BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 07 okt 2015, 14:09

Papastathopoulos je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:GOTOVO JE MOMCI.....prestanite se nadati plasmanu kad vam vas gringonja kaze!......i ja bi volio da idemo na EP, al nema nista od toga, voz je otisao davno!......GOTOVO JE MOMCI.......jer i kvota na nas je 1,85 --> a na ovu kvotu uvijek slijedi X !....znaci ili 0:0 ili 1:1..... :( :( :(
Al' ako kojim cudom pobijedimo Vels, sta mislis koliko ce nas biti na Kipru, hoce li nas se skupiti barem 30.000-40.000 ? valjalo bi malo skoknuti do tamo..

problem je u tome sto necemo pobjediti, nije problem napuniti 20-30.000 hehehe

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 07 okt 2015, 14:11

Captain4 je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:GOTOVO JE MOMCI.....prestanite se nadati plasmanu kad vam vas gringonja kaze!......i ja bi volio da idemo na EP, al nema nista od toga, voz je otisao davno!......GOTOVO JE MOMCI.......jer i kvota na nas je 1,85 --> a na ovu kvotu uvijek slijedi X !....znaci ili 0:0 ili 1:1..... :( :( :(
Daj molim te pusti se ih kladioničarskih fazona , u fudbalu je sve moguće . Andora je imala remi sa Velsom do zadnjih par minuta. Sve je moguće.

nisu to fazoni prijatelju moj, to je ISTINA....onaj ko prati desavanja oko utakmica i kvota, taj zna o cemu pricam!....ponavljam, volio bi da pobjedimo, da onda i gledam utakmicu u utorak, al siguran sam da necemo nazalost :(.....jer kad je kvota 1,85 - tad uvijek X bude!!!!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 07 okt 2015, 14:12

Hahahahhaha pa sta sve neces procitati :facepalm:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 okt 2015, 14:23

Stvarno bi bio red da se ovo malo pocisti,ipak je ovo bosanskohercegovacki patriotski forum.Nema smisla.

Nego,gdje je izvjestaj sa treninga jutros,zdravstveni bilten,opet izolacija?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 okt 2015, 14:28

Milion puta sam pogodio kvotu 1,85. ;)

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 07 okt 2015, 14:39

calcio je napisao/la:Milion puta sam pogodio kvotu 1,85. ;)

koje utakmice?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 okt 2015, 14:44

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:

koje utakmice?
Uf ko bi se sjetio. Obicno u drugim ligama budu takve kvote, npr Birmingham-Leeds, 1,85 na keca i slicno.
Jest rizicna kvota, znao sam se i oprziti dosta puta.
U procentima to znaci da je sansa za pobjedu oko 60%. Kladionice imaju tacne formule kada odredjuju kvote, sve ja bazirano na tome kolike sanse u procentima neka ekipa ima.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 07 okt 2015, 14:53

calcio je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:

koje utakmice?
Uf ko bi se sjetio. Obicno u drugim ligama budu takve kvote, npr Birmingham-Leeds, 1,85 na keca i slicno.
Jest rizicna kvota, znao sam se i oprziti dosta puta.
U procentima to znaci da je sansa za pobjedu oko 60%. Kladionice imaju tacne formule kada odredjuju kvote, sve ja bazirano na tome kolike sanse u procentima neka ekipa ima.

hmm moguce, pogotovo ako je druga liga u pitanju.....al ipak velike sanse postoje da bude X.....

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 07 okt 2015, 15:12

ovoj raji ovdje ja nista ne zelim lose, a i ne zelim da neko vrijedam ili provociram, samo sam realan i tvrdim da ce biti X u subotu, da nebi posle bilo dosta razocarani lica, jer mi smo s kvalifikacijama jos prosle godine u novembru zavrsili...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 okt 2015, 15:17

Unosis negativnu energiju bez potrebe, idi uplati X na kladionici i zaradi. Nije ti prvi put da ovo radis, ocigledno ovo ciljano radis.

Pusti nas ostale da vjerujemo u pobjedu protiv Velsa i kasnije Kipra, sto je sasvim realno i moguce.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 07 okt 2015, 15:25

Elegant je napisao/la:Unosis negativnu energiju bez potrebe, idi uplati X na kladionici i zaradi. Nije ti prvi put da ovo radis, ocigledno ovo ciljano radis.

Pusti nas ostale da vjerujemo u pobjedu protiv Velsa i kasnije Kipra, sto je sasvim realno i moguce.

zasto unosim negativnu energiju? procitaj moje postove uoci okrsaja s belgijom, gdje sam bio u toj euforiji i rekao da cemo pobjediti belgiju, a znamo kako je zavrsilo......znaci bio sam upao u taj neki "vas svijet", gdje 80% raje misli da smo sila, a cim fali dzeko odma prpa....naravno da bi i ja volio da pobjedimo, al treba biti u svemu realan, pa ja, jbg.....i zasto "ciljano" radim? samo zelim da raja ne bude posle utakmice razocarana previse, jer smo kvale izgubili proslog novembra ;)

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 07 okt 2015, 15:34

Begovic

Mujdza Spahic Zukanovic Kolasinac

Visca Grahovac Pjanic Lulic

Dzeko Ibisevic

Jednostavna formacija sa kojom ih mozemo uzeti, Pjanic bi bio malo slobodniji jer bi mu Grahovac cuvao ledja a u tom slucaju Mire je onaj pravi bas kao i Romi kada ima pored sebe nekoga, obicno je u reprezentaciji u zadnje vrijeme sam u sredini, bez obzira sto je iza sebe imao Medunjanina i Besica, on jednostavno mora imati nekog do sebe s kim moze odigrati brzo, a Srdjan je taj igrac koji u slucaju potrebe moze malo i naprijed krenuti i dati dobar zadnji pas. Po meni mozda i kompletniji igrac od Besica. Eventualno, mozda na lijevog beka Zukanovica jer Kolasinac nije u formi a pored Spahe Tonija i to je to. Ako ne bude islo, gurnuti Hodzica u spic i tri boda su nasa sigurno.

I da, ako Bog da kad se plasiramo u braz i kad se Grahovac dokaze na ovoj poziciji, Besica premjestiti na desnog beka i vidjeli bi da bi dobili igraca na toj poziciji za nekoliko buducih ciklusa, garantujem da bi tu odigrao strasno, pogotovo jer mu ta pozicija uopste nije strana.

Ovo su samo ipak neke moje zamisli, a kako ce to Mesa posloziti ostaje da vidimo :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 okt 2015, 15:38

Ma daj jesmo u problemima ali ovo sto slijedi je prosto: Da li smo u stanju da pobjedimo Wales ili ne? Nismo? Ne zasluzujemo EP.
Sta ste ih uzdigli kao da igramo protiv kakve velesile. Jeste, imaju dobru fazu, ali mi cemo je u subotu zavrsiti pobjedom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 07 okt 2015, 15:49

@defour s tom postavom bi i od kipra primili 2 sigurno a kamoli od bejla i kompanije

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 okt 2015, 16:02

dubrovnik je napisao/la:Ja sam uvjeren da cemo im zabiti 3 komada ako Mesa ne
napravi nesto totalno budalasto. Dobit cemo ih cak i ako napravi kakvu malu gresku. Jedino nesto totalno ludo nas moze kostati bodova ovdje. Valjda nece i on igrati protiv nas.
Mislis ako Mesa ne napravi nesto ovako ?

[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 okt 2015, 16:05

Principatus je napisao/la:Ma daj jesmo u problemima ali ovo sto slijedi je prosto: Da li smo u stanju da pobjedimo Wales ili ne? Nismo? Ne zasluzujemo EP.
Sta ste ih uzdigli kao da igramo protiv kakve velesile. Jeste, imaju dobru fazu, ali mi cemo je u subotu zavrsiti pobjedom.
Najviše su tu zbog očajnih kvala nas i Belgijanaca. Svakako ima i njihove zasluge ali moraju itekako i nama i Belgiji zahvalit što igramo vrlo loše i što su prvi. Realno je bilo da se mi i Belgija borimo za 1. mjesto a oni i Izrael za taj baraž. Nikakva sila, potrefilo im se, što se kaže u pravo vrijeme i na pravom mjestu.

Ovo hoćemo i možemo dobit i bez Džeke i Bešića.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 okt 2015, 16:09

Micron je napisao/la:@defour s tom postavom bi i od kipra primili 2 sigurno a kamoli od bejla i kompanije
Mozes li mu sugerirati promjene koje mogu poboljsati tim koji je on postavio? Ne vjerujem da mislis da je Hadzic taj tip igraca koji ce sprijecavati te golove od kojih strahujes. Osobno mislim da Edin nece igrati i zamijenio bi njega sa Salihovicem, Susicem ili Hodzicem. Ovisno o nacinu na koji ce Mesa poceti. Ne znam uopce koga drugog bi tu mogli zamijeniti a da to unaprijedi sastav BiH.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 okt 2015, 16:13

Ponos Torina je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ja sam uvjeren da cemo im zabiti 3 komada ako Mesa ne
napravi nesto totalno budalasto. Dobit cemo ih cak i ako napravi kakvu malu gresku. Jedino nesto totalno ludo nas moze kostati bodova ovdje. Valjda nece i on igrati protiv nas.
Mislis ako Mesa ne napravi nesto ovako ?

[youtube][/youtube]
Ne mislim na ovo jer od ovog se valjda oducio u Parisu.
Mislim na neko ludilo slicno onom u Belgiji gdje je ubacio dva igraca koja nisu mogla ni smijela igrati tu utakmicu. Mora cak i vise pogrijesiti da ovdje prospe bodove. Pa i Safet je uzeo bod kod ovih u gostima a malo je falilo da ne pokupi i cijeli plijen.

Kralj2907
Kontakt:

Post Postao/la Kralj2907 » 07 okt 2015, 16:47

Safet je tada imao bolju ekipu na okupu..I kvale su bile samo pocele.Ipak mislim da dobivamo ovo 5:0 ubicemo ih.
Edin Dzeko je institucija bosanskog fudbala.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 07 okt 2015, 17:39

Nadam se da ce Lulic i Kolasinac biti spremni...

Sta je sada sa Seadom???
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, kakarut, rishovski i 20 gostiju.