada su u pitanju nasi navijaci ista je uvijek na vrlo visokom nivou.
Trenutno je nas igrac sa najboljom formom. Konstantno na visini zadatka.
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2015, 18:50
Donnie Darko je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Zenica ima lijep teren, kisa to nece unistiti osim atmosfere ali kada su u pitanju nasi navijaci ista je uvijek na vrlo visokom nivou.
Trenutno je nas igrac sa najboljom formom. Konstantno na visini zadatka.
Tim bolje.
Suludo bi bilo ostaviti ga na klupi iako mislim da nema sanse da se to desi, Mesa je izuzetno pametan covjek i pocetnicke greske sigurno nece praviti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 07 okt 2015, 18:56
Nije pitanje hoce li Zukanovic poceti, nego samo hoce li na stoperu, beku ili poziciji defanzivnog veznog.
Ja bi ga licno volio najvise vidjeti na poziciji lijevog beka, tu je najbolje partije u repci pruzao, a i u Chievu.
Problem je samo sto po toj strani Bale, a Zuka nije bas najbrzi.
-
Dado
-
Kontakt:
defour je napisao/la:Begovic
Mujdza Spahic Zukanovic Kolasinac
Visca Grahovac Pjanic Lulic
Dzeko Ibisevic
Jednostavna formacija sa kojom ih mozemo uzeti, Pjanic bi bio malo slobodniji jer bi mu Grahovac cuvao ledja a u tom slucaju Mire je onaj pravi bas kao i Romi kada ima pored sebe nekoga, obicno je u reprezentaciji u zadnje vrijeme sam u sredini, bez obzira sto je iza sebe imao Medunjanina i Besica, on jednostavno mora imati nekog do sebe s kim moze odigrati brzo, a Srdjan je taj igrac koji u slucaju potrebe moze malo i naprijed krenuti i dati dobar zadnji pas. Po meni mozda i kompletniji igrac od Besica. Eventualno, mozda na lijevog beka Zukanovica jer Kolasinac nije u formi a pored Spahe Tonija i to je to. Ako ne bude islo, gurnuti Hodzica u spic i tri boda su nasa sigurno.
I da, ako Bog da kad se plasiramo u braz i kad se Grahovac dokaze na ovoj poziciji, Besica premjestiti na desnog beka i vidjeli bi da bi dobili igraca na toj poziciji za nekoliko buducih ciklusa, garantujem da bi tu odigrao strasno, pogotovo jer mu ta pozicija uopste nije strana.
Ovo su samo ipak neke moje zamisli, a kako ce to Mesa posloziti ostaje da vidimo

Dobra formacija ako igraju Dzeko i Lulic ali nadam se da nisi ozbiljan sa Grahovcem. Prvo da ubacis momka u vatru u debiju i to protiv Velsa na jednoj od najvaznijih utakmica u najmanju ruku nije fer prema samom igracu. Drugo Pjana mora imati nekoga iza seve sa kim je vec prije igrao. DM i AM moraju znati jedan drugom citati misli. Trece pored Salihovica kojem je to prirodna pozicija i koji je u dobroj fizickoj formi bilo bi smijesno stavljati bilo koga drugog.
-
Micron
-
Kontakt:
dubrovnik je napisao/la:Micron je napisao/la:@defour s tom postavom bi i od kipra primili 2 sigurno a kamoli od bejla i kompanije
Mozes li mu sugerirati promjene koje mogu poboljsati tim koji je on postavio? Ne vjerujem da mislis da je Hadzic taj tip igraca koji ce sprijecavati te golove od kojih strahujes. Osobno mislim da Edin nece igrati i zamijenio bi njega sa Salihovicem, Susicem ili Hodzicem. Ovisno o nacinu na koji ce Mesa poceti. Ne znam uopce koga drugog bi tu mogli zamijeniti a da to unaprijedi sastav BiH.
iskreno nisam ljubitelj nit hadzica, tss-a i ostalih safetovih pulena, docekao sam da safeta otjeraju valjda ce i ove nekad il sto se mene tice ne moraju ih tjerati al sto dalje od terena

aa sto se te postave tice raja jos ne shvata da mi sa dva spica mozemo igrati protiv litvanaca, estonaca i ostale raje a izaci sa samo dva igraca u sredini, od kojih je jedan takav tip igraca mora imati pored sebe nekoga ko ce obavljati dobar dio defanzivnog posla i za njega, protiv velsa i ocekivati nas posjed lopte i da ce dva igraca moci pokriti citav teren tj igru prema naprijed i nazad je smjesno jer vidjeli smo protiv belgije npr. da sa harisom, besicem i pjanicem nismo nista mogli, a sa navedenom taktikom kad bi pjanica opet zatvorili kao protiv belgije, svoje prilike bi morali cekati preko visce i ko vec bude na suprotnoj strani a i vels bi imao nadmoc u sredini, bez treceg igraca u vezi ne bi trebali poceti
-
Captain4
-
Kontakt:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Captain4 je napisao/la:
Daj molim te pusti se ih kladioničarskih fazona , u fudbalu je sve moguće . Andora je imala remi sa Velsom do zadnjih par minuta. Sve je moguće.
nisu to fazoni prijatelju moj, to je ISTINA....onaj ko prati desavanja oko utakmica i kvota, taj zna o cemu pricam!....ponavljam, volio bi da pobjedimo, da onda i gledam utakmicu u utorak, al siguran sam da necemo nazalost

.....jer kad je kvota 1,85 - tad uvijek X bude!!!!
Svašta sam čuo , al' ovo je vrhunac.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 07 okt 2015, 19:35
Goalgetter je napisao/la:Elegant je napisao/la:Sta ovo najvljuju jaku kisu za vikend, valjda nece biti problema.

Bice gadno vrijeme ovih dana, vrhunac u subotu i nedjelju. Jake kise, nevrijeme.
Neka @unofficialpage potvrdi.
Modeli variraju cijeli dan, jutros je bilo dosta manje kiše, totali su bili dosta manji ali su ponovo vratili i povečali totale kiše u odnosu na predhodne dane. Po ovome što vidim cijeli dan bi kiša padala a najviše bi je palo u noći. Jaka kiša bi počela oko 14h i padala bi cijeli dan i noć. Ali vidjet ćemo, ima još vremena za promjene. Moje mišljenje je da GFS model pretjeruje i da, kao i obično kad je ovaj model u pitanju, neće biti ništa od ove kiše, hoće padat ali dosta manje nego što govore.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Captain4
-
Kontakt:
Elegant je napisao/la:Unosis negativnu energiju bez potrebe, idi uplati X na kladionici i zaradi. Nije ti prvi put da ovo radis, ocigledno ovo ciljano radis.
Pusti nas ostale da vjerujemo u pobjedu protiv Velsa i kasnije Kipra, sto je sasvim realno i moguce.
Neka onda odigra X i nastavi taj svoj ritual . Ali aBd svako ko odigra X ili 2 će pasti na listiću !
"We need to suffer. And we need to fight."
-
mostar_mo
-
Kontakt:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:Captain4 je napisao/la:
Daj molim te pusti se ih kladioničarskih fazona , u fudbalu je sve moguće . Andora je imala remi sa Velsom do zadnjih par minuta. Sve je moguće.
nisu to fazoni prijatelju moj, to je ISTINA....onaj ko prati desavanja oko utakmica i kvota, taj zna o cemu pricam!....ponavljam, volio bi da pobjedimo, da onda i gledam utakmicu u utorak, al siguran sam da necemo nazalost

.....jer kad je kvota 1,85 - tad uvijek X bude!!!!
Hvala ti drug što si mi dao formulu da se obogatim ...znači uvijek X kvota 1,85 ...A ja se čudim kako ovi svi kladioničari vozaju X6.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
FliX
-
Kontakt:
Moze li kad je kvota 2,00 pa kad krene "padat".. da uspijem(o) uhvatit momenat kad bude 1,85 ???
-
Momciluk
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Sve su ovo igrice za selektora Velsa, svi ce oni zaigrati

Ne znam zasto al ja dosad nisam imao ni najmanjeg straha da li ce Dzeko igrati, ubijedjen sam nekako da hoce.. a i inace je takva atmosfera i na forumu i medju ljudima(il se meni tako cini), nekako smo previse lako prihvatili da nece igrat, iako bi to smatrali najvecom katastrofom prije mjesec dana. A i mislim da konacno imamo selektora koji je sposoban igrati te neke male igrice prije meca, a koje nerijetko mogu imati uticaja i na rezultat.
This time next year we'll be millionaires.
-
Fudo
-
Kontakt:
Ebo wales, u ovim kval. ljudi imaju srece koliko su teski. Mi smo ih i na strani trebali dobiti. Ako bude Dzeko igrao ima da ih potopimo..
Ja da sam trener trazio bi da se ramsy zatvori sa flasterom, jer on je taj sa idejama i ostrim pasovima ka baleu. Joe Allan aka Velski xabi ce sam sebe da zatvori

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
sedra
-
Kontakt:
Momciluk je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Sve su ovo igrice za selektora Velsa, svi ce oni zaigrati

Ne znam zasto al ja dosad nisam imao ni najmanjeg straha da li ce Dzeko igrati, ubijedjen sam nekako da hoce.. a i inace je takva atmosfera i na forumu i medju ljudima(il se meni tako cini), nekako smo previse lako prihvatili da nece igrat, iako bi to smatrali najvecom katastrofom prije mjesec dana. A i mislim da konacno imamo selektora koji je sposoban igrati te neke male igrice prije meca, a koje nerijetko mogu imati uticaja i na rezultat.
A ja nekako imam osjecaj da bi im i bez dijamanta mogli dati par komada.