Celtic je napisao/la:
I neka mi neko kaze da ne mogu bolje sa ovim timom,plus planiram dovesti,jos jedno veliko ime,u ekipu,probao sam sve taktike,formacije i ne ide.
Ja mislim da je u tome upravo i problem sto ne znas sta hoces i sto ne dovodis igrace ciljano za neke taktike jer nije svaki defanzivac isti a ni svai napaac nije isti.
Ja bih ti preporucio da se odlucis za neku formaciju i da pravis ekipu za tu formaciju i naravno da napravis kvalietan sistem rotacija...
Danas smo ti i ja igrali uzeo sam te u gostima 1-2 doduse imam i nekoliko kvalitenijih igraca koji prave razliku po meni ali ako stalno vrtis formacije neces nikad naci odgovarajucu, jer mozda si nasao pravu a igrao si protiv jaceg igraca koji te dobio a mozda bi drugih 10 sa tom fomracijom pobjedio ili da pobjedis nekog sa nekom formacijom sa kojom ces kasnije izgubiti deset meceva.
Meni je ovo druga sezona i nisam nikad prije igrao i nemam iskustva nekog ovo ti govorim kako ja vidim ovu igru a cini mi se da je vidim dobro prosle sezone sam bio drugi a ove evo me za sad na prvom mjestu, taktike sam mjenjao mozda u prvih pet kola prosle sezone i od tad uglavnom igram sa istom formacijom, naravno nije samo do formacije ima tu i jos nekih stavki u taktici koje se stimaju gdje je također vrlo moguce da grijesis u necemu ali tu ti i ne mogu puno pomoci i ja sam se igrao sa tim dok nisam nasao postavke koje mi odgovaraju
Ovdje ima i momaka koji imaju puno vise iskustva od mene pa nek me demantuju ako sam negdje pogrijesio ili neka dodaju jos kakav savjet ili nesto slicno