BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pasha_car_aga
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Pasha_car_aga » 06 okt 2015, 22:05

Ljudi pišu o Hodzicu u prvih 11, da ne znam o kakvom se igracu radi, rekao bih novi Lewandowski, a ne covjek koji ne moze Kazahstanu U21 da dadne gola, da ne pričam za dalje. Svakako mi je drago sto se polako mladi igraci privikavaju na atmosferu u A selekciji, ali budimo realni bar malo. Armin nece dobiti minute na terenu u obje ove tekme, ko hoće u opkladu?! Djuric je daleko ispred njega kada je u pitanju i ulazak sa klupe, a da ne pričamo o tome ako kapiten bude spreman!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Rios

Post Postao/la Rios » 06 okt 2015, 22:11

Ako Dzeko ne bude mogao odigrati bar 15-ak minuta,nadam se da hoce ali ga ne treba forsirati,Hodzic je za mene najbolje ofanzivno rjesenje sa klupe. Djuric je imao sansu dosad da pokaze nesto,ja sam ocekivao vise iskreno,momak npr. u pola sata protiv Andore u gostima ne pogleda prema golu..Ara je viciozan igrac koji bi mogao i zabiti i asistirati,mlad jeste ali bio je i Dzeko i mlad i neisukusan protiv Turske u debiju pa je zabio i najavaio sve ovo sto je postao nakon toga. U Dinamu je vec ozbiljan igrac kad je HNL u pitanju,dobit ce Ara i finih minuta u LP vjerovatno,tako da ja ne bih imao nista protiv da dobije neke minute protiv Velsa vec..I nije bas da on nije igrao dosad nek vazne utakmice - derbi Zeljo- Sarajevo,derbi Hajduk-Dinamo,utakmice posljednjeg pretkola LP..Ima nekog iskustva.. :bih:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 06 okt 2015, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 okt 2015, 22:13

Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Krmpotichu da popljuje Sea i jos pokojeg igraca.
Mislim da je ovaj put imao cak realan komentar druze. Doduse ne da igra Ara prije Ibisevica. Samo da bi mogao ovaj momak da bude dzoker u svakom mogucem smislu to mislim da ja upravu. Samo treba pravi trener da zna kada da ga gurne dali je ovo pravi momenat i u kojem dijelu utakmice. Dali ima kvalitet da ga zabije protiv ove dvije reprezentacija po meni ima. Dali je jako pokretljiv za napadaca i jak na lopti jeste.
Ti Ajaxe dobro znas da sam ja uvijek za to da se isprobaju mladi igraci. Moja zelja je bila da Hodzic pocne u paru sa Vedom a Grahovac na DM. To sam pisao unatoc brojnim kritikama na ovaj moj stav. Ali u ovom momentu prizeljkivati Armina prije Vedada u reprezentaciji moze samo onaj tko istoj ne zeli dobro. Ipak moj odgovor Krmpotichu je bio vise sala nego ozbiljan post. Poznavajuci njegovu impresioniranost Seovim loptackim umjecem samo sam se na trenutak osvrnuo na to.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 06 okt 2015, 22:29

Rios je napisao/la:Ako Dzeko ne bude mogao odigrati bar 15-ak minuta,nadam se da hoce ali ga ne treba forsirati,Hodzic je za mene najbolje ofanzivno rjesenje sa klupe. Djuric je imao sansu dosad da pokaze nesto,ja sam ocekivao vise iskreno,momak npr. u pola sata protiv Andore u gostima ne pogleda prema golu..Ara je viciozan igrac koji bi mogao i zabiti i asistirati,mlad jeste ali bio je i Dzeko i mlad i neisukusan protiv Turske u debiju pa je zabio i najavaio sve ovo sto je postao nakon toga. U Dinamu je vec ozbiljan igrac kad je HNL u pitanju,dobit ce Ara i finih minuta u LP vjerovatno,tako da ja ne bih imao nista protiv da dobije neke minute protiv Velsa vec..I nije bas da on nije igrao dosad nek vazne utakmice - derbi Zeljo- Sarajevo,derbi Hajduk-Dinamo,utakmice posljednjeg pretkola LP..Ima nekog iskustva.. :bih:
Terim nije vidio gol uzivo :urnebes:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 okt 2015, 22:30

Pa rekao sam druze da je tu pogrijesio. Ibisevic naravno ima prednost. A na selektoru je kada i koliko ce dati Ari. Momak moze odigrati fino i kao krilni napadac i kao povuceni napadac ima dobru tehniku nije drvo koje samo igra u 16m. Osim toga ni protivnik nece biti toliko spreman na njega. Glavni problem ove utakmice je losa sredina terena. Osim Pjanica fale jos dvojica igraca. Da Medo igra za svoj klub i da imamo kvalitetnog isprobanog zadnjeg veznog kao rezervu za Besica onda bi sve bilo jasno. Samo Vedo u napadu i zgusnuti vezni red. A sada je veliko pitanje dali je bolje da pocnu TSS ili Medo od pocetka ili da se krene sa dvojicom napadaca. Mada svjestan sam da su sanse da Mesa krene sa Arom stvarno minimalne. Vezni red Hadzic - Pjanic - Medo/TSS meni ne ulijeva neko veliko povjerenje. Cak postoji i mogucnost da sa ovakvim veznim redom nebi ni imali dominaciju u sredini terena. Jer nisu ni Ramsey i kompanija totalni levati sta god ko mislio ovdje o njima.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 06 okt 2015, 22:33

Rios je napisao/la:Ako Dzeko ne bude mogao odigrati bar 15-ak minuta,nadam se da hoce ali ga ne treba forsirati,Hodzic je za mene najbolje ofanzivno rjesenje sa klupe. Djuric je imao sansu dosad da pokaze nesto,ja sam ocekivao vise iskreno,momak npr. u pola sata protiv Andore u gostima ne pogleda prema golu..Ara je viciozan igrac koji bi mogao i zabiti i asistirati,mlad jeste ali bio je i Dzeko i mlad i neisukusan protiv Turske u debiju pa je zabio i najavaio sve ovo sto je postao nakon toga. U Dinamu je vec ozbiljan igrac kad je HNL u pitanju,dobit ce Ara i finih minuta u LP vjerovatno,tako da ja ne bih imao nista protiv da dobije neke minute protiv Velsa vec..I nije bas da on nije igrao dosad nek vazne utakmice - derbi Zeljo- Sarajevo,derbi Hajduk-Dinamo,utakmice posljednjeg pretkola LP..Ima nekog iskustva.. :bih:
Terim nije vidio prvi gol :urnebes:

[youtube][/youtube]
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 okt 2015, 22:49

Ajax je napisao/la:Pa rekao sam druze da je tu pogrijesio. Ibisevic naravno ima prednost. A na selektoru je kada i koliko ce dati Ari. Momak moze odigrati fino i kao krilni napadac i kao povuceni napadac ima dobru tehniku nije drvo koje samo igra u 16m. Osim toga ni protivnik nece biti toliko spreman na njega. Glavni problem ove utakmice je losa sredina terena. Osim Pjanica fale jos dvojica igraca. Da Medo igra za svoj klub i da imamo kvalitetnog isprobanog zadnjeg veznog kao rezervu za Besica onda bi sve bilo jasno. Samo Vedo u napadu i zgusnuti vezni red. A sada je veliko pitanje dali je bolje da pocnu TSS ili Medo od pocetka ili da se krene sa dvojicom napadaca. Mada svjestan sam da su sanse da Mesa krene sa Arom stvarno minimalne. Vezni red Hadzic - Pjanic - Medo/TSS meni ne ulijeva neko veliko povjerenje. Cak postoji i mogucnost da sa ovakvim veznim redom nebi ni imali dominaciju u sredini terena. Jer nisu ni Ramsey i kompanija totalni levati sta god ko mislio ovdje o njima.
Slazem se da kombinacija Medunjanin-Hadzic ne obecava nista dobro. Ja bi radije Grahovac-Hodzic, Grahovac-Susic ili Salihovic-Susic uz Pjanica u svakoj kombinaciji. Ipak cisto sumnjam da cu docekat i jedan od ovih parova uz Pjanica u nasem srednjem redu. Neka Mesa izabere i zivi sa tim. Mozemo mi njih pobijediti u svakoj kombinaciji ali opet nista necemo znati a mi moramo makar jos 3 utakmice pobijediti ako zelimo vidjeti EP.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 okt 2015, 22:55

Grahovac-Hodzic bi bilo previse znaci dva debitanta. Na zadnjeg veznog treba neki od provjerenih igraca ili neko od provjerenih stopera po meni. U buducnosti vidim Grahovca ako ovako nastavi kao tog drugog zanjeg veznog - razbijaca. A sto se tice Salihovica, TSS i Hodzica tu nisam dovoljno pametan. Previse je upitnika. U kakvoj je formi Salihovic ( mada on je meni skoro uvijek bio dobar u reprezentaciji ). Neznam ni sta igra u Kini u sredini terena ili na krilu. Hodzic moze biti velemajstorski potez koji ce donjeti baraz a moze i podbaciti. TSS moze konacno postici gol a moze isto i podbaciti.

Cestitam za 3000 post :salut:

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 06 okt 2015, 22:58

manja je grehota probati i provaliti se, makar znaš na čemu si, a ne žaliti kasnije , moglo je ovako , moglo je onako. Ako počnemo samo sa ibiševićem, neproduktivnim lulicem, viscom sa kojim se nikad ne zna i pjanom, mislim da nam se ne pise dobro . No ostaje nam da vidimo, mozda nas iznenadi Meša :p

oldtown1990
Kontakt:

Post Postao/la oldtown1990 » 06 okt 2015, 23:06

Bolanos je napisao/la:
oldtown1990 je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Onaj ko je jedan dio karijere vrhunski igrao bas na toj poziciji.
A on je?
Ervin.
I nisam nesto upoznat sa tom informacijom da je Zukanovic u karijeri igrao zadnjeg veznog, a ako i jeste neozbiljno bi bilo stavit ga na tu poziciju u tako vaznoj utakmici bas zbog toga sto dugo nije igrao zadnjeg veznog. Hadzic ili Grahovac moraju poceti u prvih 11, ja licno bih prije stavio Hadzica jer je koliko toliko iskusan igrac i jer na toj poziciji nemamo boljeg.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 okt 2015, 23:07

Ajax je napisao/la:Grahovac-Hodzic bi bilo previse znaci dva debitanta. Na zadnjeg veznog treba neki od provjerenih igraca ili neko od provjerenih stopera po meni. U buducnosti vidim Grahovca ako ovako nastavi kao tog drugog zanjeg veznog - razbijaca. A sto se tice Salihovica, TSS i Hodzica tu nisam dovoljno pametan. Previse je upitnika. U kakvoj je formi Salihovic ( mada on je meni skoro uvijek bio dobar u reprezentaciji ). Neznam ni sta igra u Kini u sredini terena ili na krilu. Hodzic moze biti velemajstorski potez koji ce donjeti baraz a moze i podbaciti. TSS moze konacno postici gol a moze isto i podbaciti.

Hvala, zar sam ih toliko ispisao jadna majko? Kao da nista drugo i ne radim. U svakom slucaju hvala care. :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 okt 2015, 23:13

@dubrovnik :thumbup: :thumbup:
Pa zanimljiv je ovaj forum i vidi se da ima puno ljudi koji se kontaju u sport. Neznam dali postoji bolji od ovoga. A kada jednom krenes sa tim postovima navuces se i tesko prestajes. :D :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 okt 2015, 23:15

Armin ne može početi u prvih 11, prevelik je pritisak a on je još premlad da bi se s tim nosio. Cijela javnost očekuje da on nešto pokaže a ako kojim slučajem to ne uradi, samopouzdanje ode dole, još je u glavi dijete i ne zna se nosit sa tim velikim pritiskom.

Prvi put uopšte nemam pojma koga bih volio vidjeti u veznom redu, nijedan mi ne uljeva neki optimizam, naravno, osim Pjanića, Medo ne smije početi. Čovjek ne igra nikako već duže vrijeme. Salihović i Pjana moraju početi, obojica igraju i provjereni igrači. Vjerovatno će zadnji vezni biti Hadžić.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 06 okt 2015, 23:44

Unofficialpage je napisao/la:Armin ne može početi u prvih 11, prevelik je pritisak a on je još premlad da bi se s tim nosio. Cijela javnost očekuje da on nešto pokaže a ako kojim slučajem to ne uradi, samopouzdanje ode dole, još je u glavi dijete i ne zna se nosit sa tim velikim pritiskom.

Prvi put uopšte nemam pojma koga bih volio vidjeti u veznom redu, nijedan mi ne uljeva neki optimizam, naravno, osim Pjanića, Medo ne smije početi. Čovjek ne igra nikako već duže vrijeme. Salihović i Pjana moraju početi, obojica igraju i provjereni igrači. Vjerovatno će zadnji vezni biti Hadžić.
Volio bih vidjeti TSS malo u drugom poluvremenu umjesto Salihovića , nije isti tempo nogometa u Evropi i Aziji . Vjerovatno će Zuka na zadnjeg veznog po mojim procjenama , nece Mesa njeg ili tenka ostaviti na klupi sigurno . Begovic ; Kolašinac , Spahić , Šunjić , Mujdža ; Zukanović , Salihović ( prije nekoliko dana sam bio protiv njega ali sam se predomislio ) , Pjanić ; Lulić , Višća i Ibišević.

Volio bih još pored TSS vidjeti na terenu u 2. poluvremenu Hodžića i Džeku aBd :D
"We need to suffer. And we need to fight."

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 07 okt 2015, 00:11

dubrovnik je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Grahovac-Hodzic bi bilo previse znaci dva debitanta. Na zadnjeg veznog treba neki od provjerenih igraca ili neko od provjerenih stopera po meni. U buducnosti vidim Grahovca ako ovako nastavi kao tog drugog zanjeg veznog - razbijaca. A sto se tice Salihovica, TSS i Hodzica tu nisam dovoljno pametan. Previse je upitnika. U kakvoj je formi Salihovic ( mada on je meni skoro uvijek bio dobar u reprezentaciji ). Neznam ni sta igra u Kini u sredini terena ili na krilu. Hodzic moze biti velemajstorski potez koji ce donjeti baraz a moze i podbaciti. TSS moze konacno postici gol a moze isto i podbaciti.

Hvala, zar sam ih toliko ispisao jadna majko? Kao da nista drugo i ne radim. U svakom slucaju hvala care. :D
Sve kontam da su Ajax i Dubrovnik isti lik :kafa:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 okt 2015, 00:14

Zasto vi svi pricate o 4-3-3 formaciji. Sa ovim igracima sto raspolazemo,to je pogubna formacija za mec protiv welsa. Da Lulic i Visca idu u trku protiv otockog nogometa??? Good luck with that.

Da sam ja selektor,protiv Welsa bih zatvorio sredinu i pojacao obranu,a u potpunosti izbacio krilne igrace. 5-4-1 ili 4-5-1...ova prva formacija bi mozda bila i najidealnija zbog Balea.

U ovakvoj utakmici Vi bi stavili onog Hodzica iz Sturma da prati Balea u stopu. To nemozes ni na socceru na amater modu a kamoli u stvarnosti.

----------------Begovic-------------
----Sunjic-----Spahic-----Zukanovic
Mujdza-------Kolasinac-----------Lulic
----Medunjanin-----------Salihovic-----
-----------------Pjanic-------------------
-----------------Ibisevic-----------------

Ovo mora biti tvrda utakmica i nesmije se srljati. Sa ovom postavom imamo cvrstinu u sredinu,imamo posjed lopte,a ako ispadne prilika za kontru tu su Lulic i Mujdza jako dobri. I jos jedna jako bitna stvar a to je da prekide moramo iskoristiti. Pjanic,Zukanovic i Sejo su sjajni suteri slobodnih udaraca i ako bude prilike,moraju zaprijetiti protivnickom golmanu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 okt 2015, 00:19

Zukan ---- Pjanić---- Salihović.

Volio bih njih u veznom redu :D

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 07 okt 2015, 00:20

ako stavi hadzica u prvi sastav, onda moze staviti i mene u prvi tim
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 okt 2015, 00:22

Jesmo jesmo kako da ne. :lol: :lol:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 okt 2015, 00:32

Gabon je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:

Sve kontam da su Ajax i Dubrovnik isti lik :kafa:
E hebi ga Gabonac i meni se cinis ti i onaj drugi Afrikanac kao ista osoba. Mozda poglavica 2 plemena. :D
Ja i Ajax nerijetko imamo slican pogled na neke stvari ali nismo isti ljudi. On je puno odmjereniji od mene i treba nesto vise vremena da pocne kritizirati.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.