FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fudo » 15 maj 2010, 10:53

Ovdje niko realan nema !!
Prvo teska utakmica danas za obadva tima 50/50!
Drugo kako nemoze niko iskren bit pa da kaze da je sarajevo ukradeno za 3 boda (slucaj sa Slobodom) a pogotovo ovi navijaci slobode, kofol sarajevo krade bodove za zelenim stolom itd itd, a jednostavno se prate fudbalska prava gdje jasno i glasno pise kako se ovaj slucaj trebao odluciti, i u svakoj drugoj drzavi bi sarajevo dobilo 3 boda..
Jos nisam cuo da neko od slobodinih navijaca bude realan i kaze da je sarajevo trebalo dobiti ta 3 boda, da je bilo obrnuto ja bi Slobodi dodjelio 3 boda...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 15 maj 2010, 10:54

posteno ste razvalili olimpijski stadion (to vam je maksimum postenja)
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 15 maj 2010, 10:57

nek izgube plavo vjeli cjelu noc da slavimo,zapjevajmo nasu pjesmu ja te volim Saraj´vo
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 15 maj 2010, 10:58

Ako ce ti biti lakse ja cu napisati... tacno je da je sarajevo trebalo dobiti ta tri boda (po pravilima) kao sto je tacno da vas je Sloboda dva puta pobijedila. Medjutim tacno je i to da se danas derbi igra bez raje a za to krivci nisu ni Gavaric ni FSBiH ni Zeljo nego navijaci fk sarajevo (veci dio sjevera)
Zadnja izmjena: slavko njegus, dana/u 15 maj 2010, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 15 maj 2010, 10:58

Avanes je napisao/la:posteno ste razvalili olimpijski stadion (to vam je maksimum postenja)
A i vi isto tako prema gostujucim igracima, samo neznam kako niste kaznjeni.. Realno vi ste trebali biti vise kaznjeni nego Fk.Sarajevo (slazem se sa kznom Fks, al treba sve isto kaznjavati) jer je navijac usao na travnjak i udario protivnickog golmana to se svugdje na svijetu kaznjava zabranom prisustva navijaca!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 15 maj 2010, 10:59

A vole štrumfovi pisati po našoj temi jbte sve sami internet huligani , pa pogledajte vasu temu 1500 postova halooo ba izadzite malo vani da vidite sta se desava....Danas aBd pobjeda 3-1 Skoro hat-trick :P

P.S.
Da niste dostigli limit na svojoj temi pa sad hoćete ovdje da nastavite ??
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 15 maj 2010, 11:02

slavko njegus je napisao/la:Ako ce ti biti lakse ja cu napisati... tacno je da je sarajevo trebalo dobiti ta tri boda (po pravilima) kao sto je tacno da vas je Sloboda dva puta pobijedila. Medjutim tacno je i to da se danas derbi igra bez raje a za to krivci nisu ni Gavaric ni FSBiH ni Zeljo nego navijaci fk sarajevo (veci dio sjevera)
Sta ima veze da nas je 100 puta pobjedila, jel nisu pravila napravljena da bi se postovala???? A ako se tako nesto opet desi, dali ce pratiti istu proceduru igranja nove tekme ili?? Onda komotno mogu izmijeniti pravila

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 15 maj 2010, 11:05

sjetio se samo poslovice i necu vise ovdje zaglupit cu
ko o ocemu k**** o postenju

haj zdra'o (malo zdravog prepucanjava, to nam barem niste mogli uzeti)
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 15 maj 2010, 11:06

Vrijeme: Proljeće 1988 godina
Utakmica koja se igrala taj dan na koševu: Sarajevo - Partizan
Rezultat: 2-2
Strijelci: 2xMusemić, 2xBatrović

Može li mi neki stariji navijač Sarajeva (ako ih i ima ovdje) reći tačno i iskreno kakav se belaj desio tog dana???
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 15 maj 2010, 11:08

Fudo je napisao/la:
Avanes je napisao/la:posteno ste razvalili olimpijski stadion (to vam je maksimum postenja)
A i vi isto tako prema gostujucim igracima, samo neznam kako niste kaznjeni.. Realno vi ste trebali biti vise kaznjeni nego Fk.Sarajevo (slazem se sa kznom Fks, al treba sve isto kaznjavati) jer je navijac usao na travnjak i udario protivnickog golmana to se svugdje na svijetu kaznjava zabranom prisustva navijaca!
koji si ti mozak... ono sto je onaj glupan uletio je izolovan slucaj... i nije ga uopste udario nego ga samo odgurno i on je pao pod pritiskom svojih igraca ( koji su se derali na njega da legne)... a vas slucaj je odlican primjer primitivizma... pa demolirali ste stadion... nemoru reci da je vas... ali na njemu igrate domace utakmice...
pa horde zla su napravile najvise problema ove sezone... suocite se sa cinjenicama :| :| :roll: :lol:

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 15 maj 2010, 11:11

amer_zeljoo je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
koji si ti mozak... ono sto je onaj glupan uletio je izolovan slucaj... i nije ga uopste udario nego ga samo odgurno i on je pao pod pritiskom svojih igraca ( koji su se derali na njega da legne)... a vas slucaj je odlican primjer primitivizma... pa demolirali ste stadion... nemoru reci da je vas... ali na njemu igrate domace utakmice...
pa horde zla su napravile najvise problema ove sezone... suocite se sa cinjenicama :| :| :roll: :lol:
Pogledaj slucaj Danska-Svedska i kaznu za isti takvi slucaj!! Pa mi onda govori koji sam mozak! I sto tako agresivno, mozesli pisati normalno!! I ps kako znas da sam mozak :)

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 15 maj 2010, 11:14

Pogledaj slucaj DIde i simuliranja na utakmici INter- Milan cini mi se, nesto se ne sjecam da je INter dobio kaznu a kolko se sjecam Dida je dobio jer je simulirao poslje
Mes Que Un Club

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 15 maj 2010, 11:18

amertiger je napisao/la:Pogledaj slucaj DIde i simuliranja na utakmici INter- Milan cini mi se, nesto se ne sjecam da je INter dobio kaznu a kolko se sjecam Dida je dobio jer je simulirao poslje
I celtic je dobio kaznu, ja samo kazem treba sve isto kazniti..Zar nije gore kad se udari neki igrac ili kad se nesto polupa, koje vise ugrozava igru???

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 15 maj 2010, 11:21

**** vas vise Gavaric,danas derbi a vi i dalje nastavljate sa tim,svak pametan ce reci da smo osteceni ali sta je tu je
necemo se godinu dana fatati 3 boda,vecini navijaca znam nije bilo do ta 3 boda,prije je svima bilo do ponosa,jer nije jednostavno da okolna sela imaju veci autoritet od najveceg kluba u drzavi

hajmo malo prognoze za danas

1-0 Avdic 68
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 15 maj 2010, 11:23

Hairlija je napisao/la:**** vas vise Gavaric,danas derbi a vi i dalje nastavljate sa tim,svak pametan ce reci da smo osteceni ali sta je tu je
necemo se godinu dana fatati 3 boda,vecini navijaca znam nije bilo do ta 3 boda,prije je svima bilo do ponosa,jer nije jednostavno da okolna sela imaju veci autoritet od najveceg kluba u drzavi

1-0 Avdic 68
Gusto..2-1, 2 gola Skora, povede zeljo 1-0, 1-1 oko 70 i u zadnjim minutama skoro glavom za 2-1 :)

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 15 maj 2010, 11:26

Hairlija je napisao/la:

1-0 Avdic 68
1-1 bučan 70
1-2 bešlija 80
1-3 bogičević 90

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 15 maj 2010, 11:26

otpravnik_vozova je napisao/la:Vrijeme: Proljeće 1988 godina
Utakmica koja se igrala taj dan na koševu: Sarajevo - Partizan
Rezultat: 2-2
Strijelci: 2xMusemić, 2xBatrović

Može li mi neki stariji navijač Sarajeva (ako ih i ima ovdje) reći tačno i iskreno kakav se belaj desio tog dana???
Ima li ovdje neki navijač (sa ličnom) da mi odgovori? :roll: :mrgreen:
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 15 maj 2010, 11:28

Šta će Seljo, samljećemo ih danas ! :D ;)
3-1. Muminović, Torlak, Škoro !
Za male štrumfove će zabiti onaj Popović, al će već tada sve biti rješeno !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 15 maj 2010, 11:30

Fudo je napisao/la: 2 gola Skora
:lol: :lol: :lol: :lol:

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 15 maj 2010, 11:36

Treba oderat ove nalozene debile s grbavice 5 godina nisu evrope vidjeli evo ove sezonu idu u evropu i odma najjaci
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Haksss, InatSilniBosanski, Kajkutenjoyer, mnon46, samoFKS, Sazg, tajsamja, VolimBiH96 i 45 gostiju.