FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 06 okt 2015, 00:04

slika

Imal iko pojma kakva je ovo zemlja :? i oktud ovdje...
=\_1921_/=

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 okt 2015, 00:09

Našli investitora
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 okt 2015, 00:20

invincible1921 je napisao/la:slika

Imal iko pojma kakva je ovo zemlja :? i oktud ovdje...
Ostavili malenima pjesak da imaju gdje glavu zabiti nakon derbija...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 06 okt 2015, 00:28

Ma ovo za malene da prave divove od pjeska..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Pokusajte
Kontakt:

Post Postao/la Pokusajte » 06 okt 2015, 00:33

http://www.****.ba/clanak/47341672469 ... lje-Plavih sou.rce

Gledam ove klipove Stokic isto kao da je pao s marsa, tacno se vidi da nije za ovog kluba. Drag mi je igrac, ali jednostavno nije se uklopio nikako.

Velika steta.
Edis Mulalic jedan je od nas!

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 06 okt 2015, 00:36

Ma Tiaga stalno u vrh napada trpati..ne moze ova šabanija njega stici samo jos da mu ko ima normalno loptu dodati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 06 okt 2015, 01:19

FKZ1921 je napisao/la:
Pokusajte je napisao/la:Prosao je bojkot od derbija vjerujem da cemo uskoro biti medu prve 3 ekipe.
Ti,ili si malo nespretan ili namjerno malo rovaris. Koliko se sjecam,pred derbi si pisao o losem treningu,losoj reakciji igraca na Edisa...on im kao nesta objasnjava a oni po svom. Mislim da si bas u ovom stilu komentarisao. I tad sam ti napisao da ne znam odakle ti takav komentar ako si bio na treningu,da je trening bio odlican. I svako ko je bio na tom treningu u subotu,na utakmici je jasno prepoznao tacno ono sto je na treningu radjeno.
zato sto je on aldin,a zna se sta aldin radi.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 okt 2015, 01:41

zastitarskoj agenciji za derbi sjetim se sestara,,majki I dalje familije.

Dalje Joco nije za Zelje I to je 100%,on bas se vidi da nema zelju da igra za nas klub.
Svi su odigrali dobro samo bi izdvojio Beganovica I Blagojevica skidam im kapu,Tiago je dobio toliko poruka jadan samo uzvraca sa hvala.
Vidi se da zna I da ga treba forsirat u napadu.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 06 okt 2015, 03:33

zaboljisportuBiH je napisao/la:Evo i ja da malo odužim oko uprave, obećao sam. Nekad se pitam ima li ovo pisanje svoju svrhu. Evo često i @boccacio svašta lijepo napiše ali čak i kad imaš argumente neki nastavljaju po svom. Meni nije problem promijeniti mišljenje ako vidim stvari koje prije nisam znao a dovode me do drugog zaključka.
Nekako ne mogu pobjeći od razmišljanja da ima više uzroka ove krize, ali rezultatske (nadam se da i iz nje izlazimo nakon ove pobjede), jer ja drugu krizu ne vidim a porbat ću i objasniti zašto s obzirom da nisam nikakav insajder.
Prvi razlog je tekma sa Širokim i prepucavanje sa sudijama. Mi smo skloni utisku da kad se čuje da igramo protiv Drine da moramo utrpati 5 komada. Što bi to bilo tako kad i oni igraju ovu ligu isto kao što je Levante možda i više lošiji od Barse nego oni od nas pa im nekad uzmu bodove. I Barsi i Realu nekad uticaj, naizgled minorni, sudija okrene tekmu u drugom pravcu. Nama sa sitnicama, a Boga mi i finim greškama, sudije od Širokog naovmao okreću podobro. SA druge strane penal protiv Krupe je bio da nas izblamiraju. Čekalo se nešto takvo, mada smo i mi kumovali tome lošom igrom ali stiglo bi nas to kad tad. Desila bi se nakd ta loša igra i neki penal. Sto posto. To i kazne sudijama jasno pokazuju. Treabli smo i sa tim izaći u javnosti i reći penal nije bio. Jučer Valjić od našeg gola nije dao nama da igramo a ne njima. Svaki kontakt im je svirao. Pravio im prekide pred našim golom itd itd.
Drugi razlog je loša igra. Ona se desila zbog dva razloga. Prvi je u glavama naših igrača koji su mislili lako ćemo u par tekmi prije svih protiv Radnika, Mladosti i Travnika. Ušlo se opušteno, ali sad nema lakih, svi igraju na nož, a ako hočećšda pobijediš na strani neku od ovih ekipa moraš i ti ići u kost da bi tek onda taj veći kvalitet došao do izražaja. U suprotnom kvalitet ne može doći do izražaja. Drugi razlog loše igre je i loše odrađen prelazni rok i to prije svega na mjestu bekova. Livaja i Mladenović (on samo iz razloga što u napadu puno ne učestvuje pogotovo kad smo favoriti – Kvesa je tad pravio višak – možda i voaj nadođe jučer mi je dao neku nadu) nisu adekvatna pojačanja i to sam objasnio u prošlom postu, a to su u modernom fudbalu glavni igrači. To neki dan u intervjuu i Ivica spominje. Ko je kriv? Ja mislim Oda prije svih i Hare. Uprava nije sto posto. Što to mislim? Zato što je sigurno bilo love da se dovede npr jedan Šivšić koji nas je razbio u Travniku sad, a ja sam recimo njega ovdje pet puta spomenuo dok su pripreme trajale. Siguran sam da je bio jeftiniji od Mladenovića a bolji je igrač i mlađi. Takvih primjera mogu još navesti. Amar je isto bez para dovodio ali je znao procijeniti, a i on je griješio. Oda je kriv i za prvi ralzog koji je u glavam igrača jer je on taj koji treba da ih naloži da igraju ako vidi da nemaju motiva.
Treći razlog je uprava prije svega zbog transparentnosti. Ako je tačno, a i ja sam čuo sa više strana da uprava radi za deset što se tiče stvari koje su upravi najbitnije. U sporttskom aspektu svi fule, pa bilo je i logično da i oni fule pogotovo što u toj upravi slabo ima ljudi koji imaju pojma o sportskom dijelu. Greda, Šiljak i Miske su jedini za koje se zna, pa je njih raja uzela na zub. Misketa najmanje jer znaju da donosi lovu. Šiljak malo više jer znaju da je on direktor, opertaivac i da se za većinu stvari uprava pita. Međutim bilo je i takvih koji pljuju po Šiljku a realno on sa svim ovim baš nema veze. Gredu su najviše pljuvali, a on je i bio pod pritiskom saveza, rezultata, dijela navijača koji su ga prozivali na stadionu. Mislim da je radio pošteno (moj dojam), ali isto tako je znam iz par primjera bio itekako drčan i sa nivoa radio neke stvari. Malo to raja i ne voli ovjde. Kapa dole mu ide za ostavku jer je shvatio da će na taj način smiriti strasti koliko toliko. Očito je takođe ili se meni čini da u klubu i oko kluba ima bitnih ljudi koji su to i jedva dočekali, ali ako je uprava dobra kao što jeste, odlsakom jednog čovjeka mi ne gubimo puno, a strasti su se itekako smirile. Kritikovao sam ga u dosta stvari ali za ostavku mu kapa do poda. Ostale iz uprave malo ko spominje jer ih ni ne zna i u ovom slučaju je možda i bolje tako, ali generalno raja uvijek krivi onoga ko je u javnosti. Evo sad ovdje da pitate raju da nabroje članove uprave svi bi znali dva ili tri. Neki nijednog, ali se zato psuje Šiljku. Tipično za bosance. Kumovala je tome i gore navedena netransparentnost. Trebalo se izaći sa svim detaljima oko vraćanja dugova kao što se sad i najvljauje da hoće. Raja u tom slučaju nebi reagovala ovako srčano. Spustila bi se loptica kao i prošle godine. Uz to su i pitari u medijima dizali nas u nebesa (Željo najveći favorit za titulu, 10 ekipa u borbi za ostanak –pitarski članak sto posto). I sad medijski odlično rade (baza bez poraza i sl, pa i ovaj portal). To neki ne prepoznaju, pa i naš član uprave Zaimović koji najavi titulu i poveća očekivanja a razloga nije bilo nimalo. S obzirom na veliki dug meni je sasvim jasno da ovaj proces mora trajati četiri godine minimum. Sa ovim prihodima od Evrope, Džeke, Baje i Kvese to je smanjeno možda na tri, ali proces mora trajati. Morala se spustiti loptica.
Princip ulaganja u ekipu da bi se vratilo kroz titule i sl. koji je imao Žujo i Amar sa njim je mogao proći ranije ali sad ne jer moraš ispuniti uslove finansijske. Sad to mora biti malo manje ulaganje u ekipu da bi mogao uopšte izaći u Evropu. Raja to ne konta pa proziva opet đelu (nedo Bog), žuju, ahmetbegovića i sl a takvi više nikad nebi smjeli ući u klub. Svim upravama do ove bi ja zabranio ulaz sem ako hoće donijeti lovu neki od njih pojedinčano i da na osnovu toga uđu u upravu, kao jedan od jednakih. Što im nebi dao? Bez obzira na sve priče logika nalaže da su sve ranije uprave zaduživale klub na ovaj ili onaj način. Kapak, gotova priča. Jedino Kozarić može proći od ranijih ljudi. Ostali mogu samo sa kešom. Neko kaže Miske daje na posudbu. Pa šta. Sve firme i kad imaju love na računu uzimaju od banaka. Mi ne možemo od banaka i hvala Bogu da ima neko da nam posudi, a sigurno je za manju kamatu ako je uopšte i ima. Evo sad smo zaradili puno. Vratiš Misketu i ostane ti. Da nam on nije posudio nebi mogli ni zaraditi. Vrlo jednostavno.
Klub (čitaj uprava) mora izaći sa nečim gdje bi se objasnili dalji koraci stabilizacije , da se promijene ciljevi sportski jer je titula manje vjerovatna, da priznaju neke greške u sportskom segmentu i da kažu da moramo biti jedinstevni svi. Po meni je greška uprave u sportskom dijelu samo dovođenje, a pogotovo otkaz Vladi bez obzira što nije donio impuls ekipi. Otkaz Odi nije greška. To sam ranije objasnio. Ništa loše ne treba gldati u smislu otkaza. Oni su treneri i treneri prvi stradaju. Ne trebaju se ljutiti ni Čaplja ni Oda niti to doživljavati na način kao što je Čaljić rekao da više neće doći u Želju. Nema veze što su legende. Klub prema njima kao legendama treba da se odnosi u drugim stvarima. U ovoj profesionalnoj toga nema. Naravno svima je to malo u podsvjesti ali to je tako.
Bojkot igrača? Teško. Možda pojedinaca, ali kako to dokazati? Ali opet je to do trenera. Ako je neko Odu bojkotoavao Oda je to trebao vidjeti i poslati ga na klupu. Kako je Amar Zebu poslao. Niko Amaru ni riječ nije rekao. Nebi ni Odi. Šef struke mora znati ko ne daje max, ko daje, koga boli zub, ma sve. On zan i šta mu treba. Trebao je javno raći. Amar doveo Tomića, niko nikad nije čuo za njega i odmah mu rekao na presu da je on prinova. Kulturno, zavukao njemu i nama dao do znanja koliko računa na njega. ''Ako je Jamak pojačanje, onda smo se pojačali'' itd itd. Zbog svega toga su prvi krivci treneri svuda u svijetu. Koliko je samo uprava Sarajeva puta pogriješila oko trenrea. I igrača a mogli su dovesti sve najbolje iz ove lige. Zbog toga fudbal i jeste najpopularniji sport. Jer ne igra novac veliku ulogu. Igra ali ako gledaš Chelsea i nas. Kad je ogromna razlika u ulaganju. To je rizik svih uprava. Upravi trebamo suditi na osnovu matematike i brojeva. To je biznis. Ja im zamjeram malo neke marketing stvari ali nadam se da će i to nabolje. Pogotovo sam im zamjerao člansvo, ali vidim i to ide nabolje. Sva ulaganja su morala biti ekonomočna u ovom periodu pa se nadam da za neke stvari ima razlog, objektivan. Jedino za članstvo nije bio i tu sam Gredi zamjerao i na izjavama. Na terenu ga nema biznisa. Sa Murinjom nije zagarantovan uspjeh. To je i ovaj derbi jučer pokazao. Ako već tjerate upravu onda prvo saznajte ko je sve tamo, šta radi i sl a ne sve po Šiljku npr. koji ni odgovoran za dosta stvari. On je operativac. I kad tražiš smjenu onda moraš imati i rješenje problema. Ko su ti koji će doći umjesto ovih? Đelo, Žujo i sl. ponavljam nedo Bog više. Ja drugih prijedloga nisam čuo. Niko jučer da pohvali kako je bila odlična organizacija tekme. Mnogo ulaza, bez puno guranja, čekanja.
Stalno negativci pišu. Tako je to valjda. Dođe Oda e jesmo šupci što otjerasno Memu. Dođe Čaplja, on veze nema, što Odu otjerasno. Postaviše Edisa, kažu e šupci otjeraše Vladu itd itd. Evo sad dobili kažu ma ne znam jel Edis neki taktičar. Ovu tekmu je taktički perfektno odradio. Hoće li i dalje biti tako? Hoće sve do momenta kad počne griješiti tj kad počenmo gubiti. Nema trenera koji je vječan. Svaki upadne u krizu rezultata. I mene interesuje kako će Edis riješiti ove tekme gdje smo favoriti, ali ako ništa uprava se opametila pa je dala svima do znanja da Edis tu nije postavljen na kratak period. On ako igrače još uz to bude kažnjavao pristup neće nedostajati. Oda je pao na tome i to nije riješio od momenta kad je došao ali sa razlikom da je u početku imao pristup. Taktiku da probije bunker nije.

Pozdrav
Svaka cast za post i sa svim se slazem, samo treba pustiti nasu djecu da igraju..
Jedino sto ne bih uradio je izdavo dodatna saopstenja u vezi penala protiv krupe, jer su nam i ona saopstenja bila nepotrebna..
Sto se tice saveza i te neke borbe protiv, mislim da je potpuno nepotrebno jer savez dosta dobro radi. Jest da su pogrijesili sa onim linijama i sto nisu priznali gresku, ali puno toga su dobrog uradili, a samo skracenje lige je nerealan potez, sto nam je prije 5 god trebalo, sad s tim idu dodatni kriteriji pokrivanja tribina, a od one tamo godine i reflektora za sve stadione, a kad se samo sjetim dominkovica, colakovica..

Zato se opet vracam na cesto ponavljanu frazu - koja smo gamad kao narod - jer malo cijenimo dobre stvari.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 06 okt 2015, 09:02

MAlo da se osvrnem na derby, postavku i igrački kadar. Prvi put poslije Ferenca i Standarda smo pokazali da znamo igrati i da možemo igrati. Znači bilo je do voljnog momenta ekipe i stručnog štaba. Po ko zna koji put je dokazano da se naporan rad isplati bilo da je na klupi Oda, Vlado, Edis ili Amar. Rad, rad i samo rad. U fizičkom i taktičkom smislu smo ih pojeli, osim one šanse Benke nisu ništa ozbiljno napravili. Posebno raduje da nismo stali nakon postignutog gola i da se nismo raspadali kako smo znali u predhodnim utakmicama. Naši su ovu utakmicu bili na svakoj lopti, ginuli za svaki aut itd. Rezultat se vidio na kraju. Kad se popravi predaja lopte mislim da ćemo biti jako opasni za svaku ekipu. Od igrača nemaš koga izdvojiti, svi su odigrali kako treba. Bez iznimki. Pobjeda kolektiva.
I da, mislim da smo i ovakvi bolja ekipa od komšinica. I kvalitetetom i željom. Znači bolja ekipa!
Također bih pomenuo zlotvore koji se vrte oko kluba kao i hajku koja je bila spremna da smo izgubili. Sve je bilo spremno da se ovi ljudi otjeraju čak je bilo pijetnji fizičkim obračunima. Govorim o "našim" ljudima, navijačima, legendama, simpatizerima koji su bili spremni da se i fizički obračunavaju sa trenutnom strukturom unutar kluba. Ti "naši" nisu odustali nego će čekati pogodan trenutak. I navaljivaće svim sredstvima u narednim mjesecima.
Nadam se da će ova garnitura ljudi imati snage i m.u.d.a da raskrnika sve zlotvore kluba. Zapravo to im je pod obavezom jer ako to ne urade stavljaju se na njihovu stranu. Znači samo jako i u kost. Igrači i Edis su odlučili da tako igraju, mora i uprava isto tako igrati.
JAKO I U KOST!
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 okt 2015, 09:12

ChWilla je napisao/la:
Po meni je greška uprave u sportskom dijelu samo dovođenje, a pogotovo otkaz Vladi bez obzira što nije donio impuls ekipi. Otkaz Odi nije greška. To sam ranije objasnio. Ništa loše ne treba gldati u smislu otkaza. Oni su treneri i treneri prvi stradaju. Ne trebaju se ljutiti ni Čaplja ni Oda niti to doživljavati na način kao što je Čaljić rekao da više neće doći u Želju. Nema veze što su legende. Klub prema njima kao legendama treba da se odnosi u drugim stvarima. U ovoj profesionalnoj toga nema. Naravno svima je to malo u podsvjesti ali to je tako.
ovo ću citirati jer se jedino sa ovim ne slažem. sa svime ostaim se slažem i to neću citirati, nije lijepo al' mrsko mi :mrgreen:

oda je dokazao da može sa ovom ekipom i bez obzira što ju je očito izgubio, ja mislim da se mogao vratiti uz malo vremena i podrške. niko ne može znati 100% ali to je moj utisak. dok je čapljić i u ovo malo vremena pokazao da ne zna šta radi i da nema ideju kako da digne ekipu, i na terenu i na treninzima (bar za treninge tako kažu ljudi koji se u to mnogo bolje razumiju nego ja). "new manager syndrome" je realna stvar, iako nije objašnjena u potpunosti, novi trener gotovo uvijek trzne i podigne igrače na početku ako ništa zato što nisu sigurni hoće li igrati. e on nije ni to uspio.

opet - niko ne zna kako će se ovo nastaviti, ali možda je dobro ispalo i možda dobijamo i trenera za budućnost iz svog pogona, kao što imamo dobar dio ekipe.
E nek sam tebi izvukao više od jedne rečenice pa makar :) Pa zbog tog i kažem da je greška što su doveli a pogotovo dali otlaz Vladi. Genrealno otkaz ODi nije greška, ali mogao je dobiti još jednu tekmu ili dvije, ali oni su procijenili da treba odmah da ga skinu. Možda su znali nešto više, pa su to brže odradili. Slažem se za Vladu da nije ništa pokazao, ali kažem opet greška je što su ga dovodili, a još veće što su otpustili. AKo su ga doveli trebali su mu dati podršku kao što su u startu dali Edisu. Na duže staze je tu itd itd pa bi to možda dalo Vladi značaj što bi dovelo to tog new mwn. syn. Trenerski posao je to, ali drago mi je da su shvatili da su pogijršili i da su to ispravili sa podrškom Edisu. KAžem opet pitari griješe sa petim trenerom zaredom.
@ivanosim moje mišljenje je da su trebali reći nije ni protiv Krupe penal bio. Ako su krenuli u sve to onda idi do kraja. u prvom dijelu posta sam rekao poentu a to je da nas je svađanje sa savezom dovelo do toga da nas u prvenstvu kolju kulturno. Nastavilo se to i u derbiju. I na to mora misliti Edis. neće nas popustiti. A u kupu će nama svirati da nam kažu evo vidiš da vam sviramo.
Milsim ipak da mi trebamo legalno imati sistem ulaska naših ljudi u savez. Znači krenuti sa kantonalnim koji predlaže ljude dalje. Prvo u kantonu guraš svoje ljude, da bi oni onda predlagali opet naše prema vrhu i vremenom dobijaš sve više svojih ljudi koji mogu uticati da se sudi pošteno. Dok je Ivica bio gore nije se sviralo ni za nas ni protiv nas. Bilo je grešaka i protiv i za nas ali tendencije suđenja nije bilo. TO je ona političk anota sporta koju klub mora imati. Detalji koji mnogo znače. O tome uprava mora više brinuti u budućnosti. Da je savez bolji nego prije jeste 100% i to puno, ali može to j oš bolje. I suđenje je bolje nego u to doba.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 06 okt 2015, 09:15, ukupno mijenjano 1 put.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 okt 2015, 09:53

Proradio je naš inat, a galaktitkosi nek osvajaju svemir :wave: Padne li zrinja titula je nasa :D
=\_1921_/=

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 okt 2015, 09:59

FKZ1921 je napisao/la:Lijepo je bilo ova dva dana. Uzivamo u pobjedi.Svi imamo medju rajom,u rodbini,medju kolegama...pitara.Lijepo ih je malo meziti.Ono umjereno,fino.
Ali vjerujem da sve cesce razmisljamo o narednoj i narednim utakmicama. Pred ovu sam napisao:ok,vazna je,ali cim ona prodje,ova koja dolazi je vaznija od nje.I fakat tako mislim,a vjerujem i nasi igraci i treneri.
Pauza je.Nasi ce trenirati u Sarajevu do kraja ove sedmice.Predpostavljam da ce fokus biti na fizici. Pocetkom naredne idu u Medjugorje i ostaju do utakmice sa Zrinjskim. Sta mozemo u toj utakmici? Ja mislim da dolazi u dobro vrijeme. Cak mislim da je i bolje sto je igramo kod njih. Oni su pod velikim pritiskom.U losoj su seriji i imaju imperativ pobjede.
S druge strane,ova pobjeda protiv Sarajeva nama je dala prostora da igramo normalno,bez pritiska. Pokazala je i nama i igracima da nesta mozemo,bitno podigla samopouzdanje.
Neki igraci koji pomalo stekaju s povredama(Memija,Dado,Zera)ce konacno to sanirati.To je jako vazno u ovoj situaciji kad nakon pauze ulazimo u zgusnut raspored.Igrace se kup. Osim Zrinjskom,gostujemo u Prijedoru i Bijeljini. Dolaze nam Celik,Slavija;Borac i Vitez. To je raspored za ovu polusezonu. Puno vaznih i teskih utakmica.A najvaznija i najteza je ova prva koja dolazi.
Znači li ovo da neće igrati za mladu?

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 06 okt 2015, 10:31

zaboljisportuBiH je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Lijepo je bilo ova dva dana. Uzivamo u pobjedi.Svi imamo medju rajom,u rodbini,medju kolegama...pitara.Lijepo ih je malo meziti.Ono umjereno,fino.
Ali vjerujem da sve cesce razmisljamo o narednoj i narednim utakmicama. Pred ovu sam napisao:ok,vazna je,ali cim ona prodje,ova koja dolazi je vaznija od nje.I fakat tako mislim,a vjerujem i nasi igraci i treneri.
Pauza je.Nasi ce trenirati u Sarajevu do kraja ove sedmice.Predpostavljam da ce fokus biti na fizici. Pocetkom naredne idu u Medjugorje i ostaju do utakmice sa Zrinjskim. Sta mozemo u toj utakmici? Ja mislim da dolazi u dobro vrijeme. Cak mislim da je i bolje sto je igramo kod njih. Oni su pod velikim pritiskom.U losoj su seriji i imaju imperativ pobjede.
S druge strane,ova pobjeda protiv Sarajeva nama je dala prostora da igramo normalno,bez pritiska. Pokazala je i nama i igracima da nesta mozemo,bitno podigla samopouzdanje.
Neki igraci koji pomalo stekaju s povredama(Memija,Dado,Zera)ce konacno to sanirati.To je jako vazno u ovoj situaciji kad nakon pauze ulazimo u zgusnut raspored.Igrace se kup. Osim Zrinjskom,gostujemo u Prijedoru i Bijeljini. Dolaze nam Celik,Slavija;Borac i Vitez. To je raspored za ovu polusezonu. Puno vaznih i teskih utakmica.A najvaznija i najteza je ova prva koja dolazi.
Znači li ovo da neće igrati za mladu?[/
Tu su sa reprezentacijom na pripremama ali se nadati da neće igrati...

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 06 okt 2015, 14:24

Izgleda da su se ispred zapada ovi iz nove game izivljavali i nad trojicom nasih navijaca od kojih je jedan dosta lose prosao..
BUDI ŽELJO !!!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 06 okt 2015, 14:33

A policajci samo onako gledali, otkazat ih za ubuduce ako ne i tuzit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 06 okt 2015, 15:06

Cholo Simeone :D :D....volio bi slj utakmicu da se nadje grupica da.malo preslusaju ove iz Nove Game...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 okt 2015, 15:08

kako je krenulo po medijima mogli bi navijači njima biti najmanji problem.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 06 okt 2015, 15:14

svaka čast Blagojeviću i pored povraćanja i toga sto je primio dvije infuzije odigrao je 58 minuta i najzasluzniji je za gol...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Pokusajte
Kontakt:

Post Postao/la Pokusajte » 06 okt 2015, 15:14

Poslati im Aldina da ih namara :mrgreen:
Edis Mulalic jedan je od nas!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Maestro^^ i 7 gostiju.