cala je napisao/la:Kako ide brucosi?
Ljepota ova treca godina.
Patnja.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
cala je napisao/la:Kako ide brucosi?
Znaci radi se o filozofskom 100%.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kod mene kolegice sve crvene
fazon je sto vise nisu ni ono bordo, jer je to bio fazon, sad su drecavo crveneGreivis je napisao/la:Znaci radi se o filozofskom 100%.Bosniacum Lilium je napisao/la:Kod mene kolegice sve crvene
Kako ide treca godina?cala je napisao/la:Kako ide brucosi?
A koju završavaš?uschtipak je napisao/la:Ljepota ova peta godina.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Kod mene kolegice sve crvene
ma imali prijem, tu 15 min. ; jucer nista, danas na statistici sat vremena, malo sam nisanio, nemam jos profilehodža je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:Kod mene kolegice sve crvene
profile u pp. odmah.
sviđa se meni. samo ti proslijedi čim prije.Bosniacum Lilium je napisao/la: ma imali prijem, tu 15 min. ; jucer nista, danas na statistici sat vremena, malo sam nisanio, nemam jos profileMeni se to ne svidja, bas se vidi da su nezrele
I to pijane trinaestogodisnjakinjeGreivis je napisao/la:Peta godina a razmisljanje na nivou trinaestogodisnjakinje.
Dobro to sve, de ti meni pošalji svu literaturu iz koje si vježbala kecaDragonGirl je napisao/la:Brucoši, pokupite konkretne savjete sa starijih godina, šta i kako sa kojim profesorom, ali nemojte svoje mišljenje o nekom predmetu ili onome ko ga predaje formirati na osnovu njihovog i onda prema tome unaprijed stvarati averziju ili sebi usađivati strah, to vam je moj savjet. Ne doživljava svako nešto na isti način, ono što je nekome teško, drugome je lagano i obratno, tako da pustite se subjektivnih priča i doživljaja i dozvolite sebi da sami prosudite i iskusite sve s vremenom.
Hahaha pa šta ću ti slati, evo odeš na: ff.unze.ba/nabokov, nađeš keca i opleti, uzmeš svesku sa vježbi, malo kombinuješ, možeš i onu plavu zbirku i to je to...Donnie Darko je napisao/la:Dobro to sve, de ti meni pošalji svu literaturu iz koje si vježbala kecaDragonGirl je napisao/la:Brucoši, pokupite konkretne savjete sa starijih godina, šta i kako sa kojim profesorom, ali nemojte svoje mišljenje o nekom predmetu ili onome ko ga predaje formirati na osnovu njihovog i onda prema tome unaprijed stvarati averziju ili sebi usađivati strah, to vam je moj savjet. Ne doživljava svako nešto na isti način, ono što je nekome teško, drugome je lagano i obratno, tako da pustite se subjektivnih priča i doživljaja i dozvolite sebi da sami prosudite i iskusite sve s vremenom.![]()
btw. naš posao je da prestrašimo brucoše, nemoj da te ko vidi da ih ohrabruješ
hvala. možel se za mjesec i po navježbatDragonGirl je napisao/la:Hahaha pa šta ću ti slati, evo odeš na: ff.unze.ba/nabokov, nađeš keca i opleti, uzmeš svesku sa vježbi, malo kombinuješ, možeš i onu plavu zbirku i to je to...Donnie Darko je napisao/la:Dobro to sve, de ti meni pošalji svu literaturu iz koje si vježbala kecaDragonGirl je napisao/la:Brucoši, pokupite konkretne savjete sa starijih godina, šta i kako sa kojim profesorom, ali nemojte svoje mišljenje o nekom predmetu ili onome ko ga predaje formirati na osnovu njihovog i onda prema tome unaprijed stvarati averziju ili sebi usađivati strah, to vam je moj savjet. Ne doživljava svako nešto na isti način, ono što je nekome teško, drugome je lagano i obratno, tako da pustite se subjektivnih priča i doživljaja i dozvolite sebi da sami prosudite i iskusite sve s vremenom.![]()
btw. naš posao je da prestrašimo brucoše, nemoj da te ko vidi da ih ohrabruješ![]()
Ma ako su mene strašili, što ja moram druge, nema smisla...
Ako nećeš vježbati ništa drugo, a pretpostavljam da hoćeš, onda može, a ovako sumnjam...Ja sam pokušala jednom to spremiti za mjesec dana i nije bilo šanse...Donnie Darko je napisao/la:hvala. možel se za mjesec i po navježbat![]()
Ništa ne preostaje mi ništa drugo onda nego da je učim 4 mjeseca svaki dan, da koliko toliko budem siguranDragonGirl je napisao/la:Ako nećeš vježbati ništa drugo, a pretpostavljam da hoćeš, onda može, a ovako sumnjam...Ja sam pokušala jednom to spremiti za mjesec dana i nije bilo šanse...Donnie Darko je napisao/la:hvala. možel se za mjesec i po navježbat![]()
Ipak je to matematika, nije neki teorijski predmet.
Ma ne moraš baš svaki dan, možeš svaki drugi...Donnie Darko je napisao/la:Ništa ne preostaje mi ništa drugo onda nego da je učim 4 mjeseca svaki dan, da koliko toliko budem siguranDragonGirl je napisao/la:Ako nećeš vježbati ništa drugo, a pretpostavljam da hoćeš, onda može, a ovako sumnjam...Ja sam pokušala jednom to spremiti za mjesec dana i nije bilo šanse...Donnie Darko je napisao/la:hvala. možel se za mjesec i po navježbat![]()
Ipak je to matematika, nije neki teorijski predmet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.