- Dzeko ako bude mogao imalo pomoci, pogotovo ako nam prigusti, on ce smoci snage da iznese nekih posljednjih 15-ak minuta i pomogne timu da ostvari pobjedu...odmah sam rekao da ne vjerujem Romi nista, tako da i dalje mislim da ce igrati ako bude trebalo...
- Hodzic - on nije za ovakve utakmice, svaka kombinacija s njim u prvih 11 je i vise nego smijesna, pa ne igramo protiv odbrane Osijeka, Splita i sl.hrvatskih ili albanskih timova, taman da mu je potencijal 100x veci od onoga kojeg ima...ako Edin ne bude mogao, onda mozda Armina ubaciti zadnjih 15 minuta, mada bih i tada prije Djurica gledao, jer bi u takvoj situaciji ganjanja rezultata i preskakanja igre vise nam koristio visoki Djuric nego Hodzic...Hodzic je nas veliki potencijal, nadam se, i on ce tek dobiti svoju sansu u narednom ciklusu...
Zao mi je sto Prevljak nije vise dobijao sanse u Salzburgu (konkurencija jaka), on mi se vise svidja od Armina jer je brzi i okomit prema golu protivnika.
- Ibisevic - neki vele da je spor, pa brzeg i okretnijeg napadaca nikada nismo ni imali...igrac koji preore vise terena od jednog Lulica, maltene...pravi igrac 16-erca...
- Zec - ne bih volio da ga gledam u prvih 11, ne vidim kako bi nam on mogao pomoci.
Zadnja izmjena:
hurem, dana/u 06 okt 2015, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.