da se razumijemo, meni je drago što tako volimo naše sportiste, al' mi se ne sviđa kad se brane pošto-poto, ako ih kritikuješ, odmah bivaš napadnut' i ta kritika se naziva pljuvanje, ako ja kažem da Lule ne treba igrat', jer kao navijač Lazija smatram da je tako najbolje za moj klub, bivam napadnut' jer eto ti Bosanaca i Hercegovaca da mi objasne par stvari, kako je Lule najbolje rješenje, kao da oni navijaju za Lazio i najbolje znaju, a ne ja
dakle, tebi konkretno sam se obratio i rekao da ti je smiješna priča da Tele neće biti velik kako je mogao biti i neće biti legenda poput Nene, rahmetli Mirze, jer nije uspio odvesti repku u drugi krug velikog takmičenja, a rekao si i toga se dobro sjećam: "sad je propustio veliku šansu da to napravi, jer na sljedećem velikom takmičenju on neće biti glavni igrač, nego će to biti Nurkić", je l' tako

što se tiče Teleta i da l' je mogao, a nije htio igrat', ne znam, on je rekao da nije mogao, sad neka vjeruje ko želi, svakom njegovo, neću nikog napasti jer misli drugačije, isto kao što se tebi nisam obratio iz tog razloga, u smislu da branim pošto-poto našeg sportistu, nego jer si pisao gluposti (u kost