FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Puna podrska Jesicu,sad ce pauza pa ce general malo kazniti ''vojsku''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Anđušić je bolji igrač od kouadia duplo. To što se on nije nametnuo sa fudbalom nikakve veze nema. Nego sa psihom i nebrigom. On i Mihojević su već trebali biti prvotimci. Pa vi pričajte šta hoćete.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Anđušić je bolji igrač od kouadia duplo. To što se on nije nametnuo sa fudbalom nikakve veze nema. Nego sa psihom i nebrigom. On i Mihojević su već trebali biti prvotimci. Pa vi pričajte šta hoćete.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la:
Nadam se da ce imati podrsku za ovo sto prica,posebno ovo od 11:19

Samo neka se riješi ove bagre (uključujući ćelu skroz desno), makar ih prvo zakovao na tribine i čekao da isteknu ugovori i ja ću znati da smo doveli pravog mangupa za trenera!!

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kad se krene čistiti pa ne daj Bože bude loših rezultata nemojte tjerati od čistačice do Kusturice,bar toliko fer budite. A počet će. Vrag odnio šalu.
A za jučerašnje šamaranje djeteta od 18 godina Džemal Berberović je zapečatio svoju sudbinu, kakav majmun, **** mu sve pokvareno. Cigan i klošar. Fuj. A kad ga je Step otresao onda se uhinjio i digao sve na noge da se odstrani. Futo raspala.
A za jučerašnje šamaranje djeteta od 18 godina Džemal Berberović je zapečatio svoju sudbinu, kakav majmun, **** mu sve pokvareno. Cigan i klošar. Fuj. A kad ga je Step otresao onda se uhinjio i digao sve na noge da se odstrani. Futo raspala.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zar je i slinu mahalsku otresao? Znam da je puzigaci samarcinu svezo pred svima...jurisicduska je napisao/la:Kad se krene čistiti pa ne daj Bože bude loših rezultata nemojte tjerati od čistačice do Kusturice,bar toliko fer budite. A počet će. Vrag odnio šalu.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la:Kad se krene čistiti pa ne daj Bože bude loših rezultata nemojte tjerati od čistačice do Kusturice,bar toliko fer budite. A počet će. Vrag odnio šalu.

ZZ
majstore citam evo tvoje tekstove od jucer i mogu da ti kazem svaka cast na svemu... fali mi i @hilmo da malo smiri situaciju... tanko je jucer bilo, al' ebaji ga 3 boda su izgubljena, jedino sto je ovo bio vjeciti derbi...jurisicduska je napisao/la:Kad se krene čistiti pa ne daj Bože bude loših rezultata nemojte tjerati od čistačice do Kusturice,bar toliko fer budite. A počet će. Vrag odnio šalu.
Meni je samo krivo, sto niko ovim supcima ( da ne upotrijebim tezi izraz ), niko osim Stepa ne smije reci nista, i na kraju ga on popusi... Garantujem da je bolji igrac od #14 #77 #23 zajedno i to duplo, djubrad bezobrazna... A ja samo cekam aBD Velez na AFH, il ce mene neko pretuci do pocetka utakmice od ovih placenika od igraca, ili cu se ja njima trojici ( dvojica su vjerovatno u prvoj postavi ) dobro najebat matere, iako evo u ovih 15 godina nikad igracima FKS nisam opsov'o na utakmici... kakvo je dijete ovaj smrad udario ?? nekoga na tribini ili ??
p.s. kad sam ja napis'o poslije titule da je #23 rek'o : " boli mene ku*ac za FKS, dosle su premije od Tana, imam dva dana udarat' vecu - manju ", pojedini su me docekali na noz i rekli da sam lazov i jos mnoge stvari i cak je bilo prijetnji... Sad se vidi hvala Bogu ko je problem u klubu, i nadam se da ce Jesic **** sve...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Koga je udario ba???jurisicduska je napisao/la:Kad se krene čistiti pa ne daj Bože bude loših rezultata nemojte tjerati od čistačice do Kusturice,bar toliko fer budite. A počet će. Vrag odnio šalu.
-
- Kontakt:
Nije Puzigaći nego Radovcu, nije on mudonja nego kokošar mali najmanji. Puzigaća mu je ko brat. Sve se desilo u tunelu na Grbavici po završetku utakmice, ima sto svjedoka i više se i ne krije da se desilo i da je takva atmosfera u svlačionici. Ja sam najavio nije da nisam i nije ni bitno da ispadnem forum lik nego da znate istinu u klubu da vam se ne mažu oči saopštenjem, presicom, izmišljanjem i tri vezana trijumfa.
Baš da vidim hoćel ga suspendovati iko.
Baš da vidim hoćel ga suspendovati iko.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ako sam dobro shvatio,dzemo radovca osamario poslije utakmice???jurisicduska je napisao/la:Nije Puzigaći nego Radovcu, nije on mudonja nego kokošar mali najmanji. Puzigaća mu je ko brat. Sve se desilo u tunelu na Grbavici po završetku utakmice, ima sto svjedoka i više se i ne krije da se desilo i da je takva atmosfera u svlačionici. Ja sam najavio nije da nisam i nije ni bitno da ispadnem forum lik nego da znate istinu u klubu da vam se ne mažu oči saopštenjem, presicom, izmišljanjem i tri vezana trijumfa.
A ovo puzigaća i ta izmišljena priča je jedna u nizu ne bil se pobjeglo od problema, od klana i da se to razvodni. Baš da vidim hoćel ga suspendovati iko.
Pyzda dok je bio u reprezentaciji nije imao damu nikon nista da kaze.
Spahic ga je na moje oci maltretirao.
Uzme mu mobitel i nece da mu vrati i slicno.
Spahic ga je na moje oci maltretirao.
Uzme mu mobitel i nece da mu vrati i slicno.
-
- Kontakt:
Ja bolan. Hahahaha nego nisam skontao ovog bordo aka pitar. On je mislio na Stepanova.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rekla kazala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nije Mortem rekla kazala.MortemHz je napisao/la:Rekla kazala
I juče pišem nemojte raja biti s njima, nek su pojedinci na skandiranje izdali ste Vedrana otrčali da uzmu dres **** ih dres u šupak. Zato nam i jest ovako.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma i meni skroz glupa prica, koje je kome lupio šamar,prebio,rekao itd.
Ima tamo neko ko ce te stvari rijesiti,jbt.kao da smo farma, pa raspravljamo koga treba nominovati.Ima uprava,Jesić,sad je pauza pa nek zavrsavaju nesporazume unutar svlacione kluba ,a ne ovako iznositi prljav veš.
Mislim da nam je sad najpotrebnije da podrzimo Jesica, da covjek pokusa da postavi stvari na svoje mjesto,na kraju je dobro placen za to.
Ima tamo neko ko ce te stvari rijesiti,jbt.kao da smo farma, pa raspravljamo koga treba nominovati.Ima uprava,Jesić,sad je pauza pa nek zavrsavaju nesporazume unutar svlacione kluba ,a ne ovako iznositi prljav veš.
Mislim da nam je sad najpotrebnije da podrzimo Jesica, da covjek pokusa da postavi stvari na svoje mjesto,na kraju je dobro placen za to.
paa velika vecina se gotivi s igracima, daju guzice da bi dobili dres, sve dok je odnos, bruda, jara, brate ovo ono, ovako ce i biti... bitan je dres jeb'o ti pizdohane...jurisicduska je napisao/la:Nije Mortem rekla kazala.MortemHz je napisao/la:Rekla kazala
I juče pišem nemojte raja biti s njima, nek su pojedinci na skandiranje izdali ste Vedrana otrčali da uzmu dres **** ih dres u šupak. Zato nam i jest ovako.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Uredu izgubili smo boli,teško je ali pretjerujemo,idemo dalje -3 boda je.I dalje garantujem da skretnica neće izboriti Evropu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
samo pisati javno jer vidjeli smo dosad kako se to rijesavalo, tacnije nikako pa ako je jedini nacin da neko pocne raditi svoj posao u klubu to da se javno pocnu prozivati i da se javno pise sta se desava u i oko kluba onda neka bude tako, guranje pod tepih nikad nista dobrog nije donijelo
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, nedimmmm1337, Zagor i 45 gostiju.