Da, nova sezona Future Talents Kupa, učestvuje selekcija kadeta 1999. godište i mlađi.
Ovo je naša ekipa koja je otputovala gore http://www.2015.futuretalentscup.com/?m ... =club&id=3 sutra igraju protiv Sparte iz Praga u 11:30h. Trebao bi biti stream, ali vidjet ćemo sutra.
U grupi sa nama su pored Sparte, Sampdorija i Ferencvaroš.
Sretno momcima i neka nas predstave naš klub u najboljem svijetlu.
Hvala hilmo, haha tek sada vidim da smo mi u bijeli dresovima
Jaooo sanse!! Kvalitetan ovaj prijenos!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Dobro su nasi igrali..imao klaric sansu nakon sto je hadzic prosao po lijevoj strani, resic je nakon jedne polukontre lose sutirao i to je to. Sutra igraju sa ferencom vidjet cemo kako ce proci