FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 05 okt 2015, 21:21

Tako je Amy,nego parovi za kup ce biti izvuceni sutra ili u srijedu a niko ni rijeci o tome od portala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 05 okt 2015, 21:25

Besic je napisao/la:Default pitanje

Jesu li menađeri #77 #88 #14 #23 #11 toliko moćni ili moćniji od FKS da njihovi puleni moraju igrat ?
Buraz ba gdje ti je broj #13 koji je veznik ovih gore? :roll:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 okt 2015, 21:27

amypitar je napisao/la:To sto nekim igracima ugovor istice,apsolutno nije problem jer mogu ti garantovati da je takva situacija da igraci jedva cekaju da isti produze.Za koga Jesic od igraca kaze da mu treba,taj ce ostati u klubu.Kazes kamp ne moze vise mazati oci na osnovu rezultaza.
Ja ne vidim da jos rezultati trpe,jos smo u igri za oba trofeja.Mislim da smo cak u boljoj situaciji za osvajanje titule nego prosle sezone kad nam je SB bjezao i 7 bod.
Svjestan sam da ima igraca koji narusavaju situaciju,ali zato je i doveden Jesic da malo zavede red,a nemoj se iznenaditi da to bude ubrzo.
Nemoj misliti da imam nešto protiv tebe što ti repliciram, nego onako vodimo diskusiju :D

Ja se nadam da će Ješić srediti tu situaciju, i ako mu neke odluke i stvari od jučer zamjeram ima i imat će moju podršku.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 okt 2015, 21:30

HOĆE LI ONO SMEĆE LJUDSKO, KOCKAR, DUŽNIK, PROPALI IGRAC I PPUŠIONIČAR-ŠAMARAČ BERBEROVIĆ **** VISE IZ SVETINJE?????

N A J E EB EM TI SE NAJMILIJIH UŠLJO UŠLJIVI!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 okt 2015, 21:30

sasistika je napisao/la:
Besic je napisao/la:Default pitanje

Jesu li menađeri #77 #88 #14 #23 #11 toliko moćni ili moćniji od FKS da njihovi puleni moraju igrat ?
Buraz ba gdje ti je broj #13 koji je veznik ovih gore? :roll:
On je zaluto na teren , nema tu uticaja sa strane :hmmmmm:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 okt 2015, 21:33

slika

slika

slika

ČEKAT ĆEMO CIJELU VJEČNOST :oops: :oops: :facepalm: :facepalm:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 okt 2015, 21:35

hilmo je napisao/la:
amypitar je napisao/la:To sto nekim igracima ugovor istice,apsolutno nije problem jer mogu ti garantovati da je takva situacija da igraci jedva cekaju da isti produze.Za koga Jesic od igraca kaze da mu treba,taj ce ostati u klubu.Kazes kamp ne moze vise mazati oci na osnovu rezultaza.
Ja ne vidim da jos rezultati trpe,jos smo u igri za oba trofeja.Mislim da smo cak u boljoj situaciji za osvajanje titule nego prosle sezone kad nam je SB bjezao i 7 bod.
Svjestan sam da ima igraca koji narusavaju situaciju,ali zato je i doveden Jesic da malo zavede red,a nemoj se iznenaditi da to bude ubrzo.
Nemoj misliti da imam nešto protiv tebe što ti repliciram, nego onako vodimo diskusiju :D

Ja se nadam da će Ješić srediti tu situaciju, i ako mu neke odluke i stvari od jučer zamjeram ima i imat će moju podršku.
Naravno da nemam nista protiv da mi repliciras,jer svima nama je jedan cilj a to je FK.SARAJEVO.I mene boli poraz od kona,ali prica o nekim prelomnim momentima ma jako nervira.Ako smo prebrodili eru Bekica,Baljka i com.valjda prezivimo i price o vracanju duga,gradnji kampa,stadiona i cega sve ne.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 okt 2015, 21:38

Prelomni momenat što se tiče igračkog kadra.

Ostalo ima zdrave temelje!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 05 okt 2015, 21:40

Ma svemu ćemo se mi ovom smijati dok budemo gledali Oskara kardoza kako lomi kukove Tatomiroviću, jer sve će proći samo tatko će biti.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 okt 2015, 21:40

Prizeljkivao sam kone i u kupu, ali poslije ovako sramotne i bezmudne igre protiv njih, radije biram listicu nego kone.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 okt 2015, 21:45

Hahhahaha
Pričam s jaranom o ovom šamaranju, pita on ko je to koga šamarao, ja reko Džemo Samira, kad ovaj:
"Čuj njega, pa što nije pištolj izvadio" :rol: :rol: :rol:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 okt 2015, 21:46

Ili će ovi iz uprave napravit rez u janurau i prodrmat kadar il ćemo mi gledat patnju do 2018te.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 okt 2015, 21:58

Besic je napisao/la:slika

slika

slika

ČEKAT ĆEMO CIJELU VJEČNOST :oops: :oops: :facepalm: :facepalm:
A fino im ugovori istekli bili ove godine sve trojici.
Ko je procijenio da nam trebaju i dalje?
Ko je pristao na produzenje?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 okt 2015, 22:04

hilmo je napisao/la:Hahhahaha
Pričam s jaranom o ovom šamaranju, pita on ko je to koga šamarao, ja reko Džemo Samira, kad ovaj:
"Čuj njega, pa što nije pištolj izvadio" :rol: :rol: :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 okt 2015, 22:07

Ma hajde Tatko i Boze pomozi,moze proci za izmjene ali ova dvojica :oops: :x

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 okt 2015, 22:29

Ja ne znam sto se tolika negativa uvukla medju nas nakon ovog poraza ... Kao sto ona marioneta rece, samo je bila utakmica za 3 boda .
Mi nismo osvojili ta tri boda, steta! Ali ne ogomna.

Evo ide ova pauza, i uvjeren sam da ce Jesic itekako znati sta da radi sa ovom ekipom! Pa frajer je vec sve indirektno rekao. Ko moze da prat ono sto on trazi bit ce tu, ko ne moze nece ni biti tu. Jednostavno. (a mi vec unaprijed znamo ko to nece moci.. tako da no sikiriki)

Nakon ove reprezentativne pauze ocekujem neke manje pomake na tom polju, a na zimskoj pauzi, imajuci u vidu da je Jesic sad ujedno i SD, ja ocekujem kvalitetan remont tima! Naravno pri tom ne mislim na ovo sto smo imali zadnji put (dovedi pet igraca, a one stare ostavi) vec ocekujem da se ovim nekvalitetnim, nesposobnim, ovim koji ne mogu pratit to sto Jesic trazi da zahvalnica i karta u jednom pravcu i da njihove pozicije preuzmu igraci koji ce pokazati kako treba da izgleda jedan igrac FK Sarajeva !
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 05 okt 2015, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 okt 2015, 22:32

Ješić da je Magath , Muo i Simeone u jednom ne može ništa napravit ako mu se klan + još neki ,a zna se koji suprotstave.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 okt 2015, 22:33

Besic je napisao/la:Ješić da je Magath , Muo i Simeone u jednom ne može ništa napravit ako mu se klan + još neki ,a zna se koji suprotstave.
To tek ostaje da vidimo ;) Ne pricaj unaprijed
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 okt 2015, 22:36

Kako god bilo samo nam se ne smije dešavati ono što nam se juče dešavalo. U nekim prilikama, u trenucima bezidejnosti igrali smo sa petoricom u zadnjoj liniji i petoricom u napadu. MNogo puta su se Radovac i Rustemović uvlačili u zadnju liniju, da li da pomognu da se lopta iznese ili da se sakriju od eventualne odgovornosti ne znam. Veliki jaz je bio između linija postavke, ako ih je ikako i bilo. A onda se išlo na duge lopte da se preskoče njihovi igrači koji se eto nalaze oko centra a ni to nije polazilo za rukom. Velkoski, Duljević i Okić se u nekim trenucima kada su mnogli nisu se na vrijeme oslobađali lopte, a da jesu moglo se nešto i uraditi.

I još milion zamjerki, ali najbolje bi bilo to grafički predstavit, što ću i uraditi ako budem imao vremena u ovoj pauzi. Poseban osvrt na zadnje dvije utakmcie.
@1946 jesi li raspoložen za posao?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 okt 2015, 22:39

Hajde shvatam za Tatomirovica da mu je produzeno, tad nije jos bilo Stepanova i Barbe, pa nije se moglo rizikovati. Pa hajde i Puzi nekako, kakav god da je, nemamo lijevog beka osim njega, ali produziti kockaru ugovor.. :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Proximic i 58 gostiju.