FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ko vam je ovaj Skora, jel on tu od skora hehehehe
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Niko im ništa bolje nije ni reko !kurdt je napisao/la:Treba oderat ove nalozene debile s grbavice 5 godina nisu evrope vidjeli evo ove sezonu idu u evropu i odma najjaci
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- sarajlija89
- Kontakt:

2-0 aBd ...Dva alena,po jedan gol...i potvrda cinjenice da smo nabolja ekipa

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
pa mi smo vam tate, a znate sta tata rade mamikurdt je napisao/la:Treba oderat ove nalozene debile s grbavice 5 godina nisu evrope vidjeli evo ove sezonu idu u evropu i odma najjaci

izvinu ces al od 70 do 90 zeljo gazi protivnike fizikomFudo je napisao/la:Gusto..2-1, 2 gola Skora, povede zeljo 1-0, 1-1 oko 70 i u zadnjim minutama skoro glavom za 2-1Hairlija je napisao/la:**** vas vise Gavaric,danas derbi a vi i dalje nastavljate sa tim,svak pametan ce reci da smo osteceni ali sta je tu je
necemo se godinu dana fatati 3 boda,vecini navijaca znam nije bilo do ta 3 boda,prije je svima bilo do ponosa,jer nije jednostavno da okolna sela imaju veci autoritet od najveceg kluba u drzavi
hajmo malo prognoze za danas
1-0 Avdic 68

Gazio je i Manchester isto tako, pa ga popusi od Bayerna u zadnjim minutama;)patkica je napisao/la:izvinu ces al od 70 do 90 zeljo gazi protivnike fizikomFudo je napisao/la:Gusto..2-1, 2 gola Skora, povede zeljo 1-0, 1-1 oko 70 i u zadnjim minutama skoro glavom za 2-1Hairlija je napisao/la:**** vas vise Gavaric,danas derbi a vi i dalje nastavljate sa tim,svak pametan ce reci da smo osteceni ali sta je tu je
necemo se godinu dana fatati 3 boda,vecini navijaca znam nije bilo do ta 3 boda,prije je svima bilo do ponosa,jer nije jednostavno da okolna sela imaju veci autoritet od najveceg kluba u drzavi
hajmo malo prognoze za danas
1-0 Avdic 68
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 15 maj 2010, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Idi drkaj kituPlay.Blue.Minded je napisao/la:pa mi smo vam tate, a znate sta tata rade mamikurdt je napisao/la:Treba oderat ove nalozene debile s grbavice 5 godina nisu evrope vidjeli evo ove sezonu idu u evropu i odma najjaci
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
HOCEMO POBJEDU !

-
- Kontakt:
Jel vi fakat mislite da nas vrijedjate s tim sto nismo 5 godina evrope vidjeli? Pa sta? haha duse slatkekurdt je napisao/la:Idi drkaj kituPlay.Blue.Minded je napisao/la:pa mi smo vam tate, a znate sta tata rade mamikurdt je napisao/la:Treba oderat ove nalozene debile s grbavice 5 godina nisu evrope vidjeli evo ove sezonu idu u evropu i odma najjaci
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
-
- Kontakt:
uči pile horoza kako se djeca pravekurdt je napisao/la:Idi drkaj kituPlay.Blue.Minded je napisao/la:pa mi smo vam tate, a znate sta tata rade mamikurdt je napisao/la:Treba oderat ove nalozene debile s grbavice 5 godina nisu evrope vidjeli evo ove sezonu idu u evropu i odma najjaci

Niasam bio zbog obaveza u JNA i ne sjecam se da sam cuo da je bilo nekog belaja, mozda i jesteotpravnik_vozova je napisao/la:Ima li ovdje neki navijač (sa ličnom) da mi odgovori?otpravnik_vozova je napisao/la:Vrijeme: Proljeće 1988 godina
Utakmica koja se igrala taj dan na koševu: Sarajevo - Partizan
Rezultat: 2-2
Strijelci: 2xMusemić, 2xBatrović
Može li mi neki stariji navijač Sarajeva (ako ih i ima ovdje) reći tačno i iskreno kakav se belaj desio tog dana???![]()

Inace Potkivac, jako ti je los pokusaj pametovanja kad svi na dunjaluku znaju da VI nemate 3 covjeka iz tog perioda u kojem gotovo da niste ni postojali. Dok za nase ljude...pa nemoj da ti sad nabrajam.... Ti nama nasao o tome pricati, 99,9% vas se ne sjeca nijedne utakmice prije '98

[quote="sarajlija89"]

3 - 0 , 2 Alen Skoro 1 Muminovic
!

3 - 0 , 2 Alen Skoro 1 Muminovic

- TheManiacs
- Kontakt:
Inace kolega camac moze ti biti otac sto se tice vremena prije rata. 

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
pa mi smo vam tate, a znate sta tata rade mami
[/quote]
uči pile horoza kako se djeca prave
[/quote]
Jesi ti napacen lik sve gledas kroz hebacinu

uči pile horoza kako se djeca prave

Jesi ti napacen lik sve gledas kroz hebacinu
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio na pitanje pa te ne smatram kompetentnim za dalju raspravu!UPS je napisao/la:Niasam bio zbog obaveza u JNA i ne sjecam se da sam cuo da je bilo nekog belaja, mozda i jesteotpravnik_vozova je napisao/la:Ima li ovdje neki navijač (sa ličnom) da mi odgovori?otpravnik_vozova je napisao/la:Vrijeme: Proljeće 1988 godina
Utakmica koja se igrala taj dan na koševu: Sarajevo - Partizan
Rezultat: 2-2
Strijelci: 2xMusemić, 2xBatrović
Može li mi neki stariji navijač Sarajeva (ako ih i ima ovdje) reći tačno i iskreno kakav se belaj desio tog dana???![]()
Zato sam bio tu 89, 90 i ostalih godina pa hocemo li o tim utakmicama??
Inace Potkivac, jako ti je los pokusaj pametovanja kad svi na dunjaluku znaju da VI nemate 3 covjeka iz tog perioda u kojem gotovo da niste ni postojali. Dok za nase ljude...pa nemoj da ti sad nabrajam.... Ti nama nasao o tome pricati, 99,9% vas se ne sjeca nijedne utakmice prije '98![]()
Čekam odgovor i dalje....

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
danas aBd 3-0 ocekujem!!!!!!! bolji smo najmanje 3 puta od zelje i to cemo im pokazat
cappy je napisao/la:danas aBd 3-0 ocekujem!!!!!!! bolji smo najmanje 3 puta od zelje i to cemo im pokazat
3 puta , 3 puta , 3 puta ..... moj Dragane za điđ - miđi .....

× Plava krv ispod koze ×
- sarajlija89
- Kontakt:
juventino i interista se oko toga slazu apsolutnocappy je napisao/la:danas aBd 3-0 ocekujem!!!!!!! bolji smo najmanje 3 puta od zelje i to cemo im pokazat

nabolja smo ekipa u ligi sto cemo danas pokazat aBd....
MI SMO DIVOVI

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Danas DIVOVI, sutra manji od makova zrna.sarajlija89 je napisao/la:juventino i interista se oko toga slazu apsolutnocappy je napisao/la:danas aBd 3-0 ocekujem!!!!!!! bolji smo najmanje 3 puta od zelje i to cemo im pokazat![]()
![]()
nabolja smo ekipa u ligi sto cemo danas pokazat aBd....
MI SMO DIVOVI

1996