Ova uprava je napravila sto nije ni jedna do sada i zato im svaka cast..Ali brate ovo sto sad rade je za svaku osudu i treba im to govoriti..Ne treba ih samo dizati u nebesa..joker90 je napisao/la:Kod tebe brate svaki post uprava se tjera. Spusti malo loptu, ne bi nas to nigdje odvelo sad, vjeruj mi.Rinuka je napisao/la:Ako otjeraju Stepanova treba otjerati sve iz uprave...
MILAN STEPANOV
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Stepanov, Alispahic, Puzigaca, Berberovic noga iz kluba na njihovu stetu zbog nepostivanja klupskog pravilnika. Uskoro i oficijalno!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
RuleHz je napisao/la:Stepanov, Alispahic, Puzigaca, Berberovic noga iz kluba na njihovu stetu zbog nepostivanja klupskog pravilnika. Uskoro i oficijalno!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
E ovakav transparent bi trebalo postaviti na stadionu, sa tacno ovakvim rijecima! Vjerujem, da bi se uprava zapitala kao i nase balerine. Jer kad navijacima prekipi onda je to vec kraj.Shooter je napisao/la:Majkl, lose spinujes, pokusavas raju okrenuti protiv Milana. Ne uspijeva ti.
Milane, izvini zbog budala u klubu, idi tamo gdje se tezi profesionalizmu, ne treba da ti se mahala u poznim godinama kenja na karijeru.
@RuleHz, to kao zakasnjela Bajramska cestitka?

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ovo sto sad rade je nesto najgore sto se moze desiti jednoj ekipi..Oni (ne)svjesno prave razdor u ekipi i salju ruzne poruke svima onima koji bi sutra mozda dosli u FKS..Ako se nastavi ovako,mi nikad necemo biti ozbiljan klub..hilmo je napisao/la:Čovjek ima svoje mišljenje, nemojte ga napadati odmah.. nismo mi, ma znate već ko..
@rinuka, molim te navedi nam pet razloga zašto bi smijenio, otjerao upravu?
I da se razumijemo,ja nemam nista protiv uprave i mislim da nikad nijedna uprava nije uradila vise od njih,ali brate ovo sad sto rade je katastrofa..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Brate govorio je neko vec, vecina ovih nasih ugovora su zavisni od rezultata, tj. moras imati rezultate u narednom periodu. Kako mislis da ih imamo ako uprava odmah ukloni Puzija, Dzemu, Tatka, Velkoskog, Okica? Doci ce i njima uskoro kraj, ne sekraj se, ali ne moze se ko na manageru odmah pola tima promijeniti i dovesti 6 novih bez ikakve reakcije..Rinuka je napisao/la:Ovo sto sad rade je nesto najgore sto se moze desiti jednoj ekipi..Oni (ne)svjesno prave razdor u ekipi i salju ruzne poruke svima onima koji bi sutra mozda dosli u FKS..Ako se nastavi ovako,mi nikad necemo biti ozbiljan klub..hilmo je napisao/la:Čovjek ima svoje mišljenje, nemojte ga napadati odmah.. nismo mi, ma znate već ko..
I da se razumijemo,ja nemam nista protiv uprave i mislim da nikad nijedna uprava nije uradila vise od njih,ali brate ovo sad sto rade je katastrofa..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ali pazi, da li je ovo što mi znamo prava istina. Ko zna možda je Stepanov napao nekog i iz uprave, mi to ne znamo. Neke su informacije izašle u javnost i onda to svako tumači na svoj način a novinari prave priče.Rinuka je napisao/la: Ovo sto sad rade je nesto najgore sto se moze desiti jednoj ekipi..Oni (ne)svjesno prave razdor u ekipi i salju ruzne poruke svima onima koji bi sutra mozda dosli u FKS..Ako se nastavi ovako,mi nikad necemo biti ozbiljan klub..
Sačekajmo nekoliko dana da vidimo šta će biti. Ja vjerujem da ni Ješića nisu džaba čekali tako dugo, pa nije iko luda da se tako kocka.
Mozda je i bolje pola ekipe promjeniti i halaliti jednu sezonu,nego slati pogresnu sliku o FKS.joker90 je napisao/la:Brate govorio je neko vec, vecina ovih nasih ugovora su zavisni od rezultata, tj. moras imati rezultate u narednom periodu. Kako mislis da ih imamo ako uprava odmah ukloni Puzija, Dzemu, Tatka, Velkoskog, Okica? Doci ce i njima uskoro kraj, ne sekraj se, ali ne moze se ko na manageru odmah pola tima promijeniti i dovesti 6 novih bez ikakve reakcije..Rinuka je napisao/la:Ovo sto sad rade je nesto najgore sto se moze desiti jednoj ekipi..Oni (ne)svjesno prave razdor u ekipi i salju ruzne poruke svima onima koji bi sutra mozda dosli u FKS..Ako se nastavi ovako,mi nikad necemo biti ozbiljan klub..hilmo je napisao/la:Čovjek ima svoje mišljenje, nemojte ga napadati odmah.. nismo mi, ma znate već ko..
Haj Alispahica, Dzemu i donekle Stepanova se moze i zamjeniti. Samo Puzigaca koliko god los bio covjek je jedini pravi lijevi bek. Bekic nije dovoljno provjeren na toj poziciji. Samo da ne bude opet novi moderni bek Hebibovic. Primarni zadatak beka je defanziva a ne samo trckaranje. Ako je tako treba pod hitno dovesti ovaj transfer rok novog lijevog beka. Steta velika sto se nije doveo Subic onda.
Polahko ljudi,ne tjerajte Upravu. Jesu za kritike u mnogim stvarima,ali i oni jos uce o mnogocemu,a vjerujem da imaju dobru namjeru (sto je najbitnije) i zelju da sav ovaj dobar posao koji su uradili u klubu dovedu do kraja.
Ocekujte u narednom periodu par odluka koje ce nas (ponovo) oduseviti.
Nije Jesic doveden bez razloga
Ocekujte u narednom periodu par odluka koje ce nas (ponovo) oduseviti.
Nije Jesic doveden bez razloga

-
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:RuleHz je napisao/la:Stepanov, Alispahic, Puzigaca, Berberovic noga iz kluba na njihovu stetu zbog nepostivanja klupskog pravilnika. Uskoro i oficijalno!

Svi koji prozivaju upravu, ne rade to da bi uprava otisla. To niko ne zeli. Stvar je u tome da je do sad uprava uzivala u neogranicenom povjerenju i podrsci. Svi su bili krivi samo ne oni. Ne smiju se dovesti u situaciju da nikom ne odgovaraju za postupke i da se osjecaju nedodirljivi. A krenulo se u tom pravcu. Rad, rad i samo rad. Pogrijesio si, priznaj gresku, ispavi je i idemo dalje.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Da,ali nije to samo Stepanov..Znas i sam jbg..Ja takodje vjerujem da je Jesic pravi profesionalac i da ce uspjeti posloziti sve na svoje mjesto..hilmo je napisao/la:Ali pazi, da li je ovo što mi znamo prava istina. Ko zna možda je Stepanov napao nekog i iz uprave, mi to ne znamo. Neke su informacije izašle u javnost i onda to svako tumači na svoj način a novinari prave priče.Rinuka je napisao/la: Ovo sto sad rade je nesto najgore sto se moze desiti jednoj ekipi..Oni (ne)svjesno prave razdor u ekipi i salju ruzne poruke svima onima koji bi sutra mozda dosli u FKS..Ako se nastavi ovako,mi nikad necemo biti ozbiljan klub..
Sačekajmo nekoliko dana da vidimo šta će biti. Ja vjerujem da ni Ješića nisu džaba čekali tako dugo, pa nije iko luda da se tako kocka.
P.S. Hilmo brate,izvini sto ovako kasnim sa odgovorima..Na poslu sam pa ulijecem ovako kad mogu..

Kusturica Edis netreba nikome da polaze racuna osim bogu i Tanu- kinezu sto tana zastupa
Dino polaze racun Kusti i to je to. Ko su navijaci sa foruma da im Edis polaze racun zasto je produzio ugovor sa Dzemom ili sto je istjero stepa.
DINO ODGOVARA NAVIJACIMA ZA SPORTSKI USPJEH FINANSIJE JAMPOVE I ON TO RADI ZA 10.
KUSTURICE SU SPASILE NAS KLUB I ONI RADE POSO ZA 1000.
A ovi sto ocekuju da im na pismeno Dino polaze racune kurca graha..
To sto igraci ne igraju onoliko koliko mogu moraju ima dosta faktora, al faktori se eleminisu jedan po jedan.
2 titule
Kamp
30 miliona km vrdnost tima
0 km duga
TA
Visit
KO NIJE ZADOVOLJAN DANASNJIM SARAJEVOM ON NIJE NORMALAN.
KUSTA DINI JESIC UZ TEBESMO SAMO U TISINI PROTJERAJTE MAHALU I OSTAPLERE IZ KLUBA
VOLIM TE SARAJEVO
Dino polaze racun Kusti i to je to. Ko su navijaci sa foruma da im Edis polaze racun zasto je produzio ugovor sa Dzemom ili sto je istjero stepa.
DINO ODGOVARA NAVIJACIMA ZA SPORTSKI USPJEH FINANSIJE JAMPOVE I ON TO RADI ZA 10.
KUSTURICE SU SPASILE NAS KLUB I ONI RADE POSO ZA 1000.
A ovi sto ocekuju da im na pismeno Dino polaze racune kurca graha..
To sto igraci ne igraju onoliko koliko mogu moraju ima dosta faktora, al faktori se eleminisu jedan po jedan.
2 titule
Kamp
30 miliona km vrdnost tima
0 km duga
TA
Visit
KO NIJE ZADOVOLJAN DANASNJIM SARAJEVOM ON NIJE NORMALAN.
KUSTA DINI JESIC UZ TEBESMO SAMO U TISINI PROTJERAJTE MAHALU I OSTAPLERE IZ KLUBA
VOLIM TE SARAJEVO
Tri milje maraka...

Ma imas one ugovore gdje, ukoliko igrac odigra preko 15-20 ligaskih utakmica, ugovor mu se automatski produzava na tu dodatnu godinu.collector je napisao/la:koliko me pamcenje sluzi Berberovic je potpisao 1+1, znaci mogli su poslije prosle godine ili produziti ugovor ili ga raskinuti !!!kanarinac je napisao/la:Velkoski nije bio dovoljno agresivan ali ne bas toliko koliko se oce predstaviti,krivac za go je tatomirovic i njegovo sramotno ispucavanje.hilmo je napisao/la:Nekoliko puta sam gledao gol i nije mi jasno šta je Velkoski htio u ovoj situaciji
Berberoviću nije produžen ugovor, potpisao u ljeto 2014. na dvije godine i naredne mu ističe.
Vjerovatno je nesto slicno bilo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NA NA NA NA NA NA NA NA NA , novi prvak je sa Koševa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
NA JEDNOJ STRANI PET "STEPANOVA",A NA DRUGOJ DINO I KUSTA...BIRAM DINU I KUSTU..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Bez razmišljanja!!!mma_hz je napisao/la:NA JEDNOJ STRANI PET "STEPANOVA",A NA DRUGOJ DINO I KUSTA...BIRAM DINU I KUSTU..![]()
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
hilmo je napisao/la:Bez razmišljanja!!!mma_hz je napisao/la:NA JEDNOJ STRANI PET "STEPANOVA",A NA DRUGOJ DINO I KUSTA...BIRAM DINU I KUSTU..![]()

FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.