SlevinKelevra je napisao/la:Dzeko?
[img]http://www.webtalentmarketing.com/wp-content/uploads/2013/06/a-chance.jpeg[/img]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
SlevinKelevra je napisao/la:Dzeko?
[img]http://www.webtalentmarketing.com/wp-content/uploads/2013/06/a-chance.jpeg[/img]
Bice kise ali nece bas pljustat !Unofficialpage je napisao/la:Za vikend najavljen pravi potop kod nas pa možda se i ne odigra tekma.
Ma nista im ja ne vjerujem, do sada su hiljadu puta znali pogrijesiti, pogotovo kada najavljuju 4,5 dana unaprijed...Unofficialpage je napisao/la:Za vikend najavljen pravi potop kod nas pa možda se i ne odigra tekma.
Po ovim modelima što ja pratim, hoće pljuštat, ekstremne količine kiše će pasti. Za dva dana oko 150mm kiše će pasti a negdje i do 200mm.Elegant je napisao/la:Bice kise ali nece bas pljustat !Unofficialpage je napisao/la:Za vikend najavljen pravi potop kod nas pa možda se i ne odigra tekma.
I ko bi tu igrao zadnjeg veznog????hurem je napisao/la:Ma nista im ja ne vjerujem, do sada su hiljadu puta znali pogrijesiti, pogotovo kada najavljuju 4,5 dana unaprijed...Unofficialpage je napisao/la:Za vikend najavljen pravi potop kod nas pa možda se i ne odigra tekma.
Nejse, nadam se da ce biti kisa golova u mrezi Walesa...nadam se da ce se ponoviti Grcka, akoBogda...da nakon dugo dugo vremena odgledamo jednu mirnu, rezultatski rijesenu utakmicu do kraja protiv jedne "kvalitetne" reprezentacije.
Nadam se da ce Edin biti spreman, ako ne, onda ga cuvati za posljednjih 15ak minuta ako rezultat ne bude isao u pravom smjeru, tada bi se lahko mogao obracunati s izmorenim stoperima Walesa, jer ce ih Vedo zasigurno svojom trkom i kretanjem iscrpiti.
S Lulicem i Dzekom u timu mozemo izvesti strasnu ekipu na teren, i defanzivno i ofanzivno jaci nego protiv Belgije recimo, u slucaju da Edni ne moze, onda Vedu na njegovu poziciju, a Viscu na desno krilo:
- Begovic-
- Mujdza, Sunjic(Bico), Spahic, Kolasinac -
- Pjanic, Zukanovic, Salihovic -
- Ibisevic, Dzeko, Lulic -
Druze, Vels je primio dva gola u kvalama i to od Andore iz penala, i od Kipra ( ne mogu se sjetiti kako). Sve ostalo sa nulomramiral je napisao/la: Kako god momci moraju dati 120% posto sebe, idealno bi bilo da Vels povede, pa da mi okrenemo golovima u 77 te 90-oj minuti.![]()
Kad je dernek da i hala gori.
SlevinKelevra je napisao/la:Druze, Vels je primio dva gola u kvalama i to od Andore iz penala, i od Kipra ( ne mogu se sjetiti kako). Sve ostalo sa nulomramiral je napisao/la: Kako god momci moraju dati 120% posto sebe, idealno bi bilo da Vels povede, pa da mi okrenemo golovima u 77 te 90-oj minuti.![]()
Kad je dernek da i hala gori.Obrana im je beton, propisacemo krv da im i jedan zabijemo. Primiti ga ne smijemo ni pod koju cijenu!
Grckoj do Zenice nije imao ko da dadne gol, yeboteramiral je napisao/la:
Postoje izuzeci koji nekad potvrđuju pravila. Nama šta je god moglo po zlu krenuti i krenuko je u ovom ciklusu, nekad nas mora i ''prosrati''. Onomad je i Grčka odbrana bila ''strašna'' pa se slomiše pod Džekom i Ibišem. Sada nema Misketa ali ne sumnjam da će naši dati posljednji atom snage da odgovore izazovu na terenu.
SlevinKelevra je napisao/la:Grckoj do Zenice nije imao ko da dadne gol, yeboteramiral je napisao/la:
Postoje izuzeci koji nekad potvrđuju pravila. Nama šta je god moglo po zlu krenuti i krenuko je u ovom ciklusu, nekad nas mora i ''prosrati''. Onomad je i Grčka odbrana bila ''strašna'' pa se slomiše pod Džekom i Ibišem. Sada nema Misketa ali ne sumnjam da će naši dati posljednji atom snage da odgovore izazovu na terenu.
Ovi nisu primili u 180 minuta kontra Belgije
ramiral je napisao/la: Pa primiti će od nas, dva dosta im.
A on je?Bolanos je napisao/la:Onaj ko je jedan dio karijere vrhunski igrao bas na toj poziciji.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 23 gosta.