Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ronaldo gleda Nadala iz prvih redova lože
ipak Nadal je Nadal za njega se navija 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pa jel nedavno covjek obznanio da Higuain nije na prodaju. Vi ste smijesni sa tom pricom da on hoce da prodaje sve to je Calderon doveo :S Zbog cega? Koji je to zapravo razlog? Zeli da samo njegov tim uspije, ajmo onda otjerati i Casillasa i Ramosa... nemojte samo previse baljezgati molim vas_BooS_ je napisao/la:
Za Higuaina je to izglednije, a ne vjerujem da će otjerati Pepea.
Pa sad ti bukvalno shvatio što sam ja reko SVE..
Normala sa neće sve al vidiš i sam da pravi čistku upravo tih igrača koje je doveo Calderon( Robben, Sneijder, Nisterloy, Metzelder ...)
Na redu su Drenthe, Gago, Lass, Diarra M. ....
Van Nistelrooy ima 33 godine i bio je povrijedjen 8 mjeseci i sta da Real s njim radi? Robben je otisao jer je totrazio a Sneijder je pokrice deficita. Metzelderu ugovor s Realom istice na ljeto ove godine i on ne zeli da ga produzi jer zna da nece igrati.
Tebi je Drenthe dobar? Momo Diarra ti je dobar? Pa Diarra je ozlijedjen svako malo, a uostalom imamo cetiri defanzivna veznjaka. Lass bas kao Higuain i Pepe nece maknuti iz Reala!
Ne moze Kaka igrati krilo to morate shvatiti. Zbog toga je odigrao lose ove sezoneEL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Meni je Lass rega igrač, sa Xabijem odličan u sredini. Po krilu CR i Kaka u napadu Benzema i Higuain
Samo štopera i lijevog beka dovesti. Mislim da bi to bilo dovoljno, znači samo 2 DOBRA igrača ( :
Sta ce ti desni bek? Ramos jos uvijek nije provjeren stoper iako je sjajno odigrao u cetiri patije na poziciji stopera ove sezone.LBJ MVP je napisao/la:Pepe i Ramos,a treba desni bek meni je Marcelo dobar jedino lijevi,ako Marcelo u sredini igra
Ostaviti Albiola i Pepea da igraju u prvom sastavu, Garaya na klupu a Arbelou lijevo... nisam to skontao za Marcela...
ronaldo legenda ... oplačem uvijek
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
hahahahaah
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
---------Casillas---------
SR--Pepe-Raul--Marcelo
----Xabi-------Lass-----
----Ronaldo---Kaka-----
----Higuain-Benzema----

SR--Pepe-Raul--Marcelo
----Xabi-------Lass-----
----Ronaldo---Kaka-----
----Higuain-Benzema----
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
Evo mene, novi clan na forumu..
Dugo citam sta pisete pa nisam mogao da odolim..
Pozdrav svim Blancosima
I da iznesem svoje misljenje oko transfer spekulacija..
Moguci odlazak legendi nadomjestit omladincima poput : Canalesa, Sarabie, Oparea, Mosqere i Juanfrana koji su veliki potencijal..
Radi narusavanja vec ucinjenog nebi bilo dobro dovoditi dosta novih imena
Jedino David Silva
i Nicolas Otamendi
Koji bi se dobro uklopili i popunili i ovo malo nedostataka u ovoj eri Reala
Pozdrav svim Blancosima
Moguci odlazak legendi nadomjestit omladincima poput : Canalesa, Sarabie, Oparea, Mosqere i Juanfrana koji su veliki potencijal..
Jedino David Silva
i Nicolas Otamendi
ja se ponadao pametan madridista i reci treba dovesti defanzivca i ovaj o veznom redu i napadu prica -.-L_blancos je napisao/la:Evo mene, novi clan na forumu..
Pozdrav svim Blancosima
Jedino David Silva
i Nicolas Otamendi
Ako nisi dobro upucen Otamendi je defanzivac koji moze igrat vise pozicija u odbrani..Furymaker je napisao/la:ja se ponadao pametan madridista i reci treba dovesti defanzivca i ovaj o veznom redu i napadu prica -.-L_blancos je napisao/la:Evo mene, novi clan na forumu..
Pozdrav svim Blancosima
Jedino David Silva
i Nicolas Otamendi
Prvenstveno stopera i desnog beka
a Silva jedini koliko toliko moze nadomjestit odlaske Gutija , Raula..
U Realovoj skoli se nalaze Marcos Alonso i Opare koji igraju na bekovskim pozicijama i vanserijski su talenti..
Ne treba zaboraviti da su Realovi omladinci osvojili ligu prvaka za mladje uzraste..
Takodjer pepe bi po oporavku popunio tu supljinu..
Na pocetku sezone Raul Albiol i Pepe su se dobro dopunjavali, a broj primljenih pogodaka u ovoj sezoni i nije zastrasujuc.. ko god igra ofanzivan fudbal ostavlja prostora za kontre,
tako da Real tesko moze uvezati par utakmica bez primljenog gola
Otamendi je štoper 
Zadnja izmjena: _BooS_, dana/u 15 maj 2010, 11:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
i ti mislis da jedan Otamendi moze igrati bolje od Albiola ?
Pa vama treba Vidic , Ferdinand ili neka dokazana igracina , a eto nek se oslone na svoje vanserijske talente , oni ce moci protiv Pjanica i Pedra
Pa vama treba Vidic , Ferdinand ili neka dokazana igracina , a eto nek se oslone na svoje vanserijske talente , oni ce moci protiv Pjanica i Pedra
Pa bas zbog toga sto se dovode igraci koji i nisu navikli na uslove u Realu ne uspjevaju u ligi prvaka..
Mislis da bi Vidic ili Ferdinand borili se i trudili kao npr Opare il neko drugi Realov omladinac ..
Uostalom dok bi prevazisli jezicku barijeru i navikli na atmosferu zasli bi u godine,
A Otamendiju je 21 i izbacio je Zannetija iz reprezentacije, to ipak mora nesto da znaci..
I on je u fazi sazrijevanja , a kao takav bi imao i zelju za dokazivanjem pored konkurencije koju ima vremena da sustigne..
Mislis da bi Vidic ili Ferdinand borili se i trudili kao npr Opare il neko drugi Realov omladinac ..
Uostalom dok bi prevazisli jezicku barijeru i navikli na atmosferu zasli bi u godine,
A Otamendiju je 21 i izbacio je Zannetija iz reprezentacije, to ipak mora nesto da znaci..
I on je u fazi sazrijevanja , a kao takav bi imao i zelju za dokazivanjem pored konkurencije koju ima vremena da sustigne..
Nije Otamendi taj zbog kojeg Zanetti ne igra , nego Maradona , al gledao sam par tekmi i vidio da je momak dobar , ali jel materijal za Reala ? 
Ko je cuo za VIdica, Pepea, Ferdinanda kada su imali 21 godinu..Furymaker je napisao/la:Nije Otamendi taj zbog kojeg Zanetti ne igra , nego Maradona , al gledao sam par tekmi i vidio da je momak dobar , ali jel materijal za Reala ?
To su rane godine za stopere,
al su kao vino, sto stariji to bolji
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
@fury, to i jeste problem Reala. Dovode neke već dokazane igrače kojima je jedino važno
da ZAIGRAJU za Real, a kako će IGRATI to im je manje važno. Trebaju se malo osvrnuti i na
mlađe, koji mogu napredovati, pa da grizu na terenu i 200% daju od sebe da zauzmu mjesto
pored ovih već dovedenih zvijezda
da ZAIGRAJU za Real, a kako će IGRATI to im je manje važno. Trebaju se malo osvrnuti i na
mlađe, koji mogu napredovati, pa da grizu na terenu i 200% daju od sebe da zauzmu mjesto
pored ovih već dovedenih zvijezda
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
A ovo samo gledat i diviti se. Dobro pročitajte i zapamtite rečenicu s početka klipa koju govori SIR Bobby Robson !
"Can anbody show me a better player !"
Jedan igrač Reala trenutno ima isti stil igre, ali baš isti. Prekopiran. Karim Benzema !
Jedan igrač Reala trenutno ima isti stil igre, ali baš isti. Prekopiran. Karim Benzema !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
on je uvijek bio igracina , to je i ostao ._BooS_ je napisao/la:A ovo samo gledat i diviti se. Dobro pročitajte i zapamtite rečenicu s početka klipa koju govori SIR Bobby Robson !
Kad se sjetim El Clasica 2001/2002 mislim , na Camp Nou , 20prekrsaja na Ronaldu , svaki za zuti karton , ali na kraju zavrsilo mislim 1:1 ili 2:1 za Barcu , nisam siguran
Golman Real Madrida Iker Casillas vjeruje i nada se kako će Manuel Pellegrini i naredne sezone biti trener madridskog kluba. Casillas je rekao da, zbog mira u kući, nije dobro sada potezati pitanje dovođenja Josea Mourinha.
29-godišnji golman Reala još uvijek vjeruje kako Real Madrid može biti prvak, a za to im je potrebna pobjeda Valladolida u sutrašnjoj utakmici protiv Barcelone na Camp Nou.
„Nadam se da će se ovaj prohekat nastaviti. Mi smo novi tim, desile su se mnoge promjene u klubu, stigao je novi trener , kao i dosta novih igrača. Nalazimo se na pravom putu, a za pravi rezultat potrebno je malo vremena. Pellegrini je fin i miran čovjek koji je u dobrim odnosima sa svim igračima i mislim da bi trebao ostati i naredne sezone“, rekao je Iker Casillas.
29-godišnji golman Reala još uvijek vjeruje kako Real Madrid može biti prvak, a za to im je potrebna pobjeda Valladolida u sutrašnjoj utakmici protiv Barcelone na Camp Nou.
„Nadam se da će se ovaj prohekat nastaviti. Mi smo novi tim, desile su se mnoge promjene u klubu, stigao je novi trener , kao i dosta novih igrača. Nalazimo se na pravom putu, a za pravi rezultat potrebno je malo vremena. Pellegrini je fin i miran čovjek koji je u dobrim odnosima sa svim igračima i mislim da bi trebao ostati i naredne sezone“, rekao je Iker Casillas.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.