PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Probisvjet
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2015, 14:09

zeka_tm87 je napisao/la:
solinas je napisao/la:Joj dragi mulalicu... :urnebes:
Zna on sta ja govorim,moze vam i on reci,Ali nemora :tokralju: :urnebes:
Zemljoradnicka zadruga,oranje,

nek on prica,a ja cu mu staviti,sta rece visnju odozgo.. :rol: :urnebes:
Dalje nisam mogo,ispade mi telefon öd smjeha :urnebes:
metafora papcicu metafora :crazy:
Inace Mulalic je jedan od najvecih strucnjaka za metafore, odmah poslije vodene glave. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2015, 14:15

hajde pusti bolan muuulalica legenda nasa :urnebes: :mrgreen:

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 okt 2015, 14:56

solinas je napisao/la:hajde pusti bolan muuulalica legenda nasa :urnebes: :mrgreen:

Legenda, samo mu pogledaj osmijeh na kraju. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2015, 15:02

ko plitak potok sine,ko plitak potok :rol: cuj ga majke ti,da ti tata sine kaze :urnebes:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 okt 2015, 16:56

rpc81 je napisao/la:Salt sve si ti to dobro napisao ali zasto si izostavio da je Velež predzadnje kolo došao sa juniorima u Tuzlu ili se toga ne sjecate,mozda ne zelite da se sjecate a imali smo ekipu da vas onako slabe i raspale ohladimo i prije zadnjeg kola. Malo realnosti druže nije na odmet. Ovo pitanje je samo tebi i molim da me zaobiđu sa odgovorima ostatak družbe pere kvržice sa vaše teme
nismo mi imali sanse ostsati sto zbog ljudi koji su nam smjestili, a zbog toga jer smo bili i losi ...samo ti pogledaj sta su nam radili u onoj utakmici protiv Zrinjskog kad smo ih dobili i ona 2 crvena kartona i kad samo samo nekim inatom uspjeli da dobijemo tu utakmicu... nema veze sasvim nebitno nama je ispadanje pomoglo ja se nista ne bunim :).. dosao Azmir Husic i sad vise nemamo problema sa tim i necemo vise imati dok je on tu barem sto se tice ispadanja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 okt 2015, 23:34

vidjaj pastrmke jest se zado,ukopace ga velez,mora stres izbaciti :urnebes: :urnebes:

https://www.facebook.com/djdeekline/vid ... 570298577/

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 05 okt 2015, 23:57

solinas je napisao/la:vidjaj pastrmke jest se zado,ukopace ga velez,mora stres izbaciti :urnebes: :urnebes:

Izadji nekad malo vani,udahni zraka,otidji s rajom na pivu negdje,odvedi ženu na večeru ili djecu na kolače. Nemoj me pogrešno shvatit ali visiš na forumu 24/7 . Tužno je gledati tvoj bjedni život protkan mržnjom prema dva kluba čije navijače za tim zaboli ku.rax. Dobronamjeran savjet. Olipa če te rces i na smrtovnici ce ti pisati preminuo uz forum ss.ba. Nemoj da se ljudi ibrete od cega si krepo kad budu stajali ispred bandere

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 okt 2015, 00:00

rpc81 je napisao/la:
solinas je napisao/la:vidjaj pastrmke jest se zado,ukopace ga velez,mora stres izbaciti :urnebes: :urnebes:

Izadji nekad malo vani,udahni zraka,otidji s rajom na pivu negdje,odvedi ženu na večeru ili djecu na kolače. Nemoj me pogrešno shvatit ali visiš na forumu 24/7 . Tužno je gledati tvoj bjedni život protkan mržnjom prema dva kluba čije navijače za tim zaboli ku.rax. Dobronamjeran savjet. Olipa če te rces i na smrtovnici ce ti pisati preminuo uz forum ss.ba. Nemoj da se ljudi ibrete od cega si krepo kad budu stajali ispred bandere
i sta to tebe boli ****...i neuzimaj djecu,i zenu u svoja prljava usta,imam vremena na pretek,moze mi se,
ako ti smeta imas opciju ignore,i **** u skokovima,ok :)

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 06 okt 2015, 00:07

Imas vremena na pretek? Svaka cast na to kako ga koristis :urnebes:

Nego kad te peru toliki kompleksi evo ti jednu trenutnu sliku kako izgleda noc u Mostaru pa ti skontaj dira li nas komentar neke seljadije. Bez obzira na mjesto na tabeli i stanje u kojem smo.

slika

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 okt 2015, 00:11

super za vas.

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 06 okt 2015, 00:20

solinas je napisao/la:super za vas.
Zahvaljujem. Evo ti jos jedna za ljepše snove
slika
:salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 okt 2015, 00:22

.. i par dana poslije toga, skidate igračima dresove :lol:

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 06 okt 2015, 00:32

Chinaglia je napisao/la:.. i par dana poslije toga, skidate igračima dresove :lol:
Pojedincima koji ne zasluzuju da ga nose. Tacnije dvojici. Ne znam gdje je problem. I poslje ove utakmice 80 momaka je otislo 300 kilometara daleko u Zvornik. Bilo je i protiv Travnika dosta iza gola bit ce akobogda i minimalno 200-300 na koševu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 okt 2015, 00:36

mah, ne zanimaju me rasprave o brojnosti, gostovanjima, bla, bla

na ovo sam replicirao jer je smiješno, dođeš par dana prije tekme, daš podršku igračima, da bi poslije tekme skidali dresove igračima, mislim, nema logike :mrgreen: neće ti to niko prenijeti kako ti kažeš, skidani dresovi onima koji ne zaslužuju da ga nose, nego će ti svugdje biti naslov kako ste igračima skidali dresove i tako sve to postane smiješno

na kraju dana, sve mi se čini da Velež nema kvalitet da ostane u ligi, jednostavno tu ima najmanje tih 10 kvalitetnijih ekipa, a vi vašim igračima možete radit' šta hoćete, dajte im veće plate, udarajte ih, šta god želite, oni izgleda ne mogu bolje i to je to

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 06 okt 2015, 00:42

Zašto je Čelik ponovo pokraden i zašto se niko ne oglašava ?*
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 okt 2015, 00:47

samirr je napisao/la:Zašto je Čelik ponovo pokraden i zašto se niko ne oglašava ?*
isto vam je kao nama ..nemate upravu koja se brine i odmah ce vam okrenuti i pvi ledja.. zbog toga smo mi ispali.. Celik opet igra dobro s obzirom kako vam je stanje barem tako Robijasi pokazuju nezahvalnost ...steta sto je tako u Celiku i nadam se da cete dobiti nekog slicnog nasem Azmiru ..i usput v gledam video bili su vam momci , Robijasi pri povratku iz Bijeljine kod nas u Tuzli sa nasim mocima u nasem klubu navijaca zasjeli :)...sretno Celiku i posebno Robijasima u svojoj borbi protiv ovih ljudi u upravi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 06 okt 2015, 00:49

samirr je napisao/la:Zašto je Čelik ponovo pokraden i zašto se niko ne oglašava ?*
zbog toga sto je celik klub u rasulu, vodjen od svakojake bagre i kriminalaca koji su na ovaj ili onaj nacin povezani sa klubom, i naravno nema ko da vrsi pritisak i na sudije zbog lakrdija sto se nanose na stetu celika..mozda ne djeluje tako strasno ovi penali sad sto su svirani protiv celika ili sto nisu svirani za celik ali u konacnici neki od tih penala bi mogao da kosta celika ispadanja

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 06 okt 2015, 00:54

Chinaglia mozda bi ti prije odgovorio ali ovaj ti kolega ne zna stavit klip u spoiler. Tacno ce oborit forum s ovim glupostima. Nego mozes ti misliti svasta. Donekle si i u pravu jer nas je Travnik oderao ko beba zvecku ali ne zbog ne znanja toliko nego vise radi nespremnosti. Sa Tadejrvicem smo dobili sigurnost na lijevoj strani. Makedonac iz Brede nije potpisao zbog papira ali ce igrati na proljece 99% dva igraca dolaze iz Aek-a na posudbu od Duška. Klub ce sigurno obezbjediti dobre pripreme i jos par pojacanja tako da nas nebi otpisivao. Bolji nam dolaze kuci a konkurentima idemo na stranu gdje svaka pobjeda protiv njih nas vraca u igru sto nije nemoguce sa dobro postavljenom i uigranom ekipom. Tek je trecina prosla. Imaju jos dvije. Znalo mi je Sodertalje od HV-a gubit 0:4 u prve dvi pa u trecoj okrenut na 5:4. Vidit cemo

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 06 okt 2015, 00:59

SaltCityAttack je napisao/la:
isto vam je kao nama ..nemate upravu koja se brine i odmah ce vam okrenuti i pvi ledja.. zbog toga smo mi ispali.. Celik opet igra dobro s obzirom kako vam je stanje barem tako Robijasi pokazuju nezahvalnost ...steta sto je tako u Celiku i nadam se da cete dobiti nekog slicnog nasem Azmiru ..i usput v gledam video bili su vam momci , Robijasi pri povratku iz Bijeljine kod nas u Tuzli sa nasim mocima u nasem klubu navijaca zasjeli :)...sretno Celiku i posebno Robijasima u svojoj borbi protiv ovih ljudi u upravi
Ja sam Fukara :P ali mi cudno zašto se niko ne oglašava da je se ovo desilo Zelji ili Sarajevo bilo bi 160 saopštenja !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 06 okt 2015, 17:35

Chinaglia je napisao/la:.. i par dana poslije toga, skidate igračima dresove :lol:
Nije bola, nego uzeli da im operu dresove i sorceve koje su igraci isprljali ginuci na terenu. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.